נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***[כתבה+תמונות]באוויס "משתדלים יותר?!" *** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***[כתבה+תמונות]באוויס "משתדלים יותר?!" ***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***[כתבה+תמונות]באוויס "משתדלים יותר?!" ***
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2006, 15:27 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 17 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אוויס אמנם הסכימה לבטל עסקה עם לקוח שרכש אצלה מכונית, אבל המשיכה לחייב את חשבונו עבור רכב חליפי שסיפקה לו. ואז גם תבעה אותו

לפני כשנה וחצי רכש ערן כהן מכונית מחברת הליסינג וההשכרה אוויס. סמוך מאד לביצוע העסקה, גילה לטענתו כי מד האוץ ברכב "הוחלף‭,"‬ כפי שהוא קורא לזה במלים עדינות. כהן עשה בחוכמה, מיהר להחזיר את הרכב ולבטל את העסקה. "בגלל המחדל נשארתי ללא רכב", הסביר, "ולכן ביקשתי כפיצוי רכב חלופי. החברה אישרה לי מייד לקבל רכב כזה, עד שיימצא לי רכב מתאים לטעמי. במשך חודש לא נמצא רכב כזה, ואז נפרדו דרכנו".

אלא שכהן רק חשב ש"דרכנו נפרדו". לאחר שבוע החלו לרדת מחשבון כרטיס האשראי שלו מאות שקלים לטובת חשבונה של אוויס. "בחברה טענו שהסכמתי לשלם את הביטוח היומי עבור הרכב שהועמד לרשותי 'חינם‭.'‬ כל מאמצי לשכנע ולהפריך את הטיעון הזה עלו בתוהו, והחברה המשיכה למשוך כספים מחשבוני‭,"‬ הוא אומר.

לאחר שפנה לחברת כרטיסי האשראי והציג בפניה את ההסכם שלו עם אוויס, הפסיקה חברת האשראי לחייב את חשבונו ואף החזירה לו את הכספים שנוכו ממנו

לטובת אוויס. אלא שחברת הליסינג וההשכרה לא הרפתה: כעת תבעה את כהן בסדר דין מקוצר. הוא נאלץ להוציא ‭2,000‬ שקל מכיסו כדי לשכור את שירותיו של עורך דין, שפנה לאוויס בשם לקוחו. "באורח פלא, הפעם נבדקו טענותי ברצינות. שלושה ימים לפני מועד הדיון בתביעה בבית המשפט ביטלה אוויס את תביעתה. עורך דינה שיגר אלי מכתב התנצלות, אבל סירב לפצות אותי אפילו בגין הנזקים הישירים שנגרמו לי‭,"‬ כותב כהן.

העברנו את מכתבו של כהן לאוויס. וזו התגובה שקיבלנו:

"עם קבלת טענת הלקוח כי אינו בעל חוב לחברה, נערך ברור מקיף בנושא. בעקבותיו ביטלה אוויס מיידית את התביעה ואף הודיעה על כך ללקוח בדואר רשום. אנו תמהים על דרישת הפיצוי משום שלנתבע לא נגרמו כל הוצאות או טרחה‭,"‬ נאמר בתגובה. מעניין לציין כי החברה בחרה שלא להתייחס כלל לטענת כהן, על "התעסקות" במד הקילומטרים של הרכב שכמעט רכש.

ואנחנו כאמור תמהים דווקא על תשובתה של אוויס, שהייתה מגיעה לאותן מסקנות אם הייתה טורחת לקיים בירור עוד לפני שקיבלה את מכתבו של עורך הדין ששכר כהן. כנראה ששכירת עורך דין והריצה לחברת האשראי אינם "טרחה‭,"‬ בעיני החברה. שיפטו אתם עם מי הצדק. ובכל מקרה, הקפידו מאד בעיסקות כאלה שהכל יהיה רשום ומתועד.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2006, 17:10 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 28 אוהבים

תודהההההההההההההההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2009, 22:40 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 647 אוהבים
שם פרטי: <.
שם משפחה: <.

תודה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

***[כתבה+תמונות]באוויס "משתדלים יותר?!" ***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית