נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

תשחק אותה ווינרר תן מה שיש והיא תתן כל מה שתבקשששששששששש F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 7 מתוך 11 [ 157 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

תשחק אותה ווינרר תן מה שיש והיא תתן כל מה שתבקשששששששששש

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:44 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8791 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

תעשו לי טובה
מי שלא מעוניין בצחוקים שלכם אל תמשיכו
תפתחו אשכול משלכם ותצחקו אחד על השני, לא כל אחד אוהב את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:45 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים

~מורין לוי~ כתב:
alon-d כתב:
מוריןןןןן קראת את הריאיון עם גפני בביתר נט?

שחקן שכונה... לא יודעת מה תפסים ממנו שישב כמה שיותר על הספסל
לא לא קראתי
תקראי
איך כאב לי הלב כשקראתי מה שהוא אמר על הקהל
זה בשאלות 4-5 האחרונות תקראי אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:46 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

ואל תזלזלי בו סתם שנה שעברה בבני יהודה הוא היה בין הטובים שלהם
ולא סתם הוא גם הגיע לנבחרת

הוא צריך להתאקלם בקבוצה ולקבל ביטחון
אם הוא ישחק כמו שהוא שיחק בבני יהודה אנחנו נהיה מסודרים מבחינת מגן שמאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:47 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

alon-d כתב:
~מורין לוי~ כתב:
alon-d כתב:
מוריןןןןן קראת את הריאיון עם גפני בביתר נט?

שחקן שכונה... לא יודעת מה תפסים ממנו שישב כמה שיותר על הספסל
לא לא קראתי
תקראי
איך כאב לי הלב כשקראתי מה שהוא אמר על הקהל
זה בשאלות 4-5 האחרונות תקראי אותם

תן קישור לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:48 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

http://www.beitar-jerusalem.net/article ... em&id=1853

רוצה אני פשוט ישים לך את השאלות שכדאי לקרוא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:49 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

alon-d כתב:

הוא לא עושה כלום!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:50 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

alon-d כתב:
http://www.beitar-jerusalem.net/articles.php?sectionID=133&mode=showItem&id=1853

רוצה אני פשוט ישים לך את השאלות שכדאי לקרוא?

כן תעשה טובה אין לי כוח לחפש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:52 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

שלומילוי כתב:
וואוי ווואי היגזמתם מה אתה שרוט? אין לך טעם אה נטלי לא יפה? לך תישן חחחחחחחחחח

לא לריבבבבבב
תודה בונבון :Yami:
עדי תודה ממי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:52 
נושם ותיק
נושם ותיק

alon-d כתב:

אלון הוא סתם שחקן מה אתה מחזיק ממנו

עכשיו אני שדון צהוב

ביתר ירושלים בנשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:53 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

זה מה שאמרתי ואיתי לא מתווכחים
רוני גפני הוא אפס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:54 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

א. נטלי זה הדעה שלי
ב. גפני אחלה שחקן על תבלבל את המוחח

נטלי מאיפה את ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 20:59 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

אנו רוצים לגעת בנושא מאוד בעייתי לגביך – והוא הקהל. כבר מתחילת הדרך, חלק לא מבוטל מהקהל היה חסר סבלנות כלפיך ולא נתן לך אפילו רגע אחד של חסד, ולמעשה מבין כל שחקני הרכש אתה קיבלת הכי פחות קרדיט מהאוהדים. בתור שחקן חדש במועדון, קשה לך המצב הזה?
"זה קשה מאוד לבוא למקום חדש ממקום שנחשב כמו בית שלי ושהיה בו מעמד כבר, זה מאוד קשה. אפשר להגיד שציפיתי לקצת יותר תמיכה מהקהל, אבל אני יגיד לך חד משמעית – הדרך שלי בבני יהודה התחילה מאוד דומה לדרך שבה התחלתי בבית"ר, גם שם הקהל משום מה לא תמך בי בהתחלה, ובסוף אפשר לראות לאן הגעתי עם הקהל שם, היום אני מכיר כל אוהד של בני יהודה באופן אישי והם מאוד אוהבים אותי, אפילו הייתי הקפטן של בני יהודה, ואני פחות או יותר אני מקווה לאותה הדרך בבית"ר, ושהקהל כמה שיותר מהר יתחבר אליי ויעריך אותי. אני יודע שאני משחק בתפקיד בעייתי, בגלל שדוד אמסלם שיחק בו, אבל אני מקווה לעשות אותה דרך כמו שדוד עשה, כי גם הוא הגיע לבית"ר מבני יהודה. בכלל, דוד מאוד עוזר לי ותומך בי, לפני משחק הוא מדבר איתי ואני מאוד מעריך אותו בתור אדם".

בוא נחזור רגע לסיום המשחק מול מכבי הרצליה שבו ניצחתם 3-0. אי אפשר היה שלא לשים לב לזה שבזמן שכל השחקנים חגגו עם הקהל אתה עמדת בצד מאופק, והיה לך קשה לבוא לחגוג, ודווקא יואב זיו, שדי התחרה איתך על העמדה, תפס אותך ולקח אותך לחגוג עם הקהל

"אני ויואב בקשר מאוד טוב, גם לא מזמן היינו ביחד בנבחרת שבוע שלם והיינו ביחד בחדר, התחברנו מאוד למרות שגם לפני כן היינו חברים. אני לא חושב שאנחנו מתחרים על אותו תפקיד, במקרה בנבחרת הוא שיחק בתפקיד שלי, אבל בלי קשר יש לי מספיק מתחרים אחרים על התפקיד. דיברתי איתו כמה פעמים על נושא הקהל, ושאלתי אותו מה הוא עשה שהקהל כל כך התחבר אליו, אולי אני אלמד ממנו, הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג, שהוא יתמוך בי ושהוא בטוח שהכל יסתדר בסוף. באמת במשחק הזה הוא לקח אותי במו ידיו לחגוג עם כולם. היה רגע לא קל אחרי המשחק מול הרצליה, ללא קשר הייתי בלחץ גדול לפני המשחק, אחרי כל התקופה שעברנו בקבוצה וגם משחק ראשון אצל יוסי מזרחי ורציתי להוכיח את עצמי מולו כדי לשמור על המקום שלי בהרכב. בנוסף לזה, לפני המשחק כשהקהל מעודד כל שחקן בנפרד, ועוברים שחקן-שחקן אבל עליך מדלגים... זה גורם לך לחשוב ששכחו אותך וזה גורם לך להיות מאופק יותר, אין לי שליטה על זה ובגלל זה לא היה לי קל לחגוג אחרי המשחק, אבל אני מקווה שלאט לאט זה יעבור, ואני מאמין שהקהל יעודד גם אותי לפני המשחקים".

מה היית אומר לאותם האוהדים המגדפים אם הייתה לך ההזדמנות? האם למרות האוהדים האלו, אתה מרגיש בבית בבית"ר ירושלים?
"הייתי אומר שאני בטוח שעם הזמן, כשהם יראו קודם את כל את הנשמה וההקרבה שאני נותן בשביל בית"ר ירושלים, הם ישנו את דעתם. אם אני מרגיש בבית? מבחינה חברתית ומקצועית בוודאי שכן, אבל עדיין לא מבחינת הקהל. כמו שאמרתי, קצת קשה לי שמעודדים את כולם וכאילו שכחו אותי, אבל כאמור עברתי את זה גם בבני יהודה בשנה הראשונה, ואתה יודע לאן הגעתי אחר כך – בסוף הייתי הראשון שאוהדי בני יהודה היו מעודדים, ואני מאמין שעם הזמן אני יתחבר עם כל הקהל, ומאמין שהם יעריכו את ההקרבה שאני נותן במשחק שלי. אוהדים של בני יהודה אומרים שאצלי יותר מאחרים חשוב החיבור לקהל, וזה נכון, זה מאוד חשוב לי. גם כשהקהל ייתן לי את התמיכה, גם ברגעים טובים וגם ברגעים פחות טובים, אני יחזיר לו על זה במגרש. בלי קשר, היו כמה מקרים שבהנהלת הקבוצה הזהירו אותנו, שמי שיזרוק את החולצה שלו לקהל יקבל קנס, ולמרות זאת אחרי המשחק נגד הרצליה זרקתי את החולצה לקהל, כדי באיזשהו מקום להתחבר אליהם קצת יותר, וזה מראה כמה חשוב לי להתחבר לקהל".

גדלת במכבי ת"א ושיחקת 5 שנים בבני יהודה, שני קבוצות שהקהל שלהן הוא חם ותומך ויחסית לא קטן. איך אתה משווה את הקהל של בית"ר לקהל של שתי הקבוצות האלו? איך ההרגשה לעלות בפעם הראשונה למשחק בטדי ולראות את הקהל של בית"ר ביציעים?
"שאלו את זה גם אחרי המשחק, ואמרתי שמעולם לא הייתה לי הרגשה כזו, כשהדבר היחיד שהתקרב לכך זו ההרגשה בגמר הגביע ששיחקתי בו עם בני יהודה, כל משחק ליגה בבית"ר זה כמו גמר גביע בבני יהודה, גם מבחינת כמות הקהל וגם מבחינת האווירה במגרש, גם בבית אבל בעיקר בחוץ, שם ההבדל המשמעותי ביותר כי בבית"ר יש 4-5 אלף אוהדים בכל משחק חוץ, וזה מוסיף המון לקבוצה במיוחד כשמנצחים, ואחרי כל ניצחון יש הרגשה בקהל שדומה אולי רק לחגיגות אליפות בקבוצה אחרת".

לסיום, יש לך מסר שאתה רוצה להעביר לקהל, גם אישית לגביך וגם לגבי הקבוצה כולה?
"אני לא אחד ששומר טינה או משהו כזה, אני אוהב את הקהל של בית"ר באותה מידה גם אם לא יעודדו אותי וננצח, אני בכל מקרה אעלה על המגרש ואתן הכל בשביל הקבוצה ובשביל האוהדים, אני מבטיח להם המון נשמה והקרבה על הדשא, מבחינה מקצועית אני מאוד מקווה שתהיה לי תמיכה ושאתן משחקים טובים. כקבוצה, אנחנו צריכים את התמיכה של האוהדים כי הם אלו שעושים את בית"ר שונה מכל קבוצה בארץ, את זה כל שחקן יגיד לך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

זה שנטלי יפה אין על זה ויכוח...
ומה אתה מחזיק מגפני שחקן תסביר לי?
מה הוא עשה בכל שמונת המחזורים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

שלומילוי כתב:
א. נטלי זה הדעה שלי
ב. גפני אחלה שחקן על תבלבל את המוחח

נטלי מאיפה את ?

א. אני לא ידבר פה על איזה יצור מה הוא חשב עד לפני כמה זמן עזוב אבל עזוב
ב.אני בת 18 שלח לי פרטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2006, 21:00 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

alon-d כתב:
אנו רוצים לגעת בנושא מאוד בעייתי לגביך – והוא הקהל. כבר מתחילת הדרך, חלק לא מבוטל מהקהל היה חסר סבלנות כלפיך ולא נתן לך אפילו רגע אחד של חסד, ולמעשה מבין כל שחקני הרכש אתה קיבלת הכי פחות קרדיט מהאוהדים. בתור שחקן חדש במועדון, קשה לך המצב הזה?
"זה קשה מאוד לבוא למקום חדש ממקום שנחשב כמו בית שלי ושהיה בו מעמד כבר, זה מאוד קשה. אפשר להגיד שציפיתי לקצת יותר תמיכה מהקהל, אבל אני יגיד לך חד משמעית – הדרך שלי בבני יהודה התחילה מאוד דומה לדרך שבה התחלתי בבית"ר, גם שם הקהל משום מה לא תמך בי בהתחלה, ובסוף אפשר לראות לאן הגעתי עם הקהל שם, היום אני מכיר כל אוהד של בני יהודה באופן אישי והם מאוד אוהבים אותי, אפילו הייתי הקפטן של בני יהודה, ואני פחות או יותר אני מקווה לאותה הדרך בבית"ר, ושהקהל כמה שיותר מהר יתחבר אליי ויעריך אותי. אני יודע שאני משחק בתפקיד בעייתי, בגלל שדוד אמסלם שיחק בו, אבל אני מקווה לעשות אותה דרך כמו שדוד עשה, כי גם הוא הגיע לבית"ר מבני יהודה. בכלל, דוד מאוד עוזר לי ותומך בי, לפני משחק הוא מדבר איתי ואני מאוד מעריך אותו בתור אדם".

בוא נחזור רגע לסיום המשחק מול מכבי הרצליה שבו ניצחתם 3-0. אי אפשר היה שלא לשים לב לזה שבזמן שכל השחקנים חגגו עם הקהל אתה עמדת בצד מאופק, והיה לך קשה לבוא לחגוג, ודווקא יואב זיו, שדי התחרה איתך על העמדה, תפס אותך ולקח אותך לחגוג עם הקהל

"אני ויואב בקשר מאוד טוב, גם לא מזמן היינו ביחד בנבחרת שבוע שלם והיינו ביחד בחדר, התחברנו מאוד למרות שגם לפני כן היינו חברים. אני לא חושב שאנחנו מתחרים על אותו תפקיד, במקרה בנבחרת הוא שיחק בתפקיד שלי, אבל בלי קשר יש לי מספיק מתחרים אחרים על התפקיד. דיברתי איתו כמה פעמים על נושא הקהל, ושאלתי אותו מה הוא עשה שהקהל כל כך התחבר אליו, אולי אני אלמד ממנו, הוא אמר לי שאין לי מה לדאוג, שהוא יתמוך בי ושהוא בטוח שהכל יסתדר בסוף. באמת במשחק הזה הוא לקח אותי במו ידיו לחגוג עם כולם. היה רגע לא קל אחרי המשחק מול הרצליה, ללא קשר הייתי בלחץ גדול לפני המשחק, אחרי כל התקופה שעברנו בקבוצה וגם משחק ראשון אצל יוסי מזרחי ורציתי להוכיח את עצמי מולו כדי לשמור על המקום שלי בהרכב. בנוסף לזה, לפני המשחק כשהקהל מעודד כל שחקן בנפרד, ועוברים שחקן-שחקן אבל עליך מדלגים... זה גורם לך לחשוב ששכחו אותך וזה גורם לך להיות מאופק יותר, אין לי שליטה על זה ובגלל זה לא היה לי קל לחגוג אחרי המשחק, אבל אני מקווה שלאט לאט זה יעבור, ואני מאמין שהקהל יעודד גם אותי לפני המשחקים".

מה היית אומר לאותם האוהדים המגדפים אם הייתה לך ההזדמנות? האם למרות האוהדים האלו, אתה מרגיש בבית בבית"ר ירושלים?
"הייתי אומר שאני בטוח שעם הזמן, כשהם יראו קודם את כל את הנשמה וההקרבה שאני נותן בשביל בית"ר ירושלים, הם ישנו את דעתם. אם אני מרגיש בבית? מבחינה חברתית ומקצועית בוודאי שכן, אבל עדיין לא מבחינת הקהל. כמו שאמרתי, קצת קשה לי שמעודדים את כולם וכאילו שכחו אותי, אבל כאמור עברתי את זה גם בבני יהודה בשנה הראשונה, ואתה יודע לאן הגעתי אחר כך – בסוף הייתי הראשון שאוהדי בני יהודה היו מעודדים, ואני מאמין שעם הזמן אני יתחבר עם כל הקהל, ומאמין שהם יעריכו את ההקרבה שאני נותן במשחק שלי. אוהדים של בני יהודה אומרים שאצלי יותר מאחרים חשוב החיבור לקהל, וזה נכון, זה מאוד חשוב לי. גם כשהקהל ייתן לי את התמיכה, גם ברגעים טובים וגם ברגעים פחות טובים, אני יחזיר לו על זה במגרש. בלי קשר, היו כמה מקרים שבהנהלת הקבוצה הזהירו אותנו, שמי שיזרוק את החולצה שלו לקהל יקבל קנס, ולמרות זאת אחרי המשחק נגד הרצליה זרקתי את החולצה לקהל, כדי באיזשהו מקום להתחבר אליהם קצת יותר, וזה מראה כמה חשוב לי להתחבר לקהל".

גדלת במכבי ת"א ושיחקת 5 שנים בבני יהודה, שני קבוצות שהקהל שלהן הוא חם ותומך ויחסית לא קטן. איך אתה משווה את הקהל של בית"ר לקהל של שתי הקבוצות האלו? איך ההרגשה לעלות בפעם הראשונה למשחק בטדי ולראות את הקהל של בית"ר ביציעים?
"שאלו את זה גם אחרי המשחק, ואמרתי שמעולם לא הייתה לי הרגשה כזו, כשהדבר היחיד שהתקרב לכך זו ההרגשה בגמר הגביע ששיחקתי בו עם בני יהודה, כל משחק ליגה בבית"ר זה כמו גמר גביע בבני יהודה, גם מבחינת כמות הקהל וגם מבחינת האווירה במגרש, גם בבית אבל בעיקר בחוץ, שם ההבדל המשמעותי ביותר כי בבית"ר יש 4-5 אלף אוהדים בכל משחק חוץ, וזה מוסיף המון לקבוצה במיוחד כשמנצחים, ואחרי כל ניצחון יש הרגשה בקהל שדומה אולי רק לחגיגות אליפות בקבוצה אחרת".

לסיום, יש לך מסר שאתה רוצה להעביר לקהל, גם אישית לגביך וגם לגבי הקבוצה כולה?
"אני לא אחד ששומר טינה או משהו כזה, אני אוהב את הקהל של בית"ר באותה מידה גם אם לא יעודדו אותי וננצח, אני בכל מקרה אעלה על המגרש ואתן הכל בשביל הקבוצה ובשביל האוהדים, אני מבטיח להם המון נשמה והקרבה על הדשא, מבחינה מקצועית אני מאוד מקווה שתהיה לי תמיכה ושאתן משחקים טובים. כקבוצה, אנחנו צריכים את התמיכה של האוהדים כי הם אלו שעושים את בית"ר שונה מכל קבוצה בארץ, את זה כל שחקן יגיד לך".

תודה .. אהבתי את התשובה האחרונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 7 מתוך 11 [ 157 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

תשחק אותה ווינרר תן מה שיש והיא תתן כל מה שתבקשששששששששש

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית