נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

זהו חברים הגיע תורנו אז נפרד ממכם פרידה קלה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 3 [ 33 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

זהו חברים הגיע תורנו אז נפרד ממכם פרידה קלה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: זהו חברים הגיע תורנו אז נפרד ממכם פרידה קלה
הודעהפורסם: 17 אוקטובר 2006, 23:41 
נושם כבוד
נושם כבוד

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

לכל משתמשי פורום נושמים מזרחית
המנהלים שדרנים יחצ"נים משתמשים ולכולם
אין לי הרבה מילים לתאר את מה שנתתם לי פה חום אהבה היכרות עם אנשים חדשים ממקומות שאף פעם לא שמעתי עליהם
על כל האנשים הנהדרים והחמים שיש פה
אז לעידן ונדב אחים יקרים שלי גיוס קל שיהיה לנו והמון הצלחה
שבורא עולם ישמור עלינו בהמשך דרכנו הצה"לית
(המקום שבו להיגיון אין כל חשיבות)
מה שנשאר לי זה להגיד שאני אתגעגע אל אחד אחד ואחת אחת מכם
אז אני אוהב את כולכם
ותודה על השנה הנהדרת הזו שאני נמצא כאן ונהנתי כל פעם בו
תודה על החברים החדשים והיקרים שהיה לי העונג להכיר פה
עדי צורף שקד לוי תודה על הכלללללללללללל
אז תהיה לכם אחלה שנה שבעולם
ושבורא עולם ישמור עליכם
אוהב אתכם
אסף מוסביאן או איך שאתם אוהבים לקרוא לי אסי הפרסי
אז אני שולח נשיקות וחיבוקים לכוכלםםםםםםםםםם kis:):)
!!!גל המלאך!!!, !arsaf!, !_נושם מזרחית_!, $$$ערן$$$, $מאור אזולאי$, <--TaL sAiDoF-->, <NazguL>, <~איש על חשיש~>, *** גלו'שששש ***, **מ-ו-ר-ו-ש'**, **~מיזרחי בנשמה~**, *adiii*, *מלך~המזרח*, *natii*, *o-M-e-R*, *שוקולד לוהט*, *\/*נטלילוש*\/*, *^*רא!2ן המלאך*^*, +*+*+אוסנתו'ש+*+*+, +*+סיון דביר+*+, - יונה -, -=*רמי*=-, -בובון בדיכאון- , -דולב_עזרא-, -עידן מלכה-, -שי-, .Daniel., 1א ב י ר ם, 1davidmcx, 205T, 3ינגלה, 8 בדם נמני לעולם., :•ע!שה /\/ה ש2א לי•:, = שירוש (; =, @GALITUSH@, ג'וליאן , א-אל-אלמ-אלמו-אלמוג, ד.ט, a.s., אבי דהן, אדיר כהן , אביקו, אדם555, בחור טוב!!!, adamdo, AdaMmm, אני שונא אותך ביתר, דני הכרישון, דניאל וקנין, adilior4, adir13571, בנצ'ו 5, בנצי17, גיא וקנין, גיא הגדול, גיא_המלאך, אייל-פורטל, איילין, בימבה, גילי, איתי דרור, ביתר בנשMA, בטורינה, ביזו., איציק 101, איציק בן חמו, afekrom, afik9, בן אבו אליעזרוב, גל אסולין, דם כחול זורם בעורקי, בן משאלי, בן-אל, אלדן, במבהלולו, אלי אברמוב, אלי זנטי , אליאב, אלינור18, אלירן שם טוב, גללללל, אלעד אביטל, אלעד אלקיים, almogi55, alon-d, alon4425, amirbu0, amirumar, amit1234, amit_n, אסי הפרסי, anetba, אסף, aqa3, argov318 , arik_330, arlt11, artur007, asaf369, Asafya, asaf_a, atzoref , בת-אל לוי, בת-אל_17, אשקלוני שולט, Avi-Mhifa, aviel131, avihu, avingr, Avi_881, azarya, דוד המלאך, דודו ביתר, דודו עשור, דותן הבוס, אושר בן זקן, אוהדסיבוני, אוהדושש18, אוראלהזמיר, אורטל מזרחי, אורן24, אורון פרץ , אורוש המלאכית הסטלנית, אריאל מלכה, דרור147369, B.M.W, baruh, baruh16, beitarben, bendy, bensw, bk21, boy, BRIAN, ח!לת ד*כא!ן, cascada, חנצ'וק :], חן גבאי, Civic-SR, חמודי עם עמודי, חוליגן צהוב שחור, חופה, חזי בסון., נ(!)שמת מזרח(י)(ת), D.j Elior Mix ©, נאור מכור למזרחית, נאור המדוכא, נטלי פריג', נטלילו'ש, DekaoN_BdaM, ניסים אלוש, ניסן עייש, ניר דיאמנט, ניר-ש, ניריתו'ש [;, Diesel8, Din Farkash, dinoumok, DiSHi , dj d, DJ eran, Dj GoLaN , Dj MaGnEzUm, DJ OrMix, Dj-DudI, DJSHAY, נסיך בתסביך, DOR*1, DragSter, dudic, dudit17, נתן אביטן, dvir_yhuda, נועם משה, י ע ק ב, י ו ב ל י, e-gnt, ט-ל-ו-ש, יד שמאלית, יגאל כהן, East Boy, כחול בלב ובנשמה, יניב הדיכאוני, יניב השובב, edry19, ים תיכוני, ילד פרא, ילדת המזרח =>, ילים, eldan15, eli-snake , eli431, eliaroas, eLiOr, elior101, elior28.6, eliorzaga, eliran00, יפיופהה, יפעתושש, era-765, Erez VaNuNu , Erika, ישראל ביטון, ישראל סונינו, eyal076, יובל שיטרית, יוני כהן, יוסי אלגלי, יוסי מיקס , יוסי הזמיר, כורדי בדם, כהנא צדק, יהלום 15, יהלום מזרחי, ירושלים אדומה, ירושלמי זהב, יקיר_כנפו, fafi, FaTe, fhrjr22, fire-man, fit3, galgal, GIGABYTE1, God'sWish, grrr, harisan, hason, hopa123, i T A i, מאור יעקובי, idanbeitar, Idan_Honda, מנייאקית, idopar10, ido_levi, מנש מיקס , לנצח לאהוב, לי מה מהי, מכ!ר לד*כא!ן, מכבסטית מזרחית קטנה , ליאתוש, ליאתוש18, ליאור333, ליידי בר18, מטילת באגדה, מישלי, ליזושש, מיר'וש, מירבושש, לירן זוארץ, לירון מלך הדיכאון , לירז מלכה, מלאכית מזהב, מלאך_מזרחי, ilan, מעיינוש', israelaruas, israelasur, itay30, משת*ן על המלש*ן, משה כהן לעולם, מוטי עזרא, לוי_שי3636, מורניי=], מורן~צדוק, מזרחי(-:-)בנשמה, מזרחית בדם!, מזרחית זה התגלית , jenkins, joker , KanKan , kfir14, kidman, kiss3, kolll, kukula, kwoo, lea_co, lee5387, lidorya, LIOR COHEN, liormixxx, liors85, lior_ek, liran16841684, liran_333, liran_s, Liron , lironb7, Love u, MACCBI, mag, magen david, mandib, marcoa, Marokay, matan100, mazal951, meir1, meirvaknin, micheal_i, miki89, Miko, mishl, missile, miuara, mlhys, mogda, MoriNation, Moshe Zada , Moshiko_az, mtn, munsa2, MX5--, n857, סבבה אחי, סאינה, NaStY-GiRl, natali50, natali_1, nati_d, סטלן מכורדיסטן, סטלן המזרח, nesi, סיונוש :], סיון נהון, סיון17, NfS, סמדר חיים, Nלך Xכז2ות, nisan, noamle, סרבק ערס, o-f, עב7יין משו7יין, עדי***, עדידאס, עאישה, עדן יעיש, עדןפינטו, עידן כהן 555, עידן הגבר, עידן המזרחי , עידן_רם, פינחס, פינחס יהודה, פיניהתותח, עיראקי עצבני, Ofer.Levi, OFERDM, orensh69, Oron123 , עומרי סמג'ה, עופר, עופר מספר 1, עוז התותח, עוזניים, עזבתי את בנזין, o¯°שרוני ¯o°, ערן שוקרון, ערן המלך, ערן.ב., penso89, perah_, perez, perezli, perezs3, pinhas, pini.g., pinoki, Planeta, polo 18, PrInCeSs, proslayer, Q1Q1Q1, rafisaban, ram321, ramle-style, ranzigdon, rarzib, razin, ReD EyE, Remix Man , riosipob, Robert MaLkaN , roey1, roie23, romh, ron zadik1, rotm_sasonkr, Roy , saadi1, sabrina13, sagi3986, sapir108, sapir2, sarona, Sc0o0pE, scooter, Selahattin Ozdemir, shabola, SHakeD , shani_at, sharon007, Shaty, shaydahan, shay_1, ShEmMy, shiloach, shina, shiran_ban, shirin20, shmulik-g , ShuSh , Skyplay, Snir Shamka, soki360, special girl, SSI, stich, susaravi, T-O-M-E-R, tai_100, THE HUMMER , The Music King, TheNextDLno8, tomosh16, TROPB, תאתו'ש, שחר צרפתי כאן, שני גל, שני ועדי, שני_רוב, udi 30, udi01, UDI1, שי גולדשטיין, תימני אב!ד, שילו , שיושקה, תמני בנשמה, שמיל הפעיל, שמע בני מוסר אביך, שלומי ניזרי, שלומי-א-., שלומי7, שלומילוי , שער 11, שובבה1, שובילנד, תום ג, תומר 76, תומר כהן, שועל אש, שושו השועל626, שושה דוד, שרון זריהן, שרון10, Vor-vzakoni, wallaman, winner, xoxoxo, yair3@netvision.net.il, yanivbuko, yaron_h, yc, Yehuda^Abu, yek18, YITZHAKIY, yoad86, Yonile, zvi, [: Dori the Princess, ווסים עמאר, ורדוששש, החששן מתימן, הנסיך הדיכאוני, זילבר העוקץ, זיו סולו, המלאך האלמוני, הזמיר2, הזמר מהדרום , צ'אושה, ][ *אין עוד מלבדי* ][, ][* Lior *][ , ^^כינוי^אש^^, ~ כת!ם בJשמה ~, ~*מיטל*~, ~בני~, ~אלירן~, ~Esc~, ~מורין לוי~ , ~מזרחי בדם~, ~MaOr~ , ~פרחח צעיר~, ~הילוש אלמדוי~, ~~אבירם~~, ~רויטל~, •-•בתאלוש•-•, •°•°לירנוש°•°•, ™«::•מא!ר משה•::»™, «::*liron*::», «::*LSD*::», «::כמ!_אלכה!ל*סט::», «¥•שני יש רק-1-•¥», ´¯`°»-•גלי•-«°´¯`, ¶_מָזריקה דִיכָא‡ן_¶, ריאל מדריד, רן פרץ דיכאון זה חיים, רמי המלאך, רפי אביסרור, רונאל, רונן חנוכוב, רועי 12, רועי נמני 8 זה בדם, רק הזמן יספר, קלוד, קובי .כ, קובידון, קווקזי נושם דיכאון , קוראל02, קוקי!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 3 [ 33 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

זהו חברים הגיע תורנו אז נפרד ממכם פרידה קלה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית