נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שבר בגולגולת לצ'ך. מוריניו: מזל שהוא חי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שבר בגולגולת לצ'ך. מוריניו: מזל שהוא חי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שבר בגולגולת לצ'ך. מוריניו: מזל שהוא חי
הודעהפורסם: 16 אוקטובר 2006, 07:49 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

השוער הראשון של צ'לסי, שנפצע במשחק מול רדינג בצורה קשה, עבר ניתוח בראשו. גם קרלו קודוצ'יני עדיין מתאושש. מוריניו: "זה פשוט לא ייאמן, שחקנים צריכים לכבד האחד את השני"

לזה ז'וזה מוריניו לא ציפה ארבעה ימים לפני המפגש הגדול של צ'לסי מול ברצלונה. שני השוערים הראשונים שלו נפצעו בניצחון 0:1 אמש על רדינג והשאירו את המנג'ר עם לא מעט דאגות ועוד יותר הרבה עצבים.

פטר צ'ך כנראה שבר שיא פרמיירליג כשנפצע תוך 20 שניות בלבד מפתיחת המשחק כשרגלו של סטיבן האנט פגעה בראשו בצורה מסוכנת. השוער הצ'כי נאלץ לצאת ובילה את הלילה כשהוא מאושפז בבית חולים.

הבוקר (ראשון) הועבר השוער הצ'כי למחלקה נוירו-כירורגית מיוחדת בבית חולים באוקספורד אחרי שהתגלה שהוא סובל משבר בגולגולת. צ'ך עבר ניתוח, שהוגדר כמוצלח, אולם אין עדיין הערכה מדויקת לגבי מצבו. זמן ההחלמה, בכל מקרה, צפוי להיות ארוך.

השוער המחליף, האיטלקי קרלו קודצ'יני, איבד את ההכרה אחרי שנפגע בתוספת הזמן מהתנגשות עם איברהימה סונקו, וכתוצאה מכך נאלץ הבלם ג'ון טרי ללבוש את האפודה של השוער השלישי, הילאריו, ולהיכנס אל בין הקורות לשניות האחרונות.

הילאריו אגב, פורטוגלי בן 31 שהגיע בקיץ מנאסיונל ושיחק בעבר בפורטו, אמור לעמוד בשער במשחק מול ברצלונה ביום רביעי (ישיר בספורט 5+ וכאן באתר, 20:45), במידה ושני השוערים הראשונים לא יהיו כשירים להתמודדות.

מוריניו (AP). רתח מזעם
מוריניו זעם אחרי המשחק על שחקני רדינג. "התיקול על צ'ך היה מביש. הוא בר מזל להישאר בחיים", אמר המנג'ר על העבירה של האנט, "גם העבירה על קודצ'יני הייתה קשה, אבל אני לא חושב שהיא הייתה מכוונת".

האנט טען בסיום שהפגיעה לא היתה מכוונת: "ניסיתי ללכת לכדור, אני מקווה שצ'ך לא נפגע בצורה חמורה ויחלים מהר ככל האפשר". מנג'ר רדינג, סטיב קופל, גיבה את שחקניו: "האנט ניסה להפעיל לחץ על השוער, אבל בוודאי לא ניסה ליצור מגע. במקרה של סונקו, קודצ'יני היה אמיץ מאוד ונפגע מחוסר מזל".

למרות ההסברים האלה, מוריניו לא התרצה. "אני כועס, אבל זה לא עוזר. אני רוצה לראות מה ההתאחדות תעשה לגבי זה ומה יגידו הפרשנים", אמר המנג'ר שהזכיר את העונש שקיבל מיקאל אסיין על כניסה חריפה בדיטמאר המאן מליברפול. "זה לא יאמן מה שקרה, שחקנים צריכים לכבד אחד את השני יותר", הוא הוסיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שבר בגולגולת לצ'ך. מוריניו: מזל שהוא חי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית