נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

במכבי ת"א טוענים: "אלי כהן לא יפוטר בקרוב" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

במכבי ת"א טוענים: "אלי כהן לא יפוטר בקרוב"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: במכבי ת"א טוענים: "אלי כהן לא יפוטר בקרוב"
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2006, 15:03 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הבוקר (א'), לאחר ארבעה מחזורים בהם לוני הרציקוביץ' ביקר רק את השחקנים ואת רוח הלחימה שלהם, העביר הבעלים לראשונה ביקורת גם על המאמן אלי כהן, כשהתראיין לגל"צ ואמר: "אני מחזק את ידיו, אתמוך בו ואני מקווה לעשות כל מאמץ שהוא יישאר ויצליח. אבל גם עליו חלה חובת ההוכחה שהדברים האלה הם רעה חולפת".

הרציקוביץ' המשיך והעביר איום מפורש לעתידו של אלי כהן: "די, מספיק, כמה עוד אפשר לסבול את זה? אם הרעה לא תחלוף ייעשו שינויים בכל המקומות. ייתכן ומאמן הקבוצה יוחלף עם המצב לא ישתפר".

בקבוצה הכחישו ידיעות הטוענות כי המשחק הבא של הצהובים מול בני יהודה יהווה את המבחן האחרון של אלי כהן, שלא הצליח עד כה לייצב את הקבוצה שהדרדרה לתחתית טבלת ליגת העל. "אם נצטרך לעשות שינויים נעשה אותם מתי שנחליט ולא על פי תוצאה של משחק זה או אחר", אמרו היום במועדון הצהוב.

גורם במועדון אמר כי לדעתו כהן לא יפוטר בזמן הקרוב בגלל סיבה נוספת, ההוצאות הכספיות הכרוכות בתשלומי הפיצויים שמכבי תצטרך לשלם למאמן. "בכל מקרה", אמר הגורם, "נכון לעכשיו אין רצון לפטרו ובטח שאין את היכולת הכלכלית הדרושה לשם כך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

במכבי ת"א טוענים: "אלי כהן לא יפוטר בקרוב"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית