נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

היום בלאומית: לופא קדוש חוזר לווסרמיל F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

היום בלאומית: לופא קדוש חוזר לווסרמיל

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: היום בלאומית: לופא קדוש חוזר לווסרמיל
הודעהפורסם: 13 אוקטובר 2006, 08:41 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

סוגרת הטבלה, אחי נצרת, ומאמנה החדש, יגיעו ב-15:00 לבאר-שבע, למשחק מול השלישית. קדוש: "ב"ש עדיפה, אבל אנחנו לא באים לטייל". לנדאו: "זה מבחן"

הפועל באר-שבע תארח היום (שישי, אצטדיון וסרמיל, 15:00) את מכבי אחי נצרת, במסגרת המחזור החמישי בליגה הלאומית, למשחק במגמות מנוגדות.

המארחים, שניצבים במקום השלישי בטבלה עם 7 נקודות, רוצים ניצחון ביתי כדי להישאר קרוב ככל האפשר למובילת הטבלה, קרית-שמונה.

אחי נצרת, לעומת זאת, נמצאת במקום האחרון בטבלה, עם 3 נקודות בלבד מ-4 משחקים. מאמנה, לופא קדוש, יבצע קאמבק מרגש למגרש בו אימן שנים רבות, אבל לופא, כמו לופא, לא מתעסק בנוסטלגיה, אלא רק בנקודות.

מאמן אחי נצרת אמר ל-ONE: "זו רק פתיחת הליגה. כמובן שב"ש עדיפה עלינו. אבל גם הם פתחו את העונה לא טוב. הם התייצבו והביאו שחקנים טובים, ביניהם אביתר אילוז. יש להם קבוצה לא רעה.

"בליגה הלאומית, ברגע שאתה מתאזן בכושר הגופני, אז יהיה בסדר. אני עם החבר'ה רק משחק אחד בינתיים. היום יש להם יתרון, הם גם ניצחו שלושה משחקים ברציפות".

על השאלה האם אחי תגיע לשחק על כל הקופה, ענה קדוש: "אני לא יודע איך המשחק יתפתח, זה כדורגל, אי אפשר לדעת. בכל מקרה אנחנו לא באים לבאר-שבע לטייל".

מאמן הפועל באר-שבע, גילי לנדאו, לא מקל ראש ביריבה, על אף היותה סוגרת הטבלה. לנדאו אמר ל-ONE לקראת המשחק: "אנחנו מתייחסים למשחק הזה מאוד ברצינות. זה מבחן בשבילנו.

לנדאו: "מצפה לנו משחק לא קל"

"אחרי שני ניצחונות רצופים בליגה ועוד אחד בגביע הטוטו, אנחנו רוצים לראות אם עלינו על המסלול הנכון. הקהל מריח משהו טוב ואנחנו מאוד רוצים לנצח, אבל יש גם דריכות, כי מצפה לנו משחק לא קל".

על המצב בקבוצה הוסיף: "כשהגעתי לבאר-שבע, המצב הכלכלי במועדון היה קשה. עם 17 שחקנים ועוד זרים אני אשתדל לשלב גם את הבנייה של הקבוצה וגם לעלות לליגת העל".

בשבת יתקיימו שלושה משחקים נוספים במסגרת הליגה הלאומית: עירוני קרית-שמונה - עירוני רמת-השרון (15:00), הפועל חיפה - הפועל עכו (18:00), הפועל ירושלים - בני-לוד (19:00)

ביום שני יושלם המחזור, כשבני-סכנין תארח בדוחא את הפועל רעננה (15:00) והפועל נצרת-עילית תשחק בביתה מול הפועל אשקלון (19:30).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

היום בלאומית: לופא קדוש חוזר לווסרמיל

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית