נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

גוטמן: "תמיד אשאל למה עזבתי את בית"ר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

גוטמן: "תמיד אשאל למה עזבתי את בית"ר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גוטמן: "תמיד אשאל למה עזבתי את בית"ר"
הודעהפורסם: 11 אוקטובר 2006, 21:41 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

לקראת המשחק בשבת, אלי גוטמן נזכר בתקופה הקשה בבירה: "לא מחפש נקמות. הקהל שלנו יהיה הרוב וידחוף אותנו". אנסומבו, שגם יפגוש את האקסית, נמצא במוטיבציה גבוהה: "על הדשא, בית"ר לא קבוצה גדולה"

"למען האמת, עד יומי האחרון אני אמשיך לשאול את השאלה למה עזבתי את בית"ר. הייתה לי שם תקופה מיוחדת, אבל אני לא נוטר טינה ולא מחפש נקמות". כך, בגילוי לב, אמר הבוקר (רביעי) מאמן מכבי נתניה אלי גוטמן בהתייחסו למשחק בשבת מול קבוצתו לשעבר. גוטמן אימן בטדי בעונת 2000/01, עד שעזב במהלך העונה בגלל בעיות בריאותיות, אחרי שזכה לגידופים וגילויי שנאה מצד הקהל.

אימון הבוקר של נתניה נערך לראשונה מזה כמעט חודש באצטדיון הקופסא, שעבר שזרוע ונראה במצב מצוין. "הקהל של בית"ר יגיע, אבל הקהל שלנו יהיה הרוב וידחוף אותנו", אמר גוטמן, "אני לא מתרגש, שיחקתי כבר נגד בית"ר, שיחקתי איתם, הצבתי מטרות ואני עדיין אומר שנעמוד בהם".

על העובדה כי המשחק ייערך בסופו של דבר בנתניה אמר המאמן: "כל בנאדם שחוזר הביתה מיום עבודה מגיע הביתה, וגם אני אוהב לחזור לבית. השחקנים מרגישים טוב עם זה".

המאמן גם ניצל את ההזדמנות לעקוץ את התקשורת, שביקרה את יכולת קבוצתו במשחקים האחרונים: "יש משחקים שבהם שיחקנו יותר טוב מאשר נגד מכבי חיפה, אבל בניגוד לכל הפרשנים, אני חושב שנגד כפר סבא שיחקנו מחצית ראשונה טובה".

גוטמן גם התבקש להגיב לתקרית בין יוסי מזרחי לפבריס פרננדז אמש, וכשנשאל כיצד היה מגיב אם שחקן היה בועט כדור לעברו, ענה: "תלוי לאן הוא היה בועט, לחזה או לראש. הייתי עוצר על החזה ונותן פס".

מזואה אנסומבו. משווה את עצמו למאקללה
נתניה תחסר בשבת רק את אורן זיתוני, שעדיין לא החלים מפציעתו ולא יהיה בסגל. לירן שטראובר, שסבל מגב תפוס בימים האחרונים, מתאמן כרגיל.

מזואה אנסומבו, כך לפי חבריו, מרגיש מוטיבציה גדולה יותר לקראת המשחק, מאחר ובית"ר העדיפה לוותר עליו ועל חברו הטוב, ג'ף טוטואנה. עם זאת הקשר הקונגולזי לא מדבר על נקמה, לפחות לא מול המצלמות: "אני מוכן לשחק כדורגל, לא רוצה להוכיח כלום, הכל למען מכבי נתניה. זה החיים, גם מאקללה עבר מריאל לצ'לסי". בקשר ליריבה אמר אנסומבו: "על הדשא, בית"ר לא קבוצה גדולה, אין פערים גדולים".

רק 1500 כרטיסים נמכרו עד כה, ככל הנראה בשל הבלבול בקשר למקום קיומו של המשחק, אך בנתניה מדגישים שהמגרש יהיה מלא.

אורי אוזן, אחד משחקני הבית של המועדון, קרא לקהל של נתניה להגיע בהמוניו: "המטרה בבית, לעיני הקהל שלנו, היא להביא שלוש נקודות. הגיע הזמן שנעשה מולם מה שעשינו מול מכבי חיפה. יש לנו צוות מקצועי מצוין שיכין אותנו בצורה הכי טובה למשחק". אוזן התייחס למפגש של גוטמן עם בית"ר ואמר: "הרבה דשא צמח מאז בגן סאקר".

התפרסם לראשונה: 12:16 | 11/10/06

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

גוטמן: "תמיד אשאל למה עזבתי את בית"ר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית