נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מראדונה: "בגלל המאפיה אני לא מאמן הנבחרת" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מראדונה: "בגלל המאפיה אני לא מאמן הנבחרת"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מראדונה: "בגלל המאפיה אני לא מאמן הנבחרת"
הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2006, 16:42 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

זה קורה אחת לתקופה, והפעם הגיעה האחת. דייגו מראדונה שוב פתח פה וכמעט כרגיל, בכל פעם שהגדול מכולם מחליט לתקוף, דברים מעניינים יוצאים מפיו ולא מעט אנשים חדשים מצטרפים לרשימת הקורבנות.

מה הפעם? ההתאחדות הארגנטינאית, היו"ר שלה חוליו גרונדונה, מאמן הנבחרת אלפיו באסילה וחואן רומן ריקלמה, בין היתר, היו אלה שספגו אש מכיוונו של מראדונה, שתקף כמעט כל מה שזז בראיון לרשת 'פוקס ספורטס' בארגנטינה.
"בגלל המאפיה של התאחדות הארגנטינאית אני לא מאמן הנבחרת כיום", פתח מראדונה את המתקפה שלו והסגיר מיד מה הסיבה לכעס שלו. "המאפיה הזו היא שגנבה את המאמן לבוקה ג'וניורס והחליטה שאלפיו באסילה יאמן את הנבחרת".

דייגו הסביר: "מעניין שעכשיו היו"ר חוליו גרונדונה, מינה שוב את באסילה למאמן, אחרי שבסיום מונדיאל 94', עוד לפני שהנבחרת של באסילה חזרה לארגנטינה, הוא כבר חתם עם דניאל פסארלה ואמר שהיה לנו מאמן אלכוהוליסט שיוצא הרבה בלילות. אני נשבע לכם שככה הוא דיבר עליו בזמנו ועכשיו הוא החזיר אותו לנבחרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מראדונה: "בגלל המאפיה אני לא מאמן הנבחרת"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית