נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ראש הממשלה הבא, וואלה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ראש הממשלה הבא, וואלה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראש הממשלה הבא, וואלה
הודעהפורסם: 24 ספטמבר 2006, 11:09 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

קצת אחרי חצות קיבל ראש הממשלה שיחת טלפון ממכר ותיק. "שלום אדוני ראש הממשלה", אמר הקול מהעבר השני. "שלום ארקדי", ענה אולמרט. "ברצוני לחזק אותך על ההחלטה האמיצה. היית חזק עד עכשיו ואני בטוח שתהיה חזק גם בעתיד". אולמרט הודה לו, "לפחות אתה גורם לי נחת", ענה וחיוך על פניו, נזכר בניצחון החוץ של בית"ר ירושלים בקריית אליעזר, לפני שלושה ימים, באותה שבת גשומה של תחילת פברואר.

למחרת קיבלו כתבי הספורט הודעה בהולה בביפר: "היום תיערך מסיבת עתונאים של ארקדי גאידמק בשעה 18:00 במלון הולידיי אין, ירושלים". היה ברור להם באותו רגע, שהשמועות כי גאידמק רוצה את אוסי ארדילס לעוד עונה, הפכו ממשיות. בית"ר ירושלים הובילה את הטבלה בפער של תשע נקודות מהאלופה מכבי חיפה. לגאידמק היו כל הסיבות להאריך את החוזה ל"הויסה", כך נקרא ארדילס בפי האוהדים, כינוי שדבק בו בשל נטייתו לשחק עם שלושה ולעיתים ארבעה חלוצים. מה רבה היתה תדהמתם של עיתונאי הספורט כששמעו כי גם הכתבים הפוליטיים מתייצבים לארוע.

גאידמק הדהים את המערכת הפוליטית כשלא ניהל שום קמפיין בחירות, אלא רק תרם למוסדות ואירגונים, כשהוא מקפיד להצטלם עם כיפה על ראשו. הצלחתה של בית"ר עשתה עבורו את העבודה ויחד עם עיר האוהלים שהקים בניצנים בזמן מלחמת לבנון,נוצרה לו תדמית של מושיע. כשנשאל מה המצע המדיני-בטחוני של "עוצמה", רק חייך ואמר: "את הבעיות תשאירו לי". כשנשאל לגבי החקירות במשטרה התכרכמו פניו. "אקים משטרה חדשה מהיסוד", הכריז. גאידמק הרכיב את סדר החברים במפלגה, חלקם הגדול מקורביו והודיע כי ולדימיר שקלאר מיועד אצלו לתפקיד שר הפנים ואופירה אסייאג לתפקיד שרת הרווחה. השמועות אמרו שגם אברהם לוי ימונה, כנראה לשר בלי תיק.

דבר לא עצר את המוני בית ישראל מלהצביע עבור גאידמק בבחירות. בירושלים שילשלו 94% מהמצביעים את פתק מפלגתו של יקיר העיר, עם האותיות "עצ". "עוצמה" זכתה ב-52 מנדטים. בחצות נאם גאידמק את נאום הניצחון. "מישהו אמר פעם", פתח בנאומו, "אם תרצו, אין זו אגדה"....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ראש הממשלה הבא, וואלה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית