נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מזרחי: "מישהו ייכנס לנעליו של פארקר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מזרחי: "מישהו ייכנס לנעליו של פארקר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מזרחי: "מישהו ייכנס לנעליו של פארקר"
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2006, 04:29 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

סגל חדש, מאמן קרואטי, אצל היו"ר העניינים כרגיל. במסע"ת לרגל פתיחת העונה הוא הציב לשחקנים רף גבוה: זו לא עונה פיננסית, אפשר להגיע לפיינל-פור
מכבי תל-אביב מקיימת בשעה זו מסיבת עיתונאים לכבוד פתיחת עונת הכדורסל, זאת בצל השינוי הגדול שנעשה בקבוצה במהלך הקיץ.

במהלך הפגרה, איבדו הצהובים את כוכבם הגדול בשנים האחרונות, אנתוני פארקר, שנטש לטובת טורונטו מה-NBA. גם מייסיאו באסטון אמר שלום וישחק יחד עם שאראס באינדיאנה.

וויל סולומון וקירק פני עזבו אף הם, כך שבסגל הקבוצה נוצר חור גדול אותו דאג נבן ספאחיה למלא במהלך הקיץ הלא קל שעבר על הקבוצה.

מכבי ת"א מציגה הערב את שחקני הרכש החדשים כולל המאמן הקרואטי ספאחיה, שהחליף את פיני גרשון. וויל ביינום, רודני ביופורד, סימאס יסאיטיס וליאור אליהו יככבו במעמד.

באירוע נוכחים גם יושב הראש, שמעון מזרחי, דייויד פדרמן, הצוות המקצועי והמאמנים - ספאחיה ועוזריו גיא גודס ודניאל גוט.

במהלך מסיבת העיתונאים אמר היו"ר שמעון מזרחי: "בניגוד לפרסומים לגבי העונה הזאת, אני רוצה להגיד שלא תהיה עונה פיננסית - העמדנו קבוצה מצוינת ואתגרית.

"אני מקווה שהקבוצה תוכיח ותיישם את המטרות של כל שנה. אני מבקש שתהיו סובלניים. יש כאן שחקנים שיצטרכו להיכנס לנעלים של פארקר ואני בטוח שהם יעשו זאת על הצד הטוב ביותר".

נבן ספאחיה: "אני מאמין במכבי ת"א, בהנהלה, בקבוצה ובעוזרי המאמן. אם אהיה מצליח כמו פיני? אני לא יודע, אבל אעשה את המיטב".

צפו במסיבת העיתונאים של מכבי ת"א

"אני אבקש סבלנות אבל אני יודע שלא תהיו סבלניים. אני מקווה להתחיל לנצח כמה שיותר מוקדם. עדיין אני לא יודע איזה כדורסל נציג, יש המון כישרון וצריך כימיה ולנצח.

"אני מקווה שנשחק יותר טוב בהגנה מאשר מכבי של העונה שעברה, מכבי היתה מדהימה בהתקפה ואני מקווה שנמשיך כך גם השנה".

יותם הלפרין: "אני בהחלט חוזר הביתה. החלטתי שזה המקום הכי טוב בשבילי כרגע ולכן אני נשאר. ה-NBA עדיין בגדר חלום, לפחות העונה, אני כבר לא חושב על זה רק על הצלחתה של מכבי.

ליאור אליהו, סימאס יסאיטיס ודני גוט היום במסיבת העיתונאים (יותם רונן)

"השיקול העיקרי להישאר היה שההנהלה באה לקראתי ומגיע להם מילה טובה, ישבתי עם ספאחיה שנתן לי להבין מה הוא מצפה ממני ומה הוא חושב שנכון לי. הלוואי שביום מן הימים אהיה שחקן NBA".

רודני ביופורד: "נהדר לי פה, המקום מקסים, מזג האוויר מקסים. בכל מקום יש אוהדי מכבי, זה פשוט נפלא. זה מועדון גדול ונהדר, מקצועי מאוד. למרות שאני פה מעט הכל מסתדר מצוין".

על התחרותיות במועדון הצהוב, אמר ביופורד: "אני בכלל לא חושב על הפסדים ותמיד רוצה לנצח".

וויל ביינום: "בכל מקום יש לחץ אבל אני מוכן. לכל מקום שאני מגיע אני רוצה לנצח. טוב לי פה, זאת ארץ נהדרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מזרחי: "מישהו ייכנס לנעליו של פארקר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית