נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עם 0 נקודות, מכבי ת"א יוצאת לנתניה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עם 0 נקודות, מכבי ת"א יוצאת לנתניה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עם 0 נקודות, מכבי ת"א יוצאת לנתניה
הודעהפורסם: 15 ספטמבר 2006, 12:24 
נושם זהב
נושם זהב

לייקים: 37 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

צהובים יתארחו מחר ב-19:30 אצל מכבי נתניה בתקווה להשיג נק' ראשונות. שטראובר, חיים וסטרול מחכים לאקסית. גוטמן לשטרואבר: סומך על הריכוז שלך

אבי נמני. חייב לחזור מהקופסא עם נקודות

מאת אור שפונדר ואריק רחמיאן 15/09/2006 13:54

0 נקודות משני משחקים, לא ככה ציפו במכבי תל-אביב לפתוח את העונה החדשה, אם זה לא מספיק, מחר (שבת) ב-19:30 ייצאו הצהובים של אלי כהן למשחק חוץ קשה מול מכבי נתניה וחבורת האקסים.

במכבי תל-אביב יודעים שעוד הפסד, שישאיר אותם בלי אף נקודה אחרי שלושה מחזורים, עלול לגרום לתחילתה של הידרדרות שאין לדעת איך תסתיים - לא בטוח שלירן שטראובר, אופיר חיים ואבי סטרול יזילו דמעה אם זה אכן יקרה.

השלושה, שעזבו את מכבי תל-אביב בקיץ בלי הרבה אהבה, יפגשו את האקסית למשחק ליגה ראשון מאז המעבר. גם אם הם יגידו לכם שבשבילם זה הולך להיות משחק רגיל - זה לא.

עד כמה קשה מצבם של הצהובים אפשר להבין מהעובדה הבאה: שחקני מכבי תל-אביב יעלו למשחק בקופסה מול מכבי נתניה כאשר כתובת אתר האינטרנט הרשמי של מכבי תל-אביב תתנוסס על החולצה – עד אשר ייחתם הסכם אימוץ עם אחת החברות.

משה ביטון, שחזר השבוע להתאמן, ערך אימון מלא ויפתח מול מכבי נתניה אחרי שהחמיץ את משחק ההפסד להפועל כפר-סבא. אורי שטרית ימשיך לקבל קרדיט בעמדת המגן השמאלי, תמיר כהן ולירן כהן, שעמדו במרכז הכותרות השבוע, יפתחו על הספסל.

מאמן הקבוצה, אלי כהן, אסף את שחקניו לפני האימון המסכם ואמר בין היתר: "מכבי נתניה קבוצה חזקה ביותר. אתם צריכים לשים לב במיוחד לאיתי שכטר ואדיראן פיטו - הם מאוד מסוכנים".

הרכב משוער: קאלה טברטקו, אורי שטרית, מילאן מרטינוביץ', אבי יחיאל, יובל שפונגין, איוון רזיץ', יוסי שבחון, ג'ובאני רוסו, אבי נמני, משה ביטון, מיליאן מרדיקוביץ'.

גוטמן: "סומך על שטראובר שיגיע ברמת ריכוז גבוהה"
הרכב מנצח לא מחליפים - גוטמן, שנאלץ למצוא מחליף ראוי לטגה הפצוע, צפוי לפתוח בסופו של דבר עם הקשר שי בירוק שנאבק על המקום שהתפנה בהרכב מול ישראל זוויטי ואבישי ז'אנו, שהיו גם הם בתמונת ההרכב מתחילת השבוע.

מלבד השינוי שנכפה על גוטמן, יפתחו בהרכב כל השחקנים ששיחקו בשני משחקי הליגה האחרונים של מכבי נתניה. גוטמן תירגל את אדריאן פיטו ואופיר חיים לפני החלוצים איתי שכטר ואוקצ'ה.

בנתניה מאמינים שהמגרש יהיה מלא. ארבעת האקסים ממכבי תל-אביב: לירן שטראובר, אבי סטרול, אופיר חיים ודדי בן דיין כלל אינם מתרגשים מהמפגש מול מכבי תל אביב.

גוטמן שהתייחס לסוגיית השחקנים אמר: "זו פיקנטריה ששייכת לתקשורת ואנחנו לא בונים על כך למשחק".

המאמן התייחס אף לעובדה שלירן שטראובר צפוי להיות המושמץ הגדול מבין ארבעת האקסים ובעיקר בחלק המשחק בו אוהדי מכבי תל אביב יהיו מאחורי גבו ואמר לONE: "אנחנו מדברים עם לירן כל הזמן והוא כבר הוביל את עצמו לרמת ריכוז גבוהה כמו לכל משחק.

"גם הפעם הוא יכין את עצמו היטב בדיוק כמו לכל משחק. מבחינתו של לירן אין שום שינוי". גוטמן אף התייחס למפגש מול מכבי תל אביב שמגיעה לאחר שני הפסדי ליגה רצופים ואמר :"נכון שאנחנו משחקים נגד מכבי תל אביב שהגיעה לאחר שני הפסדים ואין לי ספק שהיא תבוא מאד מוטיבציונית אבל אנחנו פתחנו טוב את הליגה עם הניצחון על חיפה ואח"כ תיקו מול הפועל פתח תקווה ואנחנו התכוננו היטב למשחק.

"בסך הכל אנחנו נמצאים בתהליך של חיבור וככל שהזמן יעבור אני מצפה שנתחבר טוב יותר. אני מניח שמצפה לנו משחק קשה מאד אבל אני סומך על הבחורים שלי". במהלך האימון תרגל גוטמן בעיטות נייחות לשער.

הרכב משוער נתניה: לירן שטראובר, לואיס מרין, אבי סטרול, אורי אוזן, דדי בן דיין, מזואה אנסומבו, שי בירוק, אדריאן פיטו, אופיר חיים, איתי שכטר, איזוק אבודו (אוקצ'ה).

שבת שלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

עם 0 נקודות, מכבי ת"א יוצאת לנתניה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית