נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"מקווה שיהיה חיזוק - קשה לי עם רזיץ'" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"מקווה שיהיה חיזוק - קשה לי עם רזיץ'"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "מקווה שיהיה חיזוק - קשה לי עם רזיץ'"
הודעהפורסם: 13 ספטמבר 2006, 15:53 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הבוקר (רביעי) נודע כי ראשי מכבי תל-אביב פנו למכבי פתח-תקוה והציעו עסקת חליפין. הצהובים הציעו למשפחת לוזון את תמיר או לירן כהן - בתמורה להעברתו של מגן מכבי פתח-תקוה, איסמעיל עמאר, אותו אלי כהן מעריך מאוד.

בפתח-תקוה הביעו עניין בהגעתו של לירן כהן לקבוצה, אך השחקן פסל על הסף מעבר לקבוצה של הלוזונים.

הקבוצה ערכה היום אימון אחר הצהריים לקראת משחק החוץ נגד מכבי נתניה ביום שבת (19:30 בקופסא).

הצהובים לא חושבים על תסריט אחר פרט לניצחון לאחר שני הפסדים (בית"ר ירושלים והפועל כפר-סבא) מתוך שני מחזורי הליגה עד כה.

מכבי נתניה לא מתכוונת לעשות חיים קלים לצהובים - האקסים, לירן שטראובר, אבי סטרול ואופיר חיים ירצו להוכיח שמכבי עשתה טעות ששחררה אותם.
אלי כהן: "עברו שני מחזורי ליגה, והיה כבר ניצחון בטוטו, אנחנו רוצים את הניצחון יותר מכם, חשוב שיהיה ניצחון ראשון למכבי על מנת להוריד לחץ.

"במועדון גדול כמו מכבי ת"א יש ציפיות להצלחות. המשחק מול בית"ר היה מצוין אבל התוצאה היתה לרעתנו, גם נגד כפר-סבא במחצית הראשונה היינו טובים, הגענו למצבים אבל לא ניצלנו אותם.

"כמו חוק מרפי, קיבלנו את העונש שלנו. זה קיים בכדורגל אך לצערי חבל שאנחנו בצד השני".

לקראת המשחק מול מכבי נתניה, אמר המאמן: "אני לא חושב שיהיה קל, אבל מועדון כמו מכבי ת"א מסוגל להפסיד בכל מקום ולנצח בכל מקום בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"מקווה שיהיה חיזוק - קשה לי עם רזיץ'"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית