נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רודני ביופורד: "אביא למכבי את הדברים שפארקר הביא" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רודני ביופורד: "אביא למכבי את הדברים שפארקר הביא"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רודני ביופורד: "אביא למכבי את הדברים שפארקר הביא"
הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2006, 21:09 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

כמות חד ספרתית של אוהדים בצהוב קיבלה הערב (א') את צמד הזרים החדש של מכבי תל אביב, וויל ביינום ורודני ביופורד, שנחתו בישראל לקראת פתיחת אימוני הקבוצה ביום שלישי.
מי שכן היתה שם זו התקשורת, שעטה על השניים. ביופורד, שכבר שיחק לפני ארבע שנים בפנאתינייקוס, מרוצה: "זה טוב שכולם מחכים לנו, אני שמח לראות שכולם מתרגשים ומחכים שנעשה את העבודה שלנו. אנחנו נרגשים להיות פה ורוצים להראות כבר את היכולת שלנו. אני מודע לציפיות, אבל בכל מקום שהגעתי אליו הייתי ווינר ואני לא מפחד מזה".
קשה למדוד במספר את מידת הנעליים אליה יצטרך להיכנס ביופורד, שאמור לתפוס את המשבצת של לא אחר מאנתוני פארקר. זה לא מרשים אותו: "שיחקתי נגד פארקר שלוש שנים. אני יודע מי הוא ויודע מה הוא עשה. אני מביא את אותם דברים שהוא עושה, ואולי קצת יותר. זו הזדמנות נהדרת עבורי להיות פה. אנחנו קבוצה חדשה, שחקנים חדשים, אבל עדיין כולם שחקנים טובים ולכולם יש את הגישה הישנה של מכבי - לנצח. כל עוד כל אחד יתרום לקבוצה, יהיה בסדר. הכי חשוב שנעבוד קשה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רודני ביופורד: "אביא למכבי את הדברים שפארקר הביא"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית