נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סופו: "לא רואה את עתידי במקום אחר" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סופו: "לא רואה את עתידי במקום אחר"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סופו: "לא רואה את עתידי במקום אחר"
הודעהפורסם: 06 ספטמבר 2006, 09:43 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

חלוצה של מכבי פתח תקוה יוכל לשחק בשבת מול מכבי הרצליה. "יש לנו קבוצה יותר איכותית מבעונה שעברה", אמר. הנשיא עמוס לוזון מאשר: "יש דיבורים על מעבר של עומר גולן לחו"ל בינואר
חלוצה הקמרוני של מכבי פתח תקוה, פטריק סופו, חזר לאימוני הקבוצה אחרי שנבדק על ידי רופא בצרפת, ויוכל לשחק בשבת מול מכבי הרצליה. סופו אמר היום (שלישי) לאתר ספורט 5: "הרופא שבדק אותי בצרפת הרגיע אותי ואמר לי שאני יכול לשחק למרות שאני עדיין חש קצת כאבים בברך".

לאור אבדן הנקודות המפתיע במשחק הפתיחה מול הכח עמידר רמת גן ולקראת המחזור הקרוב, אמר השחקן: "במשחק הקודם מול הכח איבדנו שתי נקודות יקרות ואנחנו מחכים לנצח את המשחק בשבת. גיא לוזון ילחם על כל נקודה ונכון לפתיחת הליגה, לכל הקבוצות יש סיכוי טוב לזכות באליפות".

"מכבי פ"ת התחזקה כשצירפה את בלסינג קאקו, עמנואל אביידה והשחקנים הצעירים", הוסיף החלוץ, שנשאר בקבוצה אחרי קיץ סוער במהלכו הצהיר כי אין בכוונתו לחזור לארץ. "אני מרגיש שיש לנו קבוצה איכותית יותר מבעונה הקודמת וכרגע אני לא רואה את עתידי בשום מקום אחר".

יו"ר הקבוצה עמוס לוזון אישר היום את האפשרות שעומר גולן יעזוב את הקבוצה בינואר, ככל הנראה לשפילד יונייטד מהפרמיירליג האנגלית, המעוניינת בו עוד מהעונה שעברה: "יש דיבורים על מעבר של עומר גולן לחו"ל בינואר", אמר לוזון.

חלוץ הקבוצה והנבחרת הצעירה דובב גבאי, שסדק את כף רגלו ונטש את מחנה האימונים של הנבחרת, יחזור הלילה לארץ וייבדק על ידי רופא הקבוצה. בכל מקרה, צפוי השחקן להיעדר בשבת מהמשחק מול הרצליה
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 34&lang=he

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 2 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סופו: "לא רואה את עתידי במקום אחר"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית