נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"הוא אמר שאם ישחק, יבקיע שער עצמי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"הוא אמר שאם ישחק, יבקיע שער עצמי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "הוא אמר שאם ישחק, יבקיע שער עצמי"
הודעהפורסם: 05 ספטמבר 2006, 13:09 
נושם חדש
נושם חדש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

וויליאם גאלאס כבר עבר לארסנל, אבל בצ'לסי לא ישכחו אותו כל כך מהר. אלופת אנגליה פרסמה כי המגן הצרפתי איים להתנכל למועדון. גאלאס מכחיש וכועס: "יש להם הרבה כסף אבל מעט מאוד קלאסה"

כל פרידה מלווה לרוב ברגשות שליליים ובאמוציות רבות. תמיד יש צד פוגע ויש צד נפגע. ובאהבה כמו בכדורגל, גם וויליאם גאלאס וראשי צ'לסי לא יפגשו עוד כמה שנים לכוס קפה ידידותי, לשיחה על ימים עברו.

על פי פרסום של הנהלת צ'לסי, שביקשה בסך הכל להסביר לאוהדים מדוע שיחררה את גאלאס, הבלם הצרפתי בן ה-29 ביקש שלא לשחק במשחק מול מנצ'סטר סיטי (0:3) ואף איים כי "יבקיע שער עצמי, יורחק או יבצע טעויות בהגנה". הצרפתי לא שיחק בסוף במשחק.

גאלאס, שעבר בינתיים לארסנל תמורת אשלי קול, הסתכסך בסוף העונה שעברה עם מוריניו ולא חשש לפתוח עליו פה אחרי שעבר לתותחנים: "אני בטוח שצוות האימון של ארסנל יתייחס אליי טוב יותר. אני מקווה שאשלי קול יוכל להסתדר עם הקפריזות שלו".

הנהלת צ'לסי החליטה להגיב ופרסמה את ההודעה לתקשורת ולאוהדים: "גאלאס הראה חוסר כבוד למועדון, למנג'ר ולאוהדים. למרות שעזב הוא ממשיך להכפיש את שמו של ז'וזה מוריניו ואנחנו לא נסבול זאת".

מוריניו (AP). "לא נסבול הכפשת שמו של המנג'ר שלנו"
גאלאס היה המום ונסער אתמול, כששמע את ההודעה של קבוצתו לשעבר: "מעולם לא אמרתי שאבקיע שערים עצמיים או אגרום לטעויות. רק ביקשתי לעזוב והייתי מאוד חד וברור בנוגע לרצון הזה שלי".

"אם הם רוצים להתחבא מאחורי הדברים האלה כדי לתת הסבר לאוהדים מדוע עזבתי, אז הם יכולים. זה חבל מאוד שזה מגיע ממועדון כמו צ'לסי, אבל כמי שמכיר את המקום הזה מקרוב אני לא מופתע. יש להם הרבה מאוד כסף, אבל מעט מאוד קלאסה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"הוא אמר שאם ישחק, יבקיע שער עצמי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית