נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"4 זכיות בלוטו לא שוות לסכום של טביב" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"4 זכיות בלוטו לא שוות לסכום של טביב"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "4 זכיות בלוטו לא שוות לסכום של טביב"
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2006, 19:06 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

לאחר שבשבוע שעבר ערכה הפועל כפר-סבא מפגש בין האוהדים לשחקנים לרגל פתיחת העונה, ערכה הערב (שני) הקבוצה מסיבת עיתונאים לכבוד פתיחת העונה והשקת הקמפיין השיווקי של המועדון לעונה הקרובה.

משרד הפרסום, "רוני פילבסקי", חתם עם המועדון על הסכם בו המהלך המרכזי יהיה מיתוג מועדון הכדורגל של הפועל כפר-סבא כאשר היעד הוא שתוך 5 שנים תעמוד הקבוצה בקנה אחד עם הקבוצות המובילות בליגת-העל.

בין הפעילויות שיערוך המועדון יהיו שיווק מנויים אינטנסיבי, שחקני עבר של הקבוצה יקבלו מנויי כבוד, תהיה יותר מעורבות של הקבוצה בקהילה ויערכו טקסים ופעילויות במחציות המשחקים.

תקציב הקבוצה יעמוד השנה על 14 וחצי מיליון שקלים כאשר המטרה תהיה מרכז טבלה ומעלה. בין היתר תמונות השחקנים והמאמן יופיעו על שלטי חוצות ואוטובוסים כאשר הכותרת תהיה "ווינרים".

המאמן אלי אוחנה אמר במסיבת העיתונאים: "אני שמח להיות חלק בלתי נפרד מהפועל כפר-סבא. להרבה מועדונים בליגת העל אין מסורת כמו שיש להפועל כפר-סבא. אני מרגיש כאילו שאני כבר שנים במועדון. כולם זוכרים את ההינצלות של שנה שעברה אבל צריכים לזכור שכפר-סבא היתה עד לא מזמן קבוצה של נדנדה עם המון משברים אבל מאז שגבי קצרה התמנה למנכ"ל הקבוצה, יש יותר יציבות".

"אם אנשים יזכו 4 פעמים בלוטו - הם לא יגיעו לסכומים כמו שאלי טביב השקיע פה במועדון. אלו סכומי עתק ובלעדיו לא היינו מגיעים למה שיש כאן היום. אני גם רוצה להודות לראש העיר, מר יהודה בן-חמו, שביחד עם התמיכה שלו, אנחנו עומדים כמעט בדרגה אחת ביחד עם כל קבוצות הצמרת".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"4 זכיות בלוטו לא שוות לסכום של טביב"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית