נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

הוכחה שיש בורא לעולם שלא באנו מהקופים ושלא היה מפץ גדול F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 22 [ 328 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

הוכחה שיש בורא לעולם שלא באנו מהקופים ושלא היה מפץ גדול

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הוכחה שיש בורא לעולם שלא באנו מהקופים ושלא היה מפץ גדול
הודעהפורסם: 15 אוגוסט 2006, 18:46 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 6 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

טוב אז ככה:

הוכחה שיש בורא לעולם.
קודם כל יהודי תמיד מטבעו יודע שיש בורא לעולם.. ותמיד הוא מרגיש אותו בלב ולפעמים מדבר איתו ומבקש ממנו.. אבל איך אפשר באמת לתת סברה הגיונית שיש בורא לעולם שהוא מעל כולם..קודם כל מוכרח מדעית שלכל חומר יש גיל מסויים שהוא קיים.. ניקח את כדור הארץ הוא חומרי ולכל חומר יש גיל אז אם נשאל בן כמה העולם ..נגיד שמיליוני שנים לא משנה כמה העיקר שהייתה לו התחלה.. ולכל התחלה יש מי שמתחיל אחרת היא
לא הייתה מ-ת-ח-י-ל-ה . ועוד חוק טבע או שחומר בא מאנרגייה או אנרגיה מחומר אז נגיד שהחומר הזה בא מאנרגייה.. אבל לאנרגיה גם יש גיל והתחלה ומתחיל אז זה אותו דבר.. חייב מי שהתחיל את זה.
עכשיו ניקח את האדם... אני למשל בראתי את עצמי ? או שבראו אותי? בוא ניבדוק אם בראתי את עצמי יש שתי אפשריות.

1. או שהייתי לפני עצמי..
2. או שלא הייתי לפני עצמי..
אם הייתי ליפני עצמי אז לא הייתי צריך לברוא את עצמי כי כבר הייתי.. ואם לא הייתי לפני עצמי לא יכולתי לעבוד את עצמי כי לא הייתי כדי לברוא את עצמי.. אז מוכרח שאני לא בראתי את עצמי. ומי שקדם לי ברא אותי ואני לא את עצמי.. עכשיו מי ברא אותי? נכון אמא ואבא.. ונלך אחורה אחורה אחורה עד שנגיע לראשון הנבראים. ומי ברא אותו?מוכרח שמי שקדם לו ברא אותו אחרת מהיכן הוא הגיע לפה? הריי האדם גם חומר ויש לו גיל אז מי הביא אותך לפה? אתה לא הבאתה את עצמך כי לא הייתה כדיי להביא את עצמך.. אז מי שקדם לך ברא אותך. עכשיו לבורא אין בורא ! למה? כי אם היה לו בורא אז גם הוא נברא.. רגע רגע ומי ברא את הבורא? וככה אנחנו יכולים ללכת עד אין סוף כי בסך הכל אנחנו מעתיקים את השאלה אז קודם כל מוכרח שאין חומר לבד לכן חייב להיות בורא שקדם לכולם ולו אין בורא .

עוד דבר.. כל דבר בעולם הוא מוגבל (יש לו גבולות) . שולחן הוא מוגבל יש לו צורה מוגבלת יש לו גבול .. מי הגביל אותו? הנגר ! בית ספר הוא מוגבל הקבלן הגביל אותו .. מכונית היא מוגבלת מי שייצר אותה (בחברה שלה) הגביל אותה ואם יש משהו שאף אחד לא הגביל אז המשהו הזה לא מוגבל .. כדור הארץ מוגבל השמש הירח הכוכבים הם מוגבלים מישהו הגביל אותם.. ואם אף אחד

לא הגביל אותם אז הם לא היו מוגבלים והם כן.. אז מי שהגביל את כדור הארץ ואת הגלקסיות זה אותו בורא שברא את כל הנבראים והוא המגביל לכל המוגבלים ובלתי מוגבל כי אם הוא היה מוגבל אז מוכרח שמישהו הקדים לו והגביל אותו ואף אחד לא קדם לו כמו שראינו מקודם לפי הבורא והנבראים .הבורא הוא גם כל יכול !! למה הוא כל יכול ? כי אם הוא לא היה כל יכול אז הוא היה מוגבל כי הוא לא יכול לעשות משהו ואף אחד לא הגביל אותו אז הוא לא מוגבל והוא כל יכול. אולי נגיד עכשיו שיש שני כל יכול? שיש שני אלוקים? לא!!! רק אחד! למה? בוא ניקח לרגע שני אלוקים 1 ו2 אז נישאל שאלה כזאת : האם ה' 1 יכול להגביל את 2 ? אם כן אז 2 מוגבל כי אפשר להגביל אותו. ואם ה'1 לא הצליח להגביל את 2 אז הוא לא כל יכול כי הוא לא יכול להגביל.!! זאת אומרת שאי אפשר שניים רק אחד שהוא כל יכול, ראשון לכל הנבראים, ממציא לכל הנמצאים, המגביל לכל המוגבלים והוא אחד יחיד וניצחי!
זהו... זוהי הוכחה לוגית (הגיונית ) שאין עליה תשובה באישור כל המדענים !

הוכחה שהבנאדם לא בא מהקוף:

חיים נחמן ביאליק ואחד העם היו תלמידי ישיבה בצעירותם אבל בזמן מן הזמנים כשנכנסה בהם רוח ההשכלה באו לתלמידי הישיבה ואמרו להם:
"אנחנו טוענים שהבנאדם בא מהקוף (מטענת דרווין) "

שאלו אותם התלמידי ישיבה:
"מהי ההוכחה שלכם?"

אמרו להם:
"עצם הזנב,סימן שהיה לנו זנב"

"ואיפה עכשיו הזנב?" שאלו

ענו להם:
"בזמן מסויים הקוף הבין שהזנב לא עוזר לו והוא סתם מיותר אז הלך ושיפשף תזנב בקיר וכך נפל הזנב"

אמרו התלמידים:
"אם כך,אדם שכרתו לו יד אז הבן שלו ייצא עם יד אין קשר בין זה לזה"

"לא....אבל באותו דור של הקופים אז הם הבינו שהזנב מיותר וכולם שיפשפו בקיר עם ההבנה שלא צריך יותר זנב, ממילא הדור אחריהם נולד בלי זנב" אמרו אחד העם וביאליק.

אמרו בני הישיבה:
"אם כן יש לנו דחיית דיבריכם,אנחנו כבר במשך 4000 שנה עושים ברית מילה לתינוקות הזכרים ועדיין כל פעם התינוק נולד עם עורלה , אז כל מה שאמרתם נפל"

הוכחה שהעולם לא נוצר ממפץ גדול:

קחו כוס עם דיו , תזרקו אותה באויר , אחרי כמה זמן ייצא לכם האות א' בכתב מובן?
מן הסתם שלפחות 100 פעמים.

סבבה , קחו עכשיו עוד כוס עם דיו , זרקו אותה באויר ואחרי כמה נסיונות זריקה
תצא לכם האות מ' שתצא בכתב מובן וגם שלא תימחק תאות א'?

פייייייייי..........לפחות מיליון פעמים......!

קחו עכשיו עוד כוס עם דיו זרקו אותה באויר , אחרי כמה נסיונות זריקה תצא לכם האות ת'
בכתב מובן בלי שתמחק תאות א' ואת האות מ'?

פיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי.............לפחות עשרות מיליוני פעמים........!!

אז אם כך....איך ממפץ גדול אחד מעפן....יכול להיברא:

כדור הארץ......צמחים......אלפי סוגי בעלי חיים.....מוח....לב.....כליות....וכו'

יותר מזה , היום עם כל הטכנולוגיה של הרופאים אפילו טיפת דם אחת היא אפשר לברוא ,
אז ממפץ גדול יכול להיברא גוף האדם?!

לא יכול נכון?

קיצר אחים שלי

אין לנו על מי להישען אלא רק על אבינו שבשמיים וכמה שתחפשו הוכחות שאין אלוקים והתורה היא לא אמת אתם בחיים לא תמצאו כי משה אמת ותורתו אמת ואף מדען מסכן לא יכול להכחיש את התורה הקדושה וקיומו של בורא עולם זה הכל בלבולים של היצר הרע
אל תקשיבו למניאק! ! !

לילה טוב ;-)

http://www.breslev.co.il/html/Audio/35a.mp3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 22 [ 328 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

הוכחה שיש בורא לעולם שלא באנו מהקופים ושלא היה מפץ גדול

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית