נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"האליפות היא שלנו" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"האליפות היא שלנו"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "האליפות היא שלנו"
הודעהפורסם: 22 יולי 2006, 08:27 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

כמו סיפוריהם של 99 אחוז משחקני הכדורגל הברזילאים שהגיעו ממשפחות עניות וחלמו להיות כוכבים גדולים ועשירים בזכות המשחק שהפך לדרך חיים במדינה, כך גם סיפורו של ג'ואנו פינטו, הרכש החדש של בית"ר. החלוץ הברזילאי הגיע ממשפחה ענייה מאוד. הוא נולד בפורטה~ליזה שבצפון ברזיל, ובמשך כל ילדותו חלם על קריירה בקבוצה מקצוענית - קריירה שתאפשר לו לסדר את משפחתו מהבחינה הכלכלית.

בשבוע שעבר חתם פינטו על חוזה שישאיר אותו בירושלים במשך שלוש עונות, בקבוצה שהוא לא מכיר, אבל יודע שהיא יכולה לעזור לו להגשים עוד שאיפה גדולה: להגיע לליגת האלופות. "היו לי הצעות מהרבה קבוצות באירופה, אבל כל ההצעות היו מקבוצות שנמצאות באמצע הטבלה, מדשדשות ולא ממש יכולות להגיע למקום הראשון", הסביר החלוץ את הבחירה שעשה. "אני מאוד רוצה לשחק בליגת האלופות, ועם בית"ר אני יכול להגיע לשם. אני בטוח שאת המטרה הראשונית שלנו, שהיא אליפות כאן, בישראל, אנחנו נשיג- ואז נגיע לבמה הגדולה באמת. שם תמיד רציתי להיות".

בזמן הקצר שאתה נמצא כאן, מה אתה חושב על הקבוצה ועל המאמן אוסי ארדילס?
"האמת היא שלא ראיתי יותר מדי, אבל אין ספק שבית"ר היא מועדון מאורגן מאוד עם הנהלה מאוד מסודרת ואנשים טובים. יש שחקנים טובים מאוד בקבוצה, ויש כאלה שאתה רואה שהם בעלי כישרון ענק ורצון גדול להצליח. ארדילס הוא מאמן טוב, והדבר שאני הכי מחכה לו זה להתחיל בעבודה הקשה לקראת תחילת העונה".

מה תאחל לעצמך בישראל?
"הרצון של ההנהלה ושל כל מי שמעורב בבית"ר זה לקחת אליפות. זו הסיבה שהביאו אותי, וזה מה שאני מתכוון לתת לקבוצה. מכבי חיפה אמנם קבוצה חזקה, אבל נראה לי שעם כל ההשקעה של בית"ר השנה וכל העבודה הקשה, האליפות היא שלנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"האליפות היא שלנו"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית