נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רוני לוי: קיימת אפשרות שנחתים עוד ישראלי אחד או שניים F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רוני לוי: קיימת אפשרות שנחתים עוד ישראלי אחד או שניים

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוני לוי: קיימת אפשרות שנחתים עוד ישראלי אחד או שניים
הודעהפורסם: 24 יוני 2006, 16:39 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 44 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בלי רעש וצלצולים, עם המון אופטימיות ושקט נפשי ועבודה שקטה- קבלו את מצב הרוח במכבי חיפה בקיץ הכי שקט שעבר על המועדון בירוק מזה עשרות שנים.
אין יותר מדי קבוצות שעברו זעזועים באיוש עמדות שנעזבו בהרכב מכבי חיפה, ואיש במועדון אינו מתפלא שהשינויים עוברים ללא היסטריה. כולם, ובעיקר אוהדי הקבוצה, סומכים על הנהלת המועדון והצוות המקצועי שיידעו, כמו בעבר הקרוב, לדאוג שחיפה תציג את ההרכב הטוב ביותר שמכיר את המשימות בעל-פה.

תמונה

מקליטים את המונדיאל ובוחרים את הקטעים הנבחרים

השנה, בניגוד לביקוריו הממושכים בדרום-אמריקה, רוני לוי נשאר בארץ. לצד המנוחה והבילוי עם משפחתו, עסק בנושאים החשובים לקראת העונה שבפתח. אלן מסודי, עבאס סואן ומאור מליקסון הגיעו, יניב קטן שב הביתה וביום שני ינחת כאן אנדרסון חבייאר הברזילאי.

- רוני, סגרתם את הסגל סופית? עם זה יוצאים למלחמה?

" עדיין איני יודע אם זה יהיה פרצופה הסופי של הקבוצה. אנחנו נמצאים בהליך השלמה, ייתכנו מספר שינויים נוספים וקיימת אפשרות סבירה שנחתים שחקן ישראלי אחד או אפילו שניים. אנחנו בודקים מכל זווית, בוחנים אפשרויות ונגיע למסקנות בקרוב".

- אתה מעלה את מפלס הסקרנות של האוהדים. אתם שותקים ושחקנים מגיעים. ההתנהלות שלכם מעט חריגה בנוף הישראלי. פעם רצו לספר לחבר'ה לפני..

" עברנו את שלב ההתבגרות. ככה מתנהלים עניינים בעולם. גם השחקנים שהגיעו מבינים שאין טעם להתייחס לדברים שאינם קשורים לכדורגל. לפחות בתקופה שאני מאמן כאן, כל השחקנים שהגיעו שדרגו את יכולתם ועשרות זכו בתארים שלא היו להם".

ההרכב המסתמן, כולל שחקני הספסל, מלמד שהקבוצה משנה את פניה. זה יתבטא גם בסגנון המשחק?

" אין זה סוד שבכדורגל המטרה מקדשת את האמצעים. לבוא ולומר שמכבי חיפה תשחק כל העונה משחק אטרקטיבי ושובה עין, עדיין מוקדם. בראש וראשונה עלינו להמשיך ולשחק במטרה לנצח ולזכות בתארים. העונה הולכת להיות ארוכה ועלי להכין קבוצה שתשכיל לשלב את כל מה שמצפים ממנה. גם השנה חובת ההוכחה תחול עלינו, במיוחד כאשר כל הקבוצות מתחזקות ומצהירות בגלוי שהמטרה שלהן, לבלום את מכבי חיפה ולגזול ממנה את התואר. אנו מתייחסים ברצינות לכוונותיהן אבל גם לנו יש מה לומר ונעשה זאת אך ורק במגרש. עדיין לא נולדה כותרת או הצהרה מחוץ למגרש שהביאו נקודות והצלחה".

הניתוח של חבייאר דירסאו משבש לך את ההכנות לגביע אירופה ?

" אני מאוד מקווה שלא. הוא הספיק לעבור את הניתוח, נאחל לו הצלחה בשיקום ונעזור לו לשוב למגרשים במהירות האפשרית. החלטתי שדירסאו ייצא איתנו לשני מחנות האימונים באירופה. בראשון נכשיר אותו ונסייע לו להחלים ובשני הוא כבר אמור להיות כשיר. הוא בורג חשוב מאוד במערכת".

- מתפרסמות ידיעות שגם אלן מסודי ומאור מליקסון פצועים ויתקשו לתפקד. על מליקסון אפילו כתבו שהחוזה לא נחתם בגלל הפציעה בגב

" שטויות במיץ עגבניות. מסודי בריא ולמליקסון הייתה בעבר פציעה בגב שלא מפריעה בכלום. החוזה עימו לא נסגר בגלל סעיפים קטנים, ואין לכך קשר עם פציעה בעברו. כבר למדתי מניסיוני שכל שחקן שמגיע למכבי חיפה הוא חצי הרוג או שמחפשים פגמים בהתנהגותו. בסוף מתברר שהכל עורבא פרח".

- באיזה כושר מצאת את השחקנים בשבוע הראשון?

" מדהים, אין לי מילים להתפעל מהכושר הפיסי והמנטלי, ממש מצוינים ומקלים על ההתקדמות בעבודה. כולם ביצעו את ההנחיות בחופשה ככתבן וכלשונן. המשקל, אחוזי השומן, הכל ראוי להתפעלות. כייף לעבוד עם שחקנים שיודעים את הנוסחא להצלחה גם כאשר לא משגיחים עליהם. כבר אמרו יותר מפעם אחת שמי שמשקיע באימונים קוצר במשחקים".

- גם אתה ודאי שם לב לבעיה החדשה-ישנה שלך. מסתכלים יותר על הספסל מאשר על הקבוצה במגרש ומנסים לנחש שמשם תיפתח הרעה

" איזו רעה? מה רע בלהיות שחקן במכבי חיפה שלא תמיד פותח בהרכב הראשון? גם בעונה שעברה הזהירו אותי שהספסל עלול להיות בעוכרי הקבוצה. אז שיחררנו את דקל קינן, רביד גזל, אורי אוזן, יניב קטן ואז טענו שעל הספסל נשארו שחקנים צעירים ובלתי מנוסים. כל השחקנים קיבלו דקות משחק משמעותיות לאורך העונה. אצלי עונה זה משחקי ליגה, גביע וגביע הטוטו. אני לא מחלק שחקנים לפי מסגרת. כל המטרות חשובות וכדאי שיבדקו כמה שיחק כל אחד. אין לי בעיה להתמודד עם טענות מקצועיות באשר לעומק הספסל. השנה צפויים למספר שחקנים קרוב ל- 50 משחקים. מישהו באמת מאמין שניתן להצליח בלי ספסל איכותי? אם לצ'לסי ואחרות זה מתאים, מכבי חיפה לא שונה".

תמונה

- הכוונה כמובן לשני הצעירים המבטיחים, עדן בן-בסט וליאור רפאלוב. עיבוי הספסל בשחקנים מעולים לא משרת בהכרח את שאיפותיהם לתקוע יתד בהרכב

" אני נהנה הרבה יותר לראות את קפיצת המדרגה המרשימה שהשניים עשו אשתקד. השיפור שלהם משמעותי, הפוטנציאל הגלום בהם התחיל לצוף והשניים הוכיחו לי שעברו את הטראומה של המעבר מליגת הנוער לליגת העל. כמו שמצביעים על שניהם, אני יכול להצביע גם על שחקנים אחרים. לשם כך אנו מקיימים מחנות אימונים. רק אחרי סיומם, ואולי מאוחר יותר, נדע מה לעשות וכיצד לנהוג עם שחקן כזה או אחר. מוקדם מאוד להעריך".

- בלי מונדיאל אי אפשר. אין מי יודע דברים לקחת משם

" אני לומד מכל דבר. אנחנו מקליטים את כל המשחקים וניקח דוגמאות ממשחקי הגנה והתקפה. עד היום ראינו המון משחקים של טאקטיקה ומשמעת ואני מאמין שבהמשך נראה קבוצות משוחררות יותר כי חובה לנצח ולעבור הלאה".

אל תספר לאלוהים כמה גדולות הצרות שלך , תספר לצרות שלך כמה גדול אלוהים.
נדרתי נדר אלוהיי לך נשבעתי בחיי!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 7 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רוני לוי: קיימת אפשרות שנחתים עוד ישראלי אחד או שניים

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית