נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רוזנטל: "הקהל של בית"ר יהנה מארדילס" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רוזנטל: "הקהל של בית"ר יהנה מארדילס"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוזנטל: "הקהל של בית"ר יהנה מארדילס"
הודעהפורסם: 24 מאי 2006, 11:13 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

כדורגלן העבר וסוכן השחקנים על המאמן החדש של בית"ר ירושלים: הוא דוגל בכדורגל התקפי. על הקשר ביניהם: עכשיו אפשר להביא לישראל שחקנים שעשו משהו

הישראלי הכי קרוב למאמנה החדש של בית"ר 014 ירושלים, אוסי ארדילס, הוא שחקן העבר וסוכן השחקנים, רוני רוזנטל.

לרוזנטל עבר עשיר בכדורגל האנגלי, והוא אף גם זכה לשחק בטוטנהאם, הקבוצה בה עלה ארדילס לגדולה כשחקן בוויט הארט ליין.

בשיחה מלונדון מספר רוזנטל ל-ONE שארדילס דוגל בכדורגל התקפי, ושבכוונתו להציע למאמן בית"ר ירושלים החדש שחקנים מובילים מאנגליה.

רוזנטל, שהגיע עם ארדילס לישראל להתרשמות לפני שבוע, אמר ל-ONE: "כל מאמן שאני מכיר ושאני נמצא אתו בקשר אני מציע לו שחקנים.

"מה שאני מציע למאמנים בקבוצות כמו טוטנהאם וארסנל אני אציע גם לארדילס. עכשיו יש סיכוי להביא לבית"ר שחקנים שעשו משהו בכדורגל".

על השאלה האם ארדילס מכין את עצמו למנטליות הישראלית ולליגה הישראלית, אמר רוזנטל: "ארדילס בא מארגנטינה, המנטליות שם לא שונה משל הישראלים.

"כמו בכל מקום בעולם האוהדים רוצים ניצחונות וזה לא דבר חדש. צריך לזכור שארדילס בא לאמן בליגה חלשה יחסית לשאר הליגות שהוא כבר אימן בהן".

על סגנון המשחק שמחכה לאוהדי בית"ר בעונה הקרובה עם ארדילס אמר רוזנטל: "בכל מקום בעולם הקהל רוצה ליהנות מכדורגל. לארדילס יש ניסיון רב והוא דוגל בכדורגל התקפי, תסמכו עליו שהוא יידע מה לעשות. הקהל של בית"ר ייהנה מהכדורגל של ארדילס".

לסיום מספר רוזנטל על ארדילס ועל אישיותו: "הוא בן אדם נוח מאוד, שקט, אוהב לעבוד, מדבר עם כולם בגובה העיניים. הוא לא מאמן שחצן ולא בן אדם שחצן".

http://www.hagaybibi.co.il/ יהי זיכרו ברוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רוזנטל: "הקהל של בית"ר יהנה מארדילס"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית