נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"סקרמנטו ושיקגו רוצות את וויצ'יץ'" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

"סקרמנטו ושיקגו רוצות את וויצ'יץ'"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "סקרמנטו ושיקגו רוצות את וויצ'יץ'"
הודעהפורסם: 02 מאי 2006, 08:44 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הפיינל-פור כבר מאחור ופרט לאכזבה הגדולה של מכבי תל-אביב מאובדן אליפות אירופה שלישית ברציפות, השמועות והספקולציות לא איחרו להגיע. פיני גרשון כבר הודיע תחת כל עץ רענן שהוא מתכוון לנוח בעונה הבאה. פרט לגרשון, שני שחקנים מסיימים חוזה העונה - כשהמדובר בניקולה וויצ'יץ' וטל בורשטיין.

וויצ'יץ' מנהל בתקופה האחרונה מו"מ עם הצהובים לעונה נוספת כשמדובר בחוזה שעשוי גם להיחתם ל-3 השנים הבאות.

באירופה כבר מסתובבות תקופה ארוכה שמועות על כך שטאו ויטוריה מעוניינת בשחקן לעונה הבאה, אך דובר הקבוצה מכחיש ואמר היום ל-ONE: "זה בלתי אפשרי שניקולה וויצ'יץ' יגיע לטאו. זה נכון שהוא מסיים חוזה במכבי ת"א, אבל הוא שחקן יקר מדי ובטאו לא יקחו שחקן כזה. הוא לא מועמד לקבוצה".

סוכנו של וויצ'יץ', לאקי קאפיקיוני, מספר היום ל-ONE שלוויצ'יץ' יש לא מעט הצעות - שימו לב - לא רק מאירופה, אלא גם מהנ.ב.א.

קאפיקיוני אמר היום ל-ONE: "אנחנו נמצאים במו"מ קודם כל עם מכבי ת"א. ב-4 השנים שניקולה נמצא במכבי, הוא מאוד מרוצה. מתייחסים אליו מצוין במכבי וניקולה מרגיש טוב מאוד בישראל. היחסים שלנו עם מכבי מצוינים ולכן אנחנו משאירים את הדלת פתוחה קודם כל למכבי ת"א".

"זה נכון שבאירופה מאוד מעוניינים בניקולה. אני לא יכול לספר כרגע באילו קבוצות מדובר, מכיוון שאלו קבוצות שעדיין נלחמות על האליפות בליגות שלהן ואני לא רוצה להפריע להן. מה שאני כן יכול לספר, זה שיש התעניינות גדולה משתי קבוצות בנ.ב.א בניקולה - אני מדבר על סקרמנטו ושיקגו, שהביעו התעניינות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

"סקרמנטו ושיקגו רוצות את וויצ'יץ'"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית