נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

סולומון: לא פוסל אפשרות לצרף את גרנט F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

סולומון: לא פוסל אפשרות לצרף את גרנט

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סולומון: לא פוסל אפשרות לצרף את גרנט
הודעהפורסם: 22 אפריל 2006, 19:29 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

רולנד קורביס, המועמד לאימון מכבי תל-אביב בעונה הבאה, הגיע הערב (שבת) לאצטדיון בלומפילד לצפות במשחק בו מארחת בני יהודה את הצהובים.

קורביס הגיע כשהוא מלווה בפיליפ סלומון, מי שצפוי להיות האיש החזק במכבי בתקופה הקרובה.

סולומון צפה במשחק של בית"ר 014 ירושלים יחד עם קורביס נגד מכבי נתניה. לעיתונאים אמר לפני המשחק: "קורביס כאן להתרשמות כדי להציע את עצמו לתפקיד מאמן בקבוצה. אנחנו נשב אתו ונדבר אתו ובסופו של דבר אנחנו נחליט.

"יש גם אפשרות שנחתים מאמן ישראלי, אי אפשר לבטל את מועמדותו של אברהם גרנט, שהוא מאמן עם הישגים. מעבר לזה המינוי של מאמן הוא רק השלב השני.

"נכנס מסיבת עיתונאים רשמית ביום שני ככל הנראה, על כל מרכיביה. ההערכה היא שהדבר יקרה בימים הקרובים.

"ישנה אפשרות שבה אני ירכוש את הקבוצה, דבר שיכול לקרות בתוך 3 שנים, אבל אני מעדיף לא להיכנס לפרטים האלה עכשיו".

קורביס סיפר: "התרשמתי מאוד מהרמה של בית"ר ירושלים במשחק מול נתניה, במיוחד לאור העובדה שלרואה לא שיחק".

אחת השאלות החשובות במצב שנוצר היא שיתוף הפעולה בין אנשי ההנהלה הנוכחית של מכבי ובראשה אלי דריקס לבין סולומון ואנשיו.

טון קאנן. לא מרוצה מהסיטואציה החדשה

ההערכה, נכון לעכשיו, היא שדריקס יסכים לעבוד תחת סולומון ובקרוב יוגדר מי יהיה האיש החזק במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

סולומון: לא פוסל אפשרות לצרף את גרנט

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית