נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

מלא בדיחות על בלונדיניות F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 51 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

מלא בדיחות על בלונדיניות

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מלא בדיחות על בלונדיניות
הודעהפורסם: 17 אפריל 2006, 11:02 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 127 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

מלא בדיחות על בלונדיניות

בלונדיניות: מה ההבדל בין בלונדינית לכלא?
בכלא יש יותר תאים.

שאלה : מה ההבדל בין בלונדינית לפורשה?
תשובה: פורשה לא מלווים לחברים!

למה בלונדיניות תמיד יושבות באוטובוס מאחורה?
כדי שלא ידברו עליהן מאחורי הגב!

למה בלונדינית לוקחת איתה שמיכה לבנק? כד לכסות את המינוס

מה בלונדינית אומרת כשהיא מגלה שהיא בהריון? מעניין אם זה שלי

מה עושה בלונדינית על הבוקר? חוזרת הביתה...

בלונדינית שהתקלחה אצל חברתה צעקה לה מהמקלחת: "תביאי לי שמפו." החברה אמרה: "אבל יש שמפו באמבטיה." הבלונדינית השיבה: "כן, אבל על השמפו הזה כתוב לשיער יבש, ולי יש שיער רטוב..."

למה בלונדינית הולכת אם חצי מטרייה?
כי יש מעונן חלקית.

איך בלונדינית מדליקה את האור?
פותחת את הדלת של האוטו...

שאלה: היכן יש לבלונדינית שערות שחורות?
תשובה: בין השיניים....

למה בלונדינית לוקחת איתה שמיכה לבנק?
כד לכסות את המינוס...

מוכר כרטיסים לבלונדינית: "זאת הפעם החמישית שאת קונה את אותו כרטיס לאותו הסרט" הבלונדינית: "כן בגלל שיש איזה אישה בכניסה שתמיד קורעת את הכרטיסים!"

שאלה: מה בלונדינית צריכה כדי להחליף נורה? תשובה: שכל.

בלונדינית א' לבלונדינית ב': "מה המספר של 144?" בלונדינית ב'::" שניה, אני אחפש בספר טלפונים..."

בלונדינית אחת הולכת ברחוב מיסתקלת בשעון ורואה שהשעה כבר 6 בערב והיא צריכה להגיע לבית שלה בשעה חמש וחצי כדי ליראות את התוכנית חמש וחצצי עם ירון לונדון ואז היא מתחילה ליספור כמה סקריפטים הבן שלה הוריד מהאינטרנט הוא פשוט שלח לה ל SMS היא כל כך היית שמחה שכימעת רצת ללכת ליקנות ספר של PHP .

בלונדינית נכנסת לחנות מוצרי חשמל, ניגשת למוכר ושואלת: "כמה עולה הטלוויזיה הזאת שם?" המוכר עונה: "אני לא מוכר לבלונדיניות!" כעבר זמן מה חוזרת הבלונדינית עם פיאה שחורה ומבקשת את אותה טלוויזיה, אך המוכר אומר: "אני לא מוכר לבלונדיניות!" הבלונדינית רצתה כ"כ את הטלוויזיה שהלכה לספר וצבעה לשחור. היא חוזרת למוכר ומבקשת שוב לקנות, המוכר עונה: "אני לא מוכר לבלונדיניות!" הבלונדינית המיואשת שואלת: "רגע, איך ידעת כל הזמן שאני בלונדינית?" המוכר: "כי זו לא טלוויזיה זה מיקרוגל!"

איש אחד ראה בלונדינית עולה על כסא עם נעליים מלוכלכות כדי להחליף נורה. הוא אמר לה: "לפחות תשימי עיתון כל הכסא!" הבלונדינית ענתה לו: "אין צורך, אני מגיעה גם ככה..."

שתי בלונדיניות הולכות למסעדה בלונדינית אחת אומרת איזה טעים התה והבלונדינית השניה אומרת איזה דפוקה זה בכלל קפה ופיתאום בא המלצר ושואל אותן נו איך השוקו ...

בלונדינית אחת הולכת לגניקולוג שהיה חרמן באותו זמן היא יושבת על ב\הכיסא הכול הולך סבבה... הוא ממש לה ת'שדיים ואומר לה את יודעת מה אני עושה? הבלונדינית אומרת לו כן אתה בודק שאין לי סרטן השד הרופא ממשיך ומלטף לה את הכוס הוא שואל אותה את יודעת מה אני עושה? היא אומרת כן אתה בודק שאין לי דלקת הרופא ממשיך ודוחף לה אצבע הוא אומר לה את יודעת מה אני עושה? הבלונדינת אומרת לו כן אתה בודק את האברים הפנימים הגניקולוג רואה שהיא מטומטמת עולה עליה מתחיל לקבב אותה בפראות אחרי זה שהוא מתנשף כולו הוא אומר לה את יודעת מה עשיתי? הבלונדינית אומרת לו כן נדבקת באיידס

בלונידינית באה לחנות מכשירי חשמל ושואלת את המוכר "כמה הטלויזיה הזאת עולה?" המוכר עונה לה "סליחה אבל אני לא מוכר לבלונדיניות" טוב אז הבלונידינית הלכה ושמה פאה וחזרה לחנות, ושאלה את המוכר "כמה הטלויזיה הזאת עולה?" המוכר אומר לה"סליחה אני לא מוכר לבלונדיניות. הבלונדינית הלכה ועשת ניתוחים ושינתה את הצבע של השער שלה כדי שהמוכר לא יזהה אותה,וחזרה לחנות. היא הולכת למוכר ושואלת "כמה עולה הטלויזיה הזאת?" המוכר אומר לה "אני לא מוכר לבלונדיניות" אז הבלונדינית אומרת לו "טוב בסדר אני יעזוב אותך רק תגיד לי איך אחרי כל מה שעשיתי עד עכשיו ידעת שאני בלונדינית?" אז המוכר אומר לה "רק בלונדינית תחושב שהמיקרוגל הזה זאת טלויזיה"

בלונדינית אחת הולכת ברחוב ושומעת כמה בחורים צוחקים על בלונדיניות, זה מביא לה ת'קריזה והיא צובעת לשחור. היא נוסעת לאיזשהו מקום ובדרך רואה רועה צאן ועדר. היא אומרת לרועה- "אם אני יגיד לך בדיוק כמה כבשים יש פה אתה תיתן לי לקחת איזה כבשה שאני ירצה?" הרועה מתלבט ועונה בחיוב. "136!" עונה הרועה "ואללה. איך ידעת?" היא עונה "ניחשתי". הרועה: "טוה מגיעה לך כבשה." כשהבחורה כבר בדרך חזרה למכונית הרועה אומר לה: "אם אני מנחש מה צבע השער הטבעי שלך אני מקבל את הכבשה חזרה?" היא עונה " מה נראה לך שצבע השער שלי הוא לא שחור?" "לא" "למה?" הרועה עונה:" כי רק בלונדינית תקח את הכלב מבין כל העדר!

בלונדינית אחת נוסעת במכונית שכרגע קנתה, חותכת משאית וכמעט גורמת לה ליפול מצוק. נהג המשאית המעוצבן מורה לה לעצור והיא עוצרת. הוא מסרטט עיגול ואומר לה לעמוד בפנים ולא לצאת. הוא מוציא סכין וקורע לה את מושבי העור במכונית. הוא מסתובב ורואה שהיא מחייכת. הוא חוזר למשאית, לוקח מחבט בייסבול ומנפץ את החלונות של המכונית. הוא מסתובב והוא רואה שהיא צוחקת. עכשיו הוא ממש מעוצבן... שוב הוא לוקח את הסכין ומפנצ´ר את הצמיגים של המכונית. הוא מסתובב והוא רואה שהיא נשפכת מצחוק! "מה כל-כך מצחיק??" הוא שואל. אז היא עונה: "בכל פעם שלא הסתכלת יצאתי מהעיגול!"

בלונדינית הולכת להסתפר עם דיסקמן ואוזניות, היא הולכת אל הספר ומבקשת ממנו לעשות לה פן. הספר מסתכל עליה ואומר לה שהוא לא יכול לספר אותה כשהיא עם האוזניות. הבלונדינית מתעקשת ולא מוכנה להוריד את האוזניות! טוב, אז הספר מתחיל לעבוד עם האוזניות ולא הולך לו טוב, אחרי חמש דקות הוא מחליט להוריד את האוזניות בלי לשאול. כשהספר מוריד לבלונדינית את האוזניות היא נהיית כחולה, נחנקת ומתה בסופו של דבר. הספר נבהל ולא הבין למה זה קרה, הוא מרים את האוזניות בשביל לשמוע מה היא שמעה, הוא שומע: "להכניס אוויר, להוציא אוויר, להכניס אוויר, להוציא אוויר..."

לבלונדינית אחת נמעס שכולם אומרים שבלונדניות הם דפוקות אז היא הלכה למספרה וצבעה את השער לשחור, כעבור כמה זמן הבלונדינית הולכת ורואה חווה היא נגשת לבעל החווה ואומרת לו עם אני יגיד לך כמה כבשים יש לך אתה תביא לי כבש? כן,אמר בעל החווה והבלונדינית אמרה שיש לו 122 כבשים ובעל החווה אמר כן הבלונדינית לקחה "כבש" בעל החווה אמר לה ועם אני יגיד לך מה צבע השער שלך את תחזירי לי את הכבש? כן, אמרה הבלונדינית הבעל החווה אמר בלונד אז הבלונדינית שאלה, שאלה איך ידעת? אף אחד חוץ מבלונדינית לא יקח במקום כבש חתיחת בשר מהשולחן.

הבלונדינית הכי חכמה בעולם, נשיא ארה"ב, סבא והנכד שלו טסים במטוס, במטוס יש רק שלושה מצנחים, פתאום נשברת כנף אחת של המטוס, נשיא ארצות הברית אומר: "אני נשיא ארה"ב אז אני צריך לקחת מצנח אחד, לוקח וצונח. הבלונדינית הכי חכמה בעולם אומרת: "אני הבלונדינית הכי חכמה בעולם אז אני צריכה לקחת מצנח", לוקחת וצונחת.. הסבא אומר לנכד שלו: "אני כבר זקן, אתה עוד צעיר יש לך חיים שלמים לחיות... קח אתה את המצנח האחרון..." הנכד עונה לו: "לא.. זה בסדר שנינו יכולים לצנוח... הבלונדינית לקחה את השק שינה....."

איזה זקן אחד עיוור נכנס לבר מזמין בירה יושב לו ואומר שמעו יש לי בדיחה של בלונדניות... אז הברמנית אומרת לו באוזן: חמוד אני בלונדינית ואני 2 מטר גובה ושוקלת 100 קילו, זאת בפינה שאתה לא יכול לראות יש לה חגורה שחורה בקראטה והיא גם בלונדינית, זאת ליד הכניסה מחזיקה אלה עם מסמרים ביד ימין ואקדח ביד שמאל והיא בלונדינית וחברה שלי שיושבת ליד השולחן כאן יש לה רובה ציד והיא בלונדינית. אז הזקן אומר: טוב לא משנה אין לי כוח להסביר את הבדיחה 4 פעמים...

אחת בלונדינית יושבת על כסא במטוס לאורלנדו במחלקת עסקים בא אחד ואומר לה שזה המקום לו והיא לא מסכימה גם אחרי שהוא נותן לה את הכרטיס שמראה זאת אחר כך הוא מביא את אנשי הצוות והקפטן של המטוס וגם הם לא מצליחים לשכנע אותה כי היא אומרת: "לא! אני בלונדינית מגיע לי לשבת פה" אז לקפטן יש רעיון והוא לוחש לה משהוא באוזן ואז היא קמה ורצה למחלקת תיירים איש צוות:"מה אמרת לה?!" קפטן:"פשוט מאד, אמרתי לה שמחלקת התיירים נוחתת בפריז!"

בלונדינית סופרת כבשים: בלונדינית צובעת את השיער לשחור, ויוצאת לבדוק אם זה עובד. היא נוסעת עד שהיא רואה עדר כבשים, היא עוצרת את האוטו ושואלת אותו:"אם אני אגיד לך, כמה כבשים יש לך אתה תיתן לי אחת?", הבחור עונה לה: "בסדר". היא חושבת דקה ואומרת: "32", הבחור עונה לה "כל הכבוד, קחי אחת". הבלונדינית מאושרת ולוקחת אחת. אז הבחור אומר לה: "אם אני אומר לך מה הצבע הטבעי של השיער הטבעי שלך את תחזירי לי את הכלב?..."

בלונדינית אחת החליטה ללכת לקזינו להמר. כשהיא הגיע לקזינו המכונה הראשונה שהיא ראתה הייתה מכונת משקאות. היא מכניסה מטבע ויוצאת פחית, מכניסה עוד מטבע ויוצאת עוד פחית. לאחר זמן קצר התור מאחוריה מתחיל לגדול והאנשים הצמאים אומרים לה: "נו, את לא היחידה כאן, גם אנחנו רוצים!" הבלונדינית משיבה להם בכעס: "לכו מפה, דווקא עכשיו כשהתחלתי להרוויח, החלטתם להפריע לי פתאום..."

בלונדינית מגיעה למהפנט מומחה ומתלוננת: "יש לי בעיה. כל יום אני יוצאת עם מישהו אחר ובערב אני מוצאת את עצמי במיטה. הבעיה שלאחר מכן תמיד מתעוררים אצלי נקיפות מצפון - אני מרגישה מטומטמת, מנוצלת ומופקרת." המהפנט אומר לה: "אין בעיה, אני אהפנט אותך וכשתתעוררי, תהיה לך היכולת לסרב!" הבלונדינית אומרת: "אני לא רוצה לסרב, רק תעלים לי את נקיפות המצפון..."

בלונדינית אחת התקבלה לעבוד בחברה הבונה כבישים. היא קיבלה משימה לצבוע פס באמצע הכביש. בשעה הראשונה היא צבעה 100 מטר. בשעה השניה היא צבעה 50 מטר נוספים. בשעה השלישית היא צבעה עוד 20 מטר. מנהל העבודה ניגש אליה ושאל אותה: "למה ככל שהזמן עובר את צובעת פחות ופחות?" הבלונדינית הסבירה לו: "כי כמה שאני מתקדמת יותר, ככה לוקח לי יותר זמן לחזור לדלי..."

שלוש בחורות מתחרות בתחרות שחית חזה- ג'ינג'ית שחורה ובלונדינית. השופט מורה להתחיל את המרוץ. כעבור 20 דקות חוזרת הג'ינג'ית ראשונה. 15 דקות אחריה מגיעה השחורה. מחכים.... מחכים.... שעה... שעתיים אחרי שלוש שעות הבלונדינית מגיעה: "אני לא רוצה להשמע מלשנית אבל שתי הבחורות השניות השתמשו בידים!!!"

בלונדינית אחת קמה בבוקר ומחליטה לראשונה בחייה לרכב על סוס. היא הולכת למקום הראשון שהיא רואה בו סוס ומתחילה לרכב. לפתע היא מאבדת שליטה וכמעט ונופלת מהסוס. והסוס לבנתיים משתולל בפראות והיא כמעט עפה! לבסוף לאחר שצרחה וצרחה בא השומר של הקניון וניתק את המכונה מהחשמל.

בלונדינית אחת מנסה לחנך את אחיה הקטן ואומרת לו: "אם תעשן - לא תחיה הרבה זמן!" אחיה מתעניין ושואל אותה: "אבל סבא מעשן מגיל קטן וחי כבר שישים שנה." אז אחותו הבלונדינית מוכיחה לו: "אתה רואה, אם הוא לא היה מעשן היום הוא היה יכול להיות כבר בן שמונים..."

שתי בלונדיניות נתקעו במעלית. אחת מהם החלה לדפוק על הדלת והשניה לצעוק "הצילו! הצילו!" כעבור זמן מה לאחת הבלונדיניות צץ רעיון. היא פנתה לשנייה ואמרה "אם נצעק יחד ישמעו אותנו טוב יותר".הבלונדינית השניה הסכימה, הן ספרו עד שלוש וצעקו: "יחד! יחד!"

בלונדינית שחורה ושמנה הולכות לחנות ורואות מראה מכושפת שכל פעם שחושבים על דברים לא נכונים נעלמים. השחורה באה ואומרת אני חושבת שאני לבנה, פופ נעלמה. השמנה באה ואומרת אני חושבת שאני רזה, פופ נעלמה. הבלונדינית באה ואומרת אני חושבת..., פופ נעלמה.

בלונדינית נוסעת לפריז ושואלת שוטר אחד איך מגיעים למגדל איפל השוטר:''תעלי על האוטובוס ה-48 וישר תגיעי''. כעבור שעה רואה השוטר את הבלונדינית ושואל:''למה את עדיין פה היית אמורה ללכת מזמן''. הבלונדינית:''אל תדאג כרגע עבר האוטובוס ה-47''.

3 בלונדיניות עומדות ליד נהר ולא יודעות איך לעבור אותו. לפתע מגיעה פיה ונותנת להן 3 משאלות, אחת לכל אחת. הראשונה מבקשת לדעת לשחות ועוברת בשחיה. השניה מבקשת לעוף ועפה מעל הנהר. והשלישית מבקשת שיער שחור - ועוברת דרך הגשר...

בלונדינת אחת הלכה לחברה שלה שגרה בקומה ה-50 אחרי איחור של שלוש שעות מגיעה הבלונדינת כולה מתנשמת החברה:מה קרה ? למה לא השתמשת במעלית? הבלונדינית: כתוב המעלית מיועדת ל-10 איש ולא היה לי כוח לחכות שעוד 9 אנשים יבואו.

בלונדינית אחת מתקשרת לחבר שלה אומרת לו בוא מהר אני לא מצליחה לסיים את הפאזל הזה!!!! הוא בא מסתכל על הפאזל שניה מסתכל עליה... אומר לה תירגעי הינה קחי כוס מים תשתי אחרי זה אני יעזור לך להחזיר את הקרונפלקס למקום

שתי בלונדיניות קונות-2 סוסים. הבלונדיניות לא ידעו איך להבדיל בינהם.אז הבלונדינית אומרת נקצוץ לסוס אחד את הזנב ואז נבדיל. עברו כמה ימים והזנב התארך. הבלונדינית שואלת עכשיו למי נגזור את הזנב לסוס השחור או הלבן?

3 בלונדיניות מגיעות לנהר ולא יכולות לעבור. כל אחת מקבלת משאלה. ה-1 מבקשת להפוך לדג, וכך עוברת. ה-2 מבקשת להפוך לציפור וכך עוברת. ה-3 מבקשת לא להיות בלונדינית, עולה על הגשר וחוצה את הנהר.

איש אחד ראה בלונדינית עולה על כסא עם נעליים מלוכלכות כדי להחליף נורה. הוא אמר לה: "לפחות תשימי עיתון כל הכסא!" הבלונדינית ענתה לו: "אין צורך, אני מגיעה גם ככה..."

שני בלונדיניות הולכות ברחוב. בלונדינית א' מוצאת מראה ואומרת לבלונדינית ב': "את יודעת היא מזה מוכרת לי!" בלונדינית ב' לוקחת את המראה ואומרת: "ברור אהבלה, זאת אני..."

אישה בלונדינית נכנסת לחנות מוצרי חשמל ושואלת את המוכר:"יש לכם פה טלויזיה צבעונית?" עונה לה המוכר:"כן בטח שיש" הבלונדינית עונה לו:"טוב אז אני רוצה טלויזיה אדומה"

בלונדינית אחת הולכת על שפת הנהר. פתאום היא רואה בצד השני בלונדינית אחרת. היא צועקת אליה: אחותי ,איך מגיעים לצד השני? אז השניה עונה לה: מטומטמת, את כבר בצד השני.

בלונדינית נכנסת לחנות מכשירי חשמל. היא שואלת את המוכר: "יש לכם פה טלוויזיות צבעוניות?" המוכר אומר לה: "בוודאי..." אז היא אומרת: "יופי, תן לי אחת אדומה..."

בלונדינית באה לספרנית ואומרת לה: "אפשר קפה וקוראסון?" הספרנית עונה לה: "סליחה?! את לא רואה שפה זה סיפריה?!" אז הבלונדינית לוחשת: "אפשר קפה וקוראסון?"

בלונדינית א' לבלונדינית ב': "מה המספר של 144?" בלונדינית ב'::" שניה, אני אחפש בספר טלפונים..."

שאלה-למה קוברים את הבלונדיניות בקבר משולש? תשובה-כי אין שום סיכוי לסגור להן את הרגליים

שאלה: למה לבלונדניות יש סימן כחול מסביב לתבור תשובה: כי גם הבלונדינים לא כול כך חכמים

ש: מה המשותף בין עב"מ לבלונדינית פקחית? ת: שומעים עליהם אבל אף פעם לא רואים אותם..

למה בלונדינית לא רוצה יותר משלושה ילדים? כי היא שמעה שכל ילד רביעי נולד סיני.

שאלה: "מה כתוב בחלקו העליון של הסולם שמיועד לבלונדיניות בלבד?" תשובה: "עצרי..."

למה לוקח לבלונדיניות כל כך הרבה זמן לחייג למשטרה? כי הן לא מוצאות את כפתור ה-00

למה לבלונדיניות יש סימנים מסביב לפופיק? כי גם בנים בלונדינים לא כל-כך חכמים...

מה אומרת רגל ימין של בלונדינית לרגלה השמאלית? שום דבר, הן מעולם לא נפגשו !

אמא של בלונדינית לבת שלה: "אם את לא במיטה עד שתים-עשרה בלילה, תחזרי הביתה!"

שאלה: למה בלונדינית שמה בקבוקים ריקים במקרר? תשובה: לאורחים שלא צמאים

שאלה:מה עושה בלונדינית כשהיא רואה ברק? תשובה: מחייכת!!!.... מצלמים, לא?

איך יודעים שבלונדינית הייתה ליד המחשב? תשובה: יש גבינה צהובה ליד העכבר.

שאלה: מה בלונדינית עושה כשהיא רואה תמרור עצור?? תשובה:מביאה לו כיף

מה עושה בלונדינית כשהיא רואה תמרור "עצור"? תשובה: נותנת לו כיף...

איך גורמים לעיניים של בלונדינית לנצנץ? מאירים לה עם פנס על האוזן.

איך קוראים לבלונדית שצובעת את השער בשחור תשובה: בינה-מלאכותית

למה בלונדינית לוקחת איתה שמיכה לבנק? כד לכסות את המינוס.

מה בלונדינית אומרת כשהיא מגלה שהיא בהריון? מעניין אם זה שלי

למה בלונדיניות לא מתקשרות למשטרה? הן לא מוצאות את כפתור ה-0

איך יודעים שבלונדינית עבדה על המחשב? רואים טיפקס על המסך.

איך קוראים לבלונדינית שצובעת לשחור? אינטילגנציה מלאכותית

איך יודעים שבלונדינית עבדה על המחשב? הגויסטיק רטוב...

שאלה: איפה לבלונדינית יש שיער שחור? תשובה: בין השיניים.

איך בלונדינית מדליקה את האור? פותחת את הדלת של האוטו

מה עושה בלונדינית על הבוקר? חוזרת הביתה...:)

איך בלונדינית הורגת דג? מטביעה אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 4 [ 51 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

מלא בדיחות על בלונדיניות

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית