נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

כל כל נושמים מזרחית כנסו מהר!!!!!!! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 9 [ 123 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

כל כל נושמים מזרחית כנסו מהר!!!!!!!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כל כל נושמים מזרחית כנסו מהר!!!!!!!
הודעהפורסם: 13 אפריל 2006, 06:46 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

יש לי סיפור בשבילכם...
לפני שנתיים בדיוק דיברתי עם איזה אחד באייסיקיו שהכינוי שלו היה miss ass
והוא נתן לי אתר אמר לי להיכנס יש להוריד שמה מלא שירים במזרחית..
נכנסתי.. התץחלתי להוריד שירים וסרטים ודיסקים ומלא דברים עד שיום אחד הלכתי לפגוש חברה בתחנה המרכזית שאמרה לי שהיא נפגשת בירןושלים עם איזה אחד שהיא מכירה מפורום... לאחר מכן דיברתי עם הידיד שלה מהפורום הוא אמר לי שהוא שומע מזרחית.. אז אמרתי לו להיכנס לאתר שזה מהאייסיקיו הביא לי... אבל איזה הפתעה הוא היה מנהל םורום עופר לוחי באתר הזה..ואז הוא גילה לי שיש גם פורום דיבורים...

וכיום אני חוגגת שנתייים בפורום!!!!!!!!!!!!!

מזרחית בנשמה (בת)
משתמש ותיק

זטוב אז אחרי שנתיים של חפירות בפורום שהכרתי מלא אנשים מדהימים אני צריכה למסור כמה תודות...

תמונה

אז קודם כל לאחד שהביא אותי לפה..האחד מבגדד.. קובי נהון... קוביני כפרע עלייך חולה עלייך.. לאן נעלמת בחצי שנה האחרונה?!!!!

לחייל ממעלה אדומים.. זה מהסיפור שהביא לי את הדיבורים.. אליהו.. זקי.. אוהבת אותך.. שמור על עצמך בצבא.. כבר רוצה לראות אותך במדים!!!!!!!!!!

למלאכית שלי.. זאתי שפגשתי בתחנה המרכזית... אתי. מלאכית של מזרחית..מחכה לרגע שתשחררי שנוכל לראות אותך שוב.. אוהבת אותך מאוד מאוד!

למוטי...וואלק הפכת להיותא חד האנשים שאני מדברת איתם הכי הרבה בפורום.. חולה עלייך.. פעם הבאה שאני באמת יהיה בהריון אני יבוא אלייך :):)

תמונה

לכל השדרנים... אבל במיוחד ל-2 מאוד מיוחדים.. רפיקי שבזכותו התחלתי לשמוע את הרדיו.. עם הקול המצחיק שלו.. וכמובן זה עם האוזניים.. האחד והיחיד... המגבניק שלי.. פיקסי כפרה עלייך חייל.. עדיין שומרת ת'סיכה למרות שהבטחת לי עוד חח..

מ.ג ..קקו .. חיים שלי אתה.. למרות שאני לא מכירה אותך מהפורום ואתה לא הכי הרבה נמצא פה... אוהבת אותך המון..

שנשן ורועי.. חולה על שניכם! שנשן אחת הילדות הכי מיוחדות שפגשתי בפורום.. למרות שפגשתי אותה כבר בפורום אחר לפני שנושמים מזרחית היה קיים.. וגם רועי היה שמה... חולה על שניכם באמת...מחכה שתבואו כבר לירושלים

תמונה

לכל האוהדים של מכבי חיפה.. בעיקר לשיוש ואלעד...
לכל החיילים שעוד לא הזכרתי.. אביב גוזלן.. שרין.. מתן..עידו תורג'מן.. אלי אנג'ל.. אסף בן דוד שלו..אביעד.. ואיציק

לוותיקים שכבר נעלמו מהאופק.. ליאלוש אביטל..מורג.. מתן...רועי (ארגוב).. שי אפללו ואיריס..שלומי גורי..נושית..אלי זנטי..אביחי הרוש.. מוסא..
קובי מזרחי.. נמרוד.. עוז..אלמוג..לירוןX2 .. דודו לוי..ניר סבג..שי הג'וקר של הבוקר.. רוויטל..דניאל...ועוד מלא אנשים שהעבירו לי תזמן ברגעי שעמום חריפים.
.

תמונה

כמבון כמובן.. למנהלים... עמי מזרחי.. שקד לוי...והכי הכי הכי חשוב עדיייייייייייייי צורף!!!
וכמובן גם לשאר המנהלים.. תודה לכם על ההשקעה..

תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה תמונה

עכשיו ל-2 אנשים הכי חשובים בעולם..
ענלוש... אחותי.... אחת החברות הטובות שלי.. וואלה אוהבת אותך המון מהון.. אני שמחה שהכרתי אותך.. את הדר הטוב שיצא מכל הבלאגן..! שתדעי שתמיד אני פה לצידך לכל המ שרק תרצי אוהבת אותך!

..

לטיטו אחד האנשים הכי מצחיקים שהכרתי פה..
לשרונוש טישו שילי.. התגעגעתי אלייך יפה שלי.. וגם לאורית ורותם! לאן נעלמתם לאו??
לאיגור ... מי נתן לך להיות מפקד יא סטלן? חולה עלייך!!
עידו עמרר... יצא לי להכירך רק בזמן האחרון אבל עדיף מאוחר מאשר אך פעם
רן כהן למרות שאני לא הכי מכירה אותך עזרת לי הרבה.. תודה

לאחותי הקטנה וחהמודה שליי.. אוהבת אותך המון!
אלוןןן יא שחקן קולנוע שילייייייייי.. הרב שחיתן אותי ואת אישתי לפני שנה! חולה עלייך
לאסי ביתריסט שיליי חולה עלייך!!!!!!!!!

ועכשיו לאחת והיחידה....החיים שלי.. האוויר שאני נושמת... האור שאני רואה.... האישה של חיי
שירוששששששששששששששששששששששששששששש אישתייייייייי יקרתייייייייייייייייייייייייי
איתך הכל בלעדייך כלום! עוד מעט שנה לנישואים שלנו..
רק אלוקים יודע כמה שאני אוהבת אותך.. סטלנית שלי........
מי שלא מכיר אותה הפסד שלו!
אחת האנשים הכי מדהימים שאני מכירה ואל רק בפורום.... בעולם כולו.
!

תמונה
תמונה

ובכלל לכל הפורוםםםםםםםםםם ומצטערת עם שכחתי מישו בפרטי!

וחגגגגגגגגגגגגגגגגג שמייח לכולםםםםםםםםםםםםםם

תמונה

תמונה

ענבלוש מי אוהב אותך יותר ממני??
אישיתי אני אוהבת אותך הכי בעולם-איתך הכל בלעדייך כלום
קרן אחותי הקטנה אוהבת אותךךךך
שןשן אוהבת אותך מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 9 [ 123 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

כל כל נושמים מזרחית כנסו מהר!!!!!!!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית