נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אסולין כועס: דראו ביקש להשאירו בחוץ F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אסולין כועס: דראו ביקש להשאירו בחוץ

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אסולין כועס: דראו ביקש להשאירו בחוץ
הודעהפורסם: 09 אפריל 2006, 15:44 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

החלוץ לא שיחק מול בני יהודה בגלל דרישת מאמן הכושר. המנג'ר הצרפתי מרעיף שבחים על האוהדים שלא הפסיקו לשיר בניצחון 0:3 על בני יהודה, אך עדיין מבהיר: "חולם לחזור לפ.ס.ז'."

אחרי שגרם לספסולו הארוך של עמרי אפק, טיבריוס דראו, מאמן הכושר של בית"ר ירושלים, ממשיך להקים לעצמו יריבים. הפעם הקורבן שלו הוא ליאור אסולין, שלא שיחק אמש במשחק מול בני יהודה לבקשתו של מאמן הכושר.

באמצע השבוע שעבר איחר אסולין להגיע לאחד האימונים והרגיז את דראו, שסיפר על המקרה ללואיס פרננדז, ששהה בחו"ל. אמש, כאמור, שילם אסולין את המחיר ולא שיחק כלל.

אסולין, שנחשב לאחד השחקנים המצטיינים של בית"ר העונה והוא גם מלך השערים של הקבוצה, זעם בסיום המשחק על היחס כלפיו, בעיקר לנוכח יכולתו הלא טובה באחרונה של דויד אגאנסו בחוד הקבוצה.
שחקני בית"ר ירושלים הגיעו הבוקר למתחם בית וגן ושם זכו לקבל את מתנת חג הפסח ואת המשכורות, שהוקדמו בשבוע כמחווה נוספת. היום (ראשון) יהנו שחקני בית"ר מיום חופשי ומחר ישובו לאימונים.

"אני מאוד מבסוט בבית"ר ירושלים"

לואיס פרננדז היה מאושר אמש אחרי הניצחון הגדול 0:3 על בני יהודה, שהחזיר את הקבוצה למקום השני. רק במחזור הקודם, אחרי ההפסד 1:0 להפועל כפר סבא הודיע המנג'ר הצרפתי שהוא עוזב לאחר שהקהל לא הפסיק לקלל אותו.

הפעם האוהדים בטדי לא הפסיקו לשיר ולעודד מה שריגש את המנג'ר, שעדיין לא מבטיח שיישאר בירושלים גם בסיום העונה. "החלום שלי לחזור לפ.ס.ז', אבל לא בתור מאמן", אמר הצרפתי שמקווה להגיע לבירה הצרפתית כמנג'ר על.

"האוהדים היו מצוינים, עודדו את הקבוצה מההתחלה ועד לדקה ה-90", הוא החמיא לקהל, "אני מאוד מעריך את זה, זה מכבד אותי, אבל נחכה לסוף השנה". פרננדז הקדיש את הניצחון בעיקר לבעלים, ארקדי גאידמק שפייס אותו במהלך השבוע והיום חוגג יום הולדת. "רצינו לתת לגאידמק מתנה יפה וניצחון טוב ליום הולדת".

פרננדז החמיא במיוחד לברק יצחקי ואבירם ברוכיאן הצעירים, שנתנו משחק מצוין וכבשו. "תמיד כמאמן נתתי לצעירים לשחקים במשחקים חשובים, גם בפאריס סן ז'רמן, גם בקאן", אמר המנג'ר הצרפתי, "צריך לתת להם לקפוץ למים". "היום הרגשנו שהם הגיעו לרמה של השחקנים הטובים ביותר בבית"ר", הוא הוסיף, "יש לשחקנים הצעירים הרבה מאוד יכולת".

"שיחקנו גם בשביל פרננדז", אמר ברק יצחקי, שכבש את השער השלישי לזכות בית"ר . "ידענו שזה חשוב לו", הוא הוסיף, "התפוצצנו על המגרש היום".

"אנחנו משחקים בשביל הקהל שלנו והמאמן שלנו", אמר השוער איציק קורנפיין, "הקהל נהנה ואני בטוח שהמאמן נהנה".

ולדימיר שקלאר, יושב ראש בית"ר ירושלים עדכן את גאידמק על התוצאה ואמר כי בסוף העונה תשב הקבוצה עם פרננדז במטרה שיאריך את החוזה בבירה. "אנחנו רוצים שפרננדז ימשיך בסוף העונה ויאמן את בית"ר באירופה", הוא אמר, "ב-14 במאי נשב איתו ובסוף העונה נדבר עם השחקנים שהוא ירצה".

גיא עזורי התייחס לחסורנו של ז'רום לרואה ובירך על המשחק הקבוצתי של בית"ר. "הוכחנו שבית"ר משחקת כקבוצה ולא בנויה על שחקן זה או אחר", הוא אמר.

בבית"ר ממשיכים לחפש מנהל מקצועי למחלקות הנוער כשהמועמדים הם גילי לנדאו ויוסי מזרחי.

http://www.hagaybibi.co.il/ יהי זיכרו ברוך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אסולין כועס: דראו ביקש להשאירו בחוץ

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית