נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***ניסן 350Z - GT4 יותר כוח, יותר רעש ופלייסטיישן חינם||*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***ניסן 350Z - GT4 יותר כוח, יותר רעש ופלייסטיישן חינם||***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***ניסן 350Z - GT4 יותר כוח, יותר רעש ופלייסטיישן חינם||***
הודעהפורסם: 08 אפריל 2006, 17:18 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 118 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

ניסן 350Z - GT4 , יותר כוח, יותר רעש ופלייסטיישן חינם !

בתערוכת AUTOSPORT הבינלאומית, בסוף השבוע הקרוב, ניסן תשיק גרסת 300 כ"ס ל-350Z קופה שלה. הייצור יהיה מוגבל ל-176 יחידות בלבד והשיווק יעשה למרבה הפלא, בשיתוף פעולה עם חברת SONY, תחת המותג - Grand Turismo 4 - The real driving simulator , הלא היא הגרסה האחרונה למשחק הפופולרי עבור פלייסטישין 2.

כדי להגיע ל-300 כ"ס, עבר מנוע ה-V6 המוצלח ממילא, סדרה של שיפורים כגון בוכנות משודרגות ותוספת מערכת תזמון שסתומי פליטה אלקטרונית. כל זאת עוזר להפקת 20 כ"ס נוספים אשר מפותחים ב-6400 סל"ד, שזה 200 סל"ד יותר גבוהה מהדגם ה"סטנדרטי", אשר אומר הרבה לגבי אהבת ה"טורים" החדשה של ה-GT4. המהירות המקסימלית עדיין מוגבלת ל-250 קמ"ש, אבל ב-5.8 שניות ל-100 קמ"ש, ה-GT4 מהירה יותר מהמקור וגם הרבה יותר רועשת.

כל ה-176 יחידות יגיעו עם דגם חדש של ג'נטים 18", שעוצבו במיוחד עבור ה-GT4. חלק מהרכבים, 76 ליתר דיוק, יגיעו צבועות בצבע צהובה בוהק מיוחד, בעל פיגמנטים של פנינה וכרום, ביחד עם 3 שכבות אשר יתנו תחושה של "עומק", לפי דברי ניסן. שארית הרכבים יגיעו, להפך הגמור, בצבע שחור.

פנים הרכב בגרסת ה-GT4 יכלול שני מושבי ספורט, עשויים עור בצבע שחור, מתכווננים ומחוממים (מיותר לדעתנו). כמון כן בכדי להנעים את הזמן בפקקים תצויד ה-GT4 במערכת שמע של BOSE, הכוללת מחליף דיסקים והגברה - 240W. כל יחידה תגיע עם תגית זיהוי ממוספרת אשר תעיד על ייחודיות הרכב. בנוסף, הקונים המאושרים ימצאו בבגז' חבילת שי הכוללת סוני פליישטיישן 2 ואת המשחק החדש GT4.

הפעם היחידה שניסן תציג את הרכב, לפני תחילת המכירות במרץ, יהיה בתערוכת AUTOSPORT בסוף השבוע וזאת תהיה ההצגה הרשמית של ה-GT4 לשוק האירופאי. מחיר רשמי יוצג רק בתערוכה עצמה.

על כבישי הארץ לא צפוי שנראה אותה, אבל אולי יחליטו בקרסו להביא את אחותה ה"סטנדרטית" שגם אותה, נקבל בברכה.
תמונה

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום מוטוריקה

עמוד 1 מתוך 2 [ 22 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

***ניסן 350Z - GT4 יותר כוח, יותר רעש ופלייסטיישן חינם||***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית