נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***||תוכנה העיצוב לינק חדש Xara v6||*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום עיצובים גרפיים

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

***||תוכנה העיצוב לינק חדש Xara v6||***

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ***||תוכנה העיצוב לינק חדש Xara v6||***
הודעהפורסם: 08 אפריל 2006, 16:39 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 117 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

is so simple to use, literally anyone can produce high quality 3D graphics in minutes.

Both professional web designers and home users choose Xara3D to make still and animated 3D text and graphics, such as logos, titles, headings and buttons.

3D graphics and animations are the perfect way to add impact to your site - and we guarantee there’s no easier way to create them than Xara3D!

With Xara3D’s clean design, intuitive tools, interactive editing (just drag on the image to change the position, the extrude or bevel) and ready made styles, you will create your first 3D graphics in minutes.

Ideal for onscreen 3D graphics or animations (AVIs or animated GIFs), wherever you need to catch your visitor’s attention - headings and titles, logos and buttons, sales and offer notices. Perfect for web pages, mailshots, newsletters, e-cards and presentations. And any animation can even be saved as a screensaver.

Xara has pioneered technology to create the highest quality onscreen results, with compact file sizes - ideal for web pages and presentations.

קוד:
http://rapidshare.de/files/14119522/Xara3Dv6.rar

Password : forbrutaldown

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום עיצובים גרפיים

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

***||תוכנה העיצוב לינק חדש Xara v6||***

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית