נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

אלעד: אשמח אם שמיר יצטרף, אבין אם לא F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

אלעד: אשמח אם שמיר יצטרף, אבין אם לא

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אלעד: אשמח אם שמיר יצטרף, אבין אם לא
הודעהפורסם: 23 מרץ 2006, 14:24 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"אני אשמח אם מאיר שמיר יצטרף, אני אבין אם הוא יחליט שלא", כך אמר הבעלים של הפועל פ"ת, רונן אלעד.

אלעד כינס היום (חמישי) מסיבת עיתונאים במלון דן על מנת להסיר לדבריו, את כל השמועות והפרסומים סביב מבנה ההנהלה של הקבוצה העונה, ובעונות הבאות.

לצידו של אלעד נכחו במסיבת העיתונאים גם היו"ר רזי לבנת ודובר הקבוצה רן כרמלי.

בתחילת דבריו התייחס אלעד למטרות שהיו לו בתחילת העונה ואמר: "אני הצטרפתי להפועל פ"ת בגלל הנוער.

"מועדון גדול כמו הפועל פתח-תקוה צריך מחלקת נוער גדולה, בשביל שנוכל לגדל שחקנים".

"אין דבר יותר יפה מלראות את טוטו תמוז ויוסי שיבחון, שחקנים שגדלו בנוער, עברו לבוגרים ומשחקים שם בהצטיינות", הסביר הבעלים.

מאיר שמיר, שעזב את הפועל פתח-תקוה בתחילת העונה, הוזכר מספר פעמים העונה כמועמד לחזור לקבוצה.

עבור אלעד זו היתה הזדמנות מצוינת להבהיר היכן הדברים עומדים: "האהבה בין מאיר שמיר להפועל פתח-תקוה היא אהבה גדולה, זה משהו שלא ראיתי מאף אחד.

"מאיר היה במהלך 10 שנים בקבוצה, תרם מזמנו ומכספו, ואני לא אכנס לשיקולים שהיו לו לעזוב את הקבוצה בתחילת העונה".

לגבי מעורבותו של שמיר בניהול הקבוצה בימים אלה, סיפר אלעד: "בסיכום לא רשמי שהיה לי איתו, מאיר התחייב לשמור על הספונסרים שקשורים אליו, ובעקבות זה המשיכו להגיע כספים גם במהלך העונה הזו.

"כרגע לשמיר יש שתי אופציות - הראשונה להוות ספונסר עבור המועדון. השנייה שיצטרף אליי כחלק מקבוצת ניהול ואולי בעתיד יצטרפו עוד אנשים.

"בהנהלת הפועל פתח-תקוה יהיו רק אנשים מצוינים. בעבר היו אנשים שיותר התפרנסו מהמערכת מאשר תרמו לה".

אלעד המשיך: "אני מודיע באופן רשמי שהתחלנו את ההכנות לעונה הבאה. אולי בחודש איחור, אבל זה נגרם בגלל מאבקי ההשרדות שהקבוצה נמצאת בהם".

לבעלים היה חשוב להדגיש: "בהפועל פתח-תקוה לא יהיו עסקנים ופוליטיקאים. רק אנשים שטובת המועדון היא בראש מעייניהם. לקחתי משימה ואני לא מתכוון להפסיק"

רונן אלעד חתם את מסיבת העיתונאים כשהבהיר: "אני לא אפיזודה חולפת ומי שמכיר אותי יודע, שאני לא רץ למרחקים קצרים.

"אני חוזר ואומר, אני רואה את עצמי עוד שנים רבות במועדון, כמי שמעביר את המועדון למקום אחר ממה שהוא נמצא בו היום".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

אלעד: אשמח אם שמיר יצטרף, אבין אם לא

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית