נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חצאיות ופטמות פלסטיק לשחקני מכבי ת"א F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

חצאיות ופטמות פלסטיק לשחקני מכבי ת"א

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חצאיות ופטמות פלסטיק לשחקני מכבי ת"א
הודעהפורסם: 06 מרץ 2006, 14:52 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אייל ברקוביץ', קשר מכבי תל-אביב, נתפס לפנות בוקר (שני) כשהוא טס במהירות של 152 קמ"ש בכביש החוף. רשיונו של ברקוביץ' נשלל.

השחקנים של מכבי תל-אביב אולי נמצאים ביום חופש, אבל את האוהדים מסתבר זה לא כל כך מעניין.

לאחר יממה של הלם התחילו היום אוהדי הקבוצה, החשים מושפלים ומובכים בעקבות התבוסה לעכו במסגרת גביע המדינה, בצעדי מחאה פעילים.

האוהדים תלו במתחם האימונים קרית-שלום שלטים קטנים עליהם נכתב: "הכוסיות", ובסמוך להם שלטים קטנים אחרים הנושאים את שמותיהם של אחדים משחקני הקבוצה שלדעתם אכזבו במיוחד מול עכו ובכלל בתקופה האחרונה.

בין השלטים שנתלו נמצאים שמותיהם של תמיר כהן, אבי יחיאל, לירן שטראובר, רועי דיין וסאלם אבו-סיאם.

יוני ביטון, תושב יקנעם, עשה את כל הדרך לת"א רק כדי לגלות שאין אימון. ביטון הביא אתו גם אביזרי מחאה יצירתיים כשנשא עמו חצאיות ופטמות מפלסטיק אותן תכנן לחלק לשחקני מכבי.

ביטון אמר ל-ONE: "אני רגיל לתקופות של קלינגר שמתאמנים בימי שני, אז הגעתי היום לקרית-שלום. כנראה שהשחקנים עבדו קשה מול עכו שהם זכאים ליום חופש היום. אני מגיע מצפון הארץ לכל משחק של מכבי כבר שנים ויושב בדרך כלל בשער 8.

"אני המום מהצורה בה השחקנים שלנו נראו. אני אומר לך, יש לקבוצה הזאת שחקנים שהקשר בינם לבין משחק במועדון בסדר גודל של מכבי תל-אביב הוא מקרי בלבד. היו תקופות שמכבי היתה מנצחת קבוצה כמו עכו אפילו אם היו קושרים לשחקנים את העיניים".

אוהדי מכבי ת"א,נמאס להם:
"היוזמה הפרטית הזו היא רק ההתחלה", כך מבטיחים בארגוני האוהדים. מחר אמורים להתכנס אוהדים מכל השערים ולהחליט על דרכים למחאה מאורגנת נגד מה שמתחולל בקבוצה.

לדברי האוהדים ההחלטה הראשונה שכבר התקבלה זה האיום שלא להופיע במשחק הליגה הקרוב מול הפועל פתח-תקוה בחוץ בשבת. כמו כן מאיימים האוהדים בחרם מנויים לקראת העונה הבאה במידה ולא יהיה שינוי משמעותי, לא רק בקרב השחקנים אלא גם בהנהלה.

"אנחנו מברכים את זכי רכיב על כניסתו הצפויה לקבוצה. אנחנו חושבים בדיוק כמוהו שמכבי צריכה לעבור טלטלה ומהפכה", סיכמו האוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 9 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

חצאיות ופטמות פלסטיק לשחקני מכבי ת"א

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית