נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

***||מתכון גרוזיני|| צ'יבורקי*** F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » מוסיקת עולם » ארכיון






***||מתכון גרוזיני|| צ'יבורקי***

מחבר הודעה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2006, 13:33 
נושם מתחיל
נושם מתחיל

הצטרף: 01 מרץ 2005, 18:47
הודעות: 314
לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שים לב: נושא זה נעול, יתכן והקישורים וההורדות הנמצאים בו לא תקפים.

חומרים ל 20 צ'יבורקי

.לגבי המלית כל אחד וטעמו הוא יש כאלה שאוהבים בשר שמן יותר או פחות
:מצרכים למילוי הבשר
בשר בקר רזה 700 ג"ר
בצלים כמות 2 גדולים קצוצים דק מאוד
שיני שום 6 טחון
מלח ופלפל שחור
גרגירי כוזברה טחונים
מעט פלפל שטה חריף טחון
מערבבים את כל החומרים יחדיו ומוסיפים בהדרגה עד 1/2 כוס מים עד לספיגה מוחלטת
.מניחים את הבשר למספר שעות במקרר לספיגת הטעמים
:מצרכים לבצק
קמח 1 ק"ג
ביצים כמות 2
מעט מלח
שמן 3 כפות
ניתן להוסיף בהדרגה לפי הצורך 2 כוסות סודה לשתיה
: אופן הכנה

.לשים את כל החומרים יחד עד ליצירת בצק חלק ונעים לעבודה , במידת הצורך ניתן להוסיף בהדרגה קמח
נותנים לבצק לנוח במשך כ 15 דקות ויוצרים כדורים קטנים , קצת יותר גדול מכדור פינג פונג.
שוב נותנים לבצק לנוח כ 10 דקות נוספות ומתחילים את תהליך ההכנה. בעזרת מערוך משטחים את
.כדורי הבצק לעלה עגול לא עבה ולא דק במיוחד
.שמים כף וחצי ממלית הבשר על החצי הראשון של הבצק וסוגרים את החצי השני ויוצרים צורה של חצי ירח
.מהדקים את שולי הבצק היטב בעזרת מזלג או גלגלת משוננת ומטגנים בשמן עמוק וחם



חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 
הוסף תגובה
  


עמוד ראשי » פורומים - הורדות, סיקורים, מידע ועדכונים. » מוסיקת עולם » ארכיון

עבור ל:  

***||מתכון גרוזיני|| צ'יבורקי***


היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית
Powered By PHPBB Copyright Noshmim Mizrahit 2003-2011 © All right reserved
שיווק הפרסומות באתר זה מופעל על ידי @.מ.י - שירותי מדיה וסליקה באינטרנט
רוצה לפרסם באתר זה? שלח אלינו מייל לקבלת הצעה משתלמת במיוחד