נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

נסיונות להחזיר את אלי אוחנה לבית"ר ! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

נסיונות להחזיר את אלי אוחנה לבית"ר !

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: נסיונות להחזיר את אלי אוחנה לבית"ר !
הודעהפורסם: 10 ינואר 2006, 19:19 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 5 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פרסום ראשון: מנג'ר בית"ר 014 ירושלים, לואיס פרננדז, פועל לאחרונה להחזיר את הסמל הגדול ביותר של המועדון, אלי אוחנה, לקבוצה - כך נודע ל-ONE.

עוד נודע שפרננדז ואוחנה נפגשו מספר פעמים בנסיבות שונות, ובין השניים התפתחה מערכת יחסים טובה. הצרפתי התרשם מאוד מאוחנה ואמר בחדרי חדרים: "אני אוהב שסמלים של קבוצה ממשיכים לעבוד בה, בפרט שהקהל אוהד אותם כמו אוויר לנשימה".

פרננדז יפנה בקרוב גם לבוס הגדול, ארקדי גאידמק, שהתפייס עם אוחנה לאחר שהזמין אותו בפומבי למסיבת הסילבסטר הנוצצת והמפוארת שנערכה לפני עשרה ימים בנמל תל-אביב.

אוחנה הפתיע כשהגיע למסיבה, למרות שסיים את דרכו בבית"ר 014 ירושלים בטונים צורמים, לאחר שארקדי גאידמק התראיין לעיתון "שבעה ימים" ואמר את מה שהוא חושב על אופן מנהיגותו של אוחנה בקבוצה.

אוהדי הקבוצה התחילו בגעגועים וקריאות עידוד לאוחנה במשחק המדובר מול בני סכנין השבוע. באותו זמן, אוחנה ישב ביציע בדוחא והתרגש ממחוות הקהל.

בתגובה, מסר אוחנה: "בית"ר ירושלים זה לא עוד מועדון עבורי, זה הבית שלי. עצם המחשבה של לואיס פרננדז מאוד מחמיאה לי. אליי אף אחד לא פנה, ואם תהיה פנייה, אני אשקול את הדברים".

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 4 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

נסיונות להחזיר את אלי אוחנה לבית"ר !

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית