נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

|כתבה| קאפו ישוב בתום העונה הביתה לסאו-פאולו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

|כתבה| קאפו ישוב בתום העונה הביתה לסאו-פאולו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: |כתבה| קאפו ישוב בתום העונה הביתה לסאו-פאולו
הודעהפורסם: 31 דצמבר 2005, 15:31 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

מגן מילאן, מרכוס קאפו, אישר כי הוא מתכוון לסיים את הקריירה שלו בסאו-פאולו. השחקן רמז כי העונה הנוכחית תהיה העונה האחרונה שלן במדי הרוסונרי.

"יש לי רק חלום אחד", אמר הברזילאי לעיתון 'גלובו אספורטה', "לחזור לסאו-פאולו כשחקן. כשעברתי לאירופה השארתי את הדלת פתוחה לקאמבק".

קאפו יהיה בן 36 בסיום העונה וסביר להניח כי מעברו לקבוצת האם שלו בברזעל יידחה בשנה נוספת.

המגן הימני הוותיק עזב את סאו-פאולו ב-1994 והצטרף לריאל סראגוסה הספרדית, אך עד מהרה חזר הביתה לפאלמייראס.

קאפו שב לאירופה ב-1997 ונחת ברומא בדרך לזכייה באליפות איטליה. לשחקן יש גם שני גביעי עולם במדי ברזיל משנת 1994 ומ-2002.

לאחר שכבר הכל היה מוכן למעבר של קאפו ליפן בתום החוזה שלו אצל הגיאלורוסי ב-2003, הפתיע המגן כשחתם בסופו של דבר דווקא במילאן, שם שוב זכה באליפות.

עזיבתו של קאפו בסוף העונה תהווה מכה קשה למילאן, שתאבד גם את הבלם ההולנדי יאפ סתאם, שהכריז כי הוא חוזר הביתה בתום העונה.

כיוון שפאולו מאלדיני ואלסנדרו קוסטאקורטה נמצאים כבר בשנות ה-30 שלהם וגם הקריירה שלהם נמצאת בשלביה האחרונים, צפויה בקיץ מהפכה בהגנה של קרלו אנ'לוטי.

יאפ סתאם. גם הוא נוטש את הגנת הרוסונרי (רויטרס)
המחליף הפוטנציאלי העיקרי לקאפו הוא מאסימו אודו, למרות שגם מרקו קסטלי מלצ'ה וג'יאנדומניקו מטסו מרג'ינה הם מועמדים ראויים.

קאפו התייחס בהומור גם לצדדים אחרים בקריירה שלו ואמר כי היה משנה מספר דברים: "אם הייתי מתחיל הכל מחדש הייתי משחק כחלוץ.

"מישהו כמוני צריך לעלות לעזרה להתקפה, לחזור במהירות להגנה, ואח"ח לתת שוב מסירה קדימה. אם אתה עושה טעות - החלוץ מתבכיין או צועק עלייך. כן, הרבה יותר פשוט להיות סקורר בכדורגל".
http://www.one.co.il

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

|כתבה| קאפו ישוב בתום העונה הביתה לסאו-פאולו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית