נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

עבאס סואן חושף: מאיימים על חיי F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבאס סואן חושף: מאיימים על חיי

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: עבאס סואן חושף: מאיימים על חיי
הודעהפורסם: 30 נובמבר 2005, 13:31 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

משחק השלום בו ניצחה אמש (רביעי) ברצלונה 1:2 את נבחרת השלום בקאמפ-נואו הוכיח שיש סיכוי לדו-קיום. אלא שעבאס סואן, שכבש את השער המצמק, סובל עדיין מתופעות גזעניות אלימות.

סואן הסכים להראות ל-ONE הודעות SMS שקיבל לטענתו מאוהדי בית"ר ובהם איומים לחייו אם יגיע לשחק בקבוצה.

סואן קיבל 4 הודעות איומים על חייו מאוהדי בית"ר בחלקן נכתב: "עבאס, אם תבוא לבית"ר אני אשבור לך את הרגליים", "עבאס אם תתקרב לבית"ר, אתה לא תחיה יותר", "עבאס כדאי לך להישאר בסכנין אחרת לא תחיה" ועוד.

סואן אמר ל-ONE: "אני לא פוחד מאף אחד - רק מאלוהים. אני לא מעוניין להגיב להודעות כדי לא לרדת לרמה של האנשים שכתבו אותן".

אותם המאיימים לא טרחו להסתיר את מספר הפלאפון שלהם וההודעות שמורות בסלולרי של סואן, שעלול להשתמש בהן להגשת תלונה.

סואן, שנישק את הדשא לאחר השער אתמול אמר: "לא היה לידי אף אחד כדי לנשק אותו אז נישקתי את הרצפה".

אבוקסיס מעדיף את בלומפילד

נבחרת השלום עזבה את ברצלונה ועושה את דרכה לישראל. היא תנחת אחה"צ בארץ. האווירה טובה מאוד וכולם מדברים על החוויה הגדולה של משחק בקאמפ-נואו.

צפו בתגובות אחרי המשחק בקאמפ-נואו
יוסי אבוקסיס נשאל הבוקר על הגליצ'ים במשחק ואמר: "האמת, לא האמנתי שאני ארד לגליצ'ים. רק שאני משחק, אני משחק מכל הלב".

"אני חייב לציין שהדשא של בלומפילד יותר איכותי וטוב מזה של קאמפ-נואו. הוא היה רטוב והרגשנו את האדמה ולא את הדשא. הכדור קפץ, ולא זרם לרגל כמו בבלומפילד. גם עם זה הסתדרנו ונהניתי מכל רגע".

וואליד באדיר: "אני כבר לא ילד אלא בן 31. יש לי הרבה כבוד לברצלונה. מצטער, לא התרגשתי. שיחקתי במעמדים ובמשחקים גדולים - בליגת האלופות, בפרמייר-ליג והתרגשתי כשהייתי צעיר. אני מאמין שיש חברה שהתרגשו. אני מאוד נהניתי ושמחתי ליטול חלק במשחק השלום".

אבוקסיס יורד לגליץ' בקאמפ-נואו (רויטרס)
אבי נמני, שתכנן מהדקות הראשונות את החלפת החולצה עם רונאלדיניו, עשה זאת בדיוק בשריקה למחצית הראשונה. רונאלדיניו נשאר עם חולצה אדומה והשניים התעכבו דקות ארוכות בירידה לחדר ההלבשה כדי שכל הצלמים יתעדו את הרגע בין שני השחקנים.

נמני אמר ל-ONE: "היה לי שווה לעשות את כל הנסיעה הזו למען השלום, למען הרגע הגדול הזה של להכיר את רונאלדיניו ולהחליף איתו חולצה. זו היתה חוויה אדירה, נהניתי כמו שלא נהניתי המון זמן. אני מקווה שעכשיו הפוליטיקאים ייקחו מכאן את הנושא ויעשו שלום".

מיד לאחר המשחק התראיינו השחקנים לכלי התקשורת הספרדים והישראלים. הם נהנו מאוכל טוב, שתייה טובה והתחברו ביניהם.

בחדר ה-VIP ישב שמעון פרס, שנהנה מכל רגע ממשחק הכדורגל. אחד הבכירים של "מרכז פרס לשלום" אמר ל-ONE: "בד"כ ברצלונה מבקשת מיליון וחצי יורו למשחק ידידות או ראווה. למען שמעון פרס הם לא דרשו אפילו יורו אחד. העיקר להשביע את רצונו של פרס שטורח להשיג שלום ודו-קיום בין ישראל לפלסטין".

המאמן דרור קשטן דאג לבריאות כל השחקנים מתוך מחויבות לקבוצות לקראת שבת. כך, השחקנים חוזרים לישראל בריאים וכשירים לליגה.

אבי נמני עם רונאלדיניו לפני פתיחת המשחק אמש

"מרכז פרס לשלום" קיבל הבטחה רשמית מנשיא בארסה, ז'ואן לאפורטה: "בקרוב נגיע לישראל כדי לערוך בארץ שלכם משחק ראווה למען הדו-קיום. הפעם, אנחנו נגיע אליכם".

ג'ימי טורק ובוני גינזצבורג החליטו להמשיך את מסורת הדו-קיום ויארגנו משחק כדורגל ביריחו בהשתתפות שחקני עבר ושחקנים פעילים למען השלום.

הסיקור מברצלונה באדיבות פורטל התיירות LMT בואו לתכנן את החופשה הבאה שלכם ב- 5,000 יעדים בעולם, מעל 30,000 בתי מלון ומעל 250 חברות תעופה.

קרדיט ל-טלספורט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 14 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

עבאס סואן חושף: מאיימים על חיי

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית