נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

-=* חנית באדום לבן?תגיד שלום לסלון * =- F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

-=* חנית באדום לבן?תגיד שלום לסלון * =-

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: -=* חנית באדום לבן?תגיד שלום לסלון * =-
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2005, 18:51 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 126 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שם הכתבה: חנית באדום-לבן? תגיד שלום לסלון
מאת: מעריב nrg

עברייני התנועה הסדרתיים שלא משלמים דוחות וקנסות חניה כבר לא יכולים לישון בשקט. בימים הקרובים יעקלו להם את הרכוש

התחמקתם מתשלום דוח תנועה או קנס חניה? ייתכן מאוד שבקרוב תיאלצו להיפרד מהמקרר, מהטלויזיה או אפילו מהסלון. עשרות מעקלים יפשטו מהבוקר על בתי חייבים ברחבי הארץ, ויעקלו לא רק את המכוניות שלהם, אלא גם את המיטלטלין.

ההערכה היא שאלפי ישראלים חייבים עשרות מיליוני שקלים לרשויות המקומיות, למשטרה ולבתי המשפט, בגין קנסות חניה ודוחות תנועה. במשך שנים מנסות הרשויות לגבות את הקנסות, אבל ללא הצלחה גדולה מדי. בימים האחרונים החליטו במרכז לגביית קנסות לפעול נגדם, ובעיקר נגד אותם חייבים כרוניים המתחמקים בדרכים שונות מתשלום קנסות בגובה עשרות אלפי שקלים כל אחד.

אנשי המרכז לגביית קנסות, הכפופים להנהלת בתי המשפט, פתחו בימים האחרונים במבצע רחב היקף שבמהלכו יעקלו עשרות כלי רכב, ויפשטו על בתיהם של עוד עשרות חייבים.

חברת א.ט. שירותים משפטיים מחולון, המתמחה באיתור חייבי ההוצאה לפועל, איתרה את כתובות המגורים של עשרות חייבים ברחבי הארץ, שעל פי החשד התחמקו מתשלום קנסות תעבורה של המשטרה ומדוחות חניה של הרשויות המקומיות.

"חלקם נוסעים בכלי רכב שאינם על שמם, מתוך ידיעה שאי אפשר יהיה לעקל אותו. אנחנו מתכוונים לפשוט על בתים של חייבים, ולעקל להם את הרהיטים. אנחנו ניקח טלוויזיות, שולחנות, מיטות, מוצרי חשמל ואלקטרוניקה וגם תכשיטים וכל מה שיש בדירה", אמר גורם בכיר ברשות לגביית קנסות. "המבצע יימשך מספר ימים, והמטרה היא לעקל מאות כלי רכב ולפשוט על עשרות דירות".

לינק לכתבה: http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/005/264.html

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

-=* חנית באדום לבן?תגיד שלום לסלון * =-

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית