נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

-=* טיסה ליפן ב 2$ *=- F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

-=* טיסה ליפן ב 2$ *=-

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: -=* טיסה ליפן ב 2$ *=-
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2005, 18:49 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 126 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בשל תקלת מחשב: הילטון ביפן ב-2 דולר

סוכנות הנסיעות המקוונת הגדולה בעולם, מסרה כי תקלה במערכת המחשוב איפשרה ללקוחות להזמין חדרים בשני מלונות הילטון ביפן במחיר של 2 דולרים ללילה
מאת: TheMarker ומערכת MSN

יפן בחינם (ארכיון AP)
אקספדיה, (סימול EXPE), סוכנות הנסיעות המקוונת הגדולה בעולם, מסרה כי תקלה במערכת המחשוב איפשרה ללקוחות להזמין חדרים בשני מלונות הילטון ביפן במחיר של 2 דולרים ללילה.

אקספדיה, אשר מנייתה החלה להיסחר בוול סטריט בחודש אוגוסט לאחר השלמת הספין אוף שלה מאינטראקטיב קורפ - אימפריית המסחר האלקטרוני של איל המדיה בארי דילר, ייחסה את המקרה ל"אירוע עיבוד נקודתי" שמקורו במלונות הילטון.

אקספדיה מסרה שלשום כי מלונות הילטון צפויים לכבד חלק מההזמנות, וכי לקוחות אחרים יקבלו תלוש בסך 250 דולר על הזמנת חבילת תיור ליפן.

לטוס מאוסלו לשנגחאי ב-180 דולר?

רשת מלונות הילטון אינה היחידה שנאלצת לשלם מחיר יקר על טעויות מחשב .לאחרונה זכו מאות נוסעים מהירי החלטה בדיל יוצא מהכלל, ויטוסו בימים הקרובים מאוסלו, נורבגיה, לשנגחאי, סין, וחזרה, במחלקת עסקים המפוארת של חברת התעופה SAS. המאושרים שילמו עבור הטיסה 180 דולר בלבד, בעוד המחיר הרגיל לטיסה בתנאים המפנקים עומד על לא פחות מ-4,500 דולר.

במשך שעתיים הופיע המחיר הלא שגרתי באתר האינטרנט של חברת התעופה הסקנדינבית. כ-260 לקוחות חכמים וזריזים התנפלו על ההצעה חסרת התקדים לפני שתוקנה השגיאה.

בתחילה שקלה החברה לבטל את רכישת הכרטיסים ולהחזיר ללקוחות את הכסף, אולם בתום התייעצויות דחופות במשרדי ההנהלה הוחלט, כי ביטול הכרטיסים עלול לפגוע במוניטין. "הציבור חייב לדעת כי הוא יכול לסמוך על המחירים המופיעים באתר האינטרנט שלנו, אפילו כשהם חסרי הגיון", מסרה דוברת SAS. הטעות המצערת תעלה לחברה כ-1.2 מיליון דולר.

msn.co.il

bh:}

אור טובים מנהל ראשי - Admin

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

-=* טיסה ליפן ב 2$ *=-

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית