נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

*/\*אחרי ששגעתי את כולם היום הזה סוף סוף מגיע*/\* F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 61 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

*/\*אחרי ששגעתי את כולם היום הזה סוף סוף מגיע*/\*

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: */\*אחרי ששגעתי את כולם היום הזה סוף סוף מגיע*/\*
הודעהפורסם: 16 נובמבר 2005, 00:14 
סופר נושם
סופר נושם
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

טוב לא נראה לי שיש הרבה שלא יודעים

אחרי חודשים ושבועות שכבר התחרפנתי משיעמום מחר אני מתגייסת!

זה יום חמישי ובטח אני יצא יום שישי אבל מי יודע חחח

לחשוב שלפני שנה בערך לא סבלתי מזרחית... היום אני די עמוק בפנים למרות שאני עדיין די חדשה בתחום

אני פה כבר חצי שנה... ורשומה כמעט שנה ויצא לי להכיר כמה אנשים בין הטובים שהכרתי בחיים
אני גרה בזכרון כמה אנשים אני כבר מכירה חחח

הראשונה ראשונה זאת אחותי היקרה כבר כמעט שנתיים
איך שהזמן טס זה נראה כאילו הכרנו אתמול
אני חושבת שעברנו די הרבה ביחד... ולחשוב שבהתחלה חשבתי שאת נמוכה קטנה כזאת תמימה שלא פוגעת ביתוש
אוהוווו כמה טעיתי חחחחחחחחחחחחחחחח הסטלות שלך זה משהו מיוחד לא סתם קוראים לך סטלה
את אחת האנשים הראשונים שאני הולכת לספר להם כל מיני דברים שקורים לי...
את בנאדם זהב באמת.. תמיד שם כשצריך אותך יודעת להקשיב וגם לנער אותי שצריך
ואני מקווה שהייתי שם גם בשבילך.. כי באמת שאכפת לי ואני רק רוצה שתהיי מאושרת כי באמת באמת באמת מגיע לך! למרות שאת מעשנת חחחחחחחח
וכל הלילות שהיינו מעבירות יחד עד אור הבוקר חחחח לא נתת לי ללכת לישוןןןןןןן אבל היה מצחיקקקקקקקקקק רציני שהייתי יושבת וצוחקת אין לך מושג חחחחחחחחחחח
האמת שאני לא יודעת הרבה עוד מה להגיד.. הפכת לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי וחבל רק שאת גרה כ"כ רחוק!!! מי יודע אולי בצבא נהיה קרובות יותר חחח

השני הראשון הוא ניר סבג
אחננו מכירים לא הרבה זמן.. אבל זה נראה כאילו הכרתי אותך כל החיים
אני כבר לא יודעת מזה ללכת לישון בלעדיך אני רק יודעת שזה מוזר חחח
הפכת להיות אחד האנשים שאני מרגישה הכי חופשי איתם ואתה יודע שאני ביישנית וזה לא משהו שיש לי עם כל אחד
וזה די אבסורד שהסיבה שהגעתי אליך בכלל הייתה בגלל מישהי פה... שלא נזכיר את שמה
אז תודה.. למרות שאת לא פה.. בזכותך יש לי עם מי ללכת לישון חחחחחחחחחחחחחח
אז ניר.. אם רק היית.................... טוב אתה יודע כבר

עוד אחד מיוחד הוא אביעד שגם בזמן כ"כ קצר למדתי להכיר בנאדם אמיתי עם מלא עומק שאין להרבה אנשים
לא יודעת אם תראה את זה בכלל... אתה עושה כרגע את מה שאתה הכי טוב בו.. להעלם
אבל נסלח לך כי זה לטובת מדינת ישראל
בכל אופן.. גם אם זה אולי לא נראה לך... ויש דברים שאתה צריך לשמוע או לדעת.. באמת הצלחת לגעת איפשהו שם בפנים
אתה בנאדם מיוחד עם נשמה טובה ואמיתית ואני יודעת שהיא תכוון אותך נכון בכל מה שצריך
אל תפקפק בזה בחיים

ועוד כמה אנשים שפשוט אי אפשר בלעדיהם

קרן עדי שי אוסי מיטל אתן ה-בנות של הפורום חחחחח אתן הפכתן את המושג וועידות למשהו טוב שלא סוגרים ישר חחחחחחחחח וגם מורן למרות שהיא לא מעודכנת בגרוש
כל אחת מכן באמת משהו נדיר

אלי (זקי) היה לי חשוב להזכיר אותך.. למרות שאנחנו לא ממש מכירים אבל רציתי שתדע שבשיחה אחת גרמת לי לחשוב על הרבה כיוונים שלא חשבתי עליהם... אני זוכרת לך את זה וחבל שגם אתה נעלמת קצת... בהצלחה בצבא
שמי ואיציק אנשים אחד אחד שיהיה גם לכם בהצלחה בצבא
חי הנה קבלת שורה משלך רק כי אתה מכור לשוקו כמוני והרפורמי היחיד שאני אוהבת כי אצלנו בקהילה כולם מעצבנים.. שיהיה בהצלחה בצבא ורק אושר עם נטלי
וכולכם המלשבים תשמרו על עצמכם הכי שאפשר

ההנהלה של הפורום.. בדר"כ אתם מקבלים הקדשות אוטומטיות
זה הולך ככה: אנשים כותבים את החברים שלהם ובסוף וגם לכל צוות ההנהלה השדרנים וכו' ומידי פעם גם מפרטים שמות שתרגישו מיוחדים חחחח
אבל האמת שבאמת מגיע לכם
ולא רק על כל ההשקעה שלכם בפורום... וכולנו יודעים שהיא באמת גדולה... אלא על מי שאתם
את עמי ושקד לא ממש יצא לי להכיר.. אבל צורף ליאור ואליאור באמת מגיע לכם הכל כי אין אתם אנשים טובים לא יעזור לכם כלוםםםם

כל מי שלא הזכרתי פה... כנראה שאנחנו לא מספיק בקשר או שאתם לא שייכים להנהלה חחחחחח אבל באמת לא שכחתי אף אחד גם אם לא כתבתי את כולם

טוב אחרי כל המגילה הענקית הזאת... שלפחות העסיקה אותי קצת
להגיד לכם ת'אמת.. הפורום לא ממש יהיה חסר לי... למרות שאני לא וותיקה זה כבר לא כמו פעם
מה שיהיה חסר לי זה אתם האנשים שהכרתי פה ואל תחשבו לרגע שבגלל שאני הולכת לצבא אז אני נעלמת ושלא תדברו איתי יותר בחיים
סופ"שים אני בדר"כ אהיה בבית אומנם ישנה אבל עדיין בבית ובאמצע השבוע יש טלפון ולמי שצריך יש את הטלפון שלי ולי יש את שלו כך שאין בעיה! בטירונות זה קצת בעייתי אבל בכלל במשך השירות לא תהיה בעיה

בקיצור אחרי כל זה בסוף שישי אני בבית חחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 5 [ 61 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

*/\*אחרי ששגעתי את כולם היום הזה סוף סוף מגיע*/\*

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית