נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ארבייטמן: יהיה קרב מעניין בבלומפילד F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

ארבייטמן: יהיה קרב מעניין בבלומפילד

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ארבייטמן: יהיה קרב מעניין בבלומפילד
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2005, 16:21 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

על רקע פרשת שי בירוק תנסה מכבי חיפה להתרכז רק בדבר אחד - המשחק החשוב מחר (שני) ב-20:50 מול בני-יהודה במסגרת המחזור התשיעי בליגת-העל.

הירוקים של רוני לוי פתחו את העונה עם 8 ניצחונות רצופים, הזהובים של ניצן שירזי נראים עד עכשיו כקבוצה היחידה שיכולה לדגדג אותם בדרך לתואר - מי מהם יחייך אחרי משחק העונה הראשון בבלומפילד?

להגיד שניצחון יבטיח למכבי חיפה אליפות שלישית ברציפות כמעט בוודאות יהיה קצת מצחיק, לא בגלל שהעונה עוד צעירה, אלא בגלל שגם בלי ניצחון קשה לראות מי יצליח להדביק אותם.

בכל מקרה, בשבוע הבא יגיעו אייל ברקוביץ' ומכבי ת"א לקרית-אליעזר, הדבר האחרון שבחיפה רוצים זה לקבל את פניהם אחרי הפסד שייאפשר להם לצמק עוד קצת את הפער.

ע"פ האימון המסכם של לוי נראה שאלון חרזי יפנה את מקומו בהרכב לטובת קלמי סבן, כל זאת למרות שערך אימון מלא. לוי עשוי שלא לקחת סיכון ולא להרכיבו במשחק.

"אחרי בצורת ארוכה, אני מקווה לחזור ולכבוש מול בני-יהודה ובכך לצאת לתקופה חדשה", כך אמר ל-ONE חלוץ מכבי חיפה, שלומי ארבייטמן, שיפתח בהרכב לצידו של יניב קטן.

אלון חרזי. התאמן, אבל לא בטוח שישחק
מאז המחזור הראשון מול סכנין, בו כבש ארבייטמן את אחד השערים, החלוץ הצעיר לא פגש רשת בליגה. ארבייטמן הוסיף: "אני מקווה להוכיח מה אני שווה, ולהוכיח שלא שכחתי לכבוש שערים. החבר'ה, ביניהם קטן ומיכאל זנדברג, מנסים בכל מצב לעזור ולפרגן ולנסות לבשל לי, אבל עד עכשיו זה לא הולך לי.

"מצפה לנו משחק קשה מאוד מול בני-יהודה ואני צופה משחק אגרסיבי ומהיר מצד שתי הקבוצות. יהיה קרב מעניין ותהיה אווירה מחשמלת ביציעים".

הרכב משוער: ניר דוידוביץ', קלמי סבן (אלון חרזי), רפאל אולארה, אריק בנאדו, אדורם קייסי, חאבייר דירסאו, עידן טל, גוסטבו בוקולי, מיכאל זנדברג, שלומי ארבייטמן, יניב קטן.

קרדיט ל-ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 3 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

ארבייטמן: יהיה קרב מעניין בבלומפילד

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית