נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"היא שמה עליי ידיים והתחילה איתי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

"היא שמה עליי ידיים והתחילה איתי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "היא שמה עליי ידיים והתחילה איתי"
הודעהפורסם: 13 נובמבר 2005, 16:20 
נושם באימונים
נושם באימונים
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 1 לייקים
פידבקים: 0 (0%)

שחקנה הצעיר של מכבי חיפה, שנחשד בתקיפה מינית, יישאר במעצר עד יום שלישי לאחר שבית-המשפט בנתניה האריך היום (ראשון) את מעצרו ביומיים.

שחקנה הצעיר של האלופה נעצר הלילה ע"י משטרת ישראל בחשד להטרדה מינית. ע"פ החשד הצעיר הטריד מינית צעירה באחד הישובים בשרון, והלילה נעצר כאמור בעקבות התלונה.

"היא התחילה איתי", זה מה שהיה לשחקן הצעיר להגיד לחוקריו לאחר שנעצר בחשד להטרדה מינית.

השחקן סיפר לחוקרים: "זה קרה אתמול בבוקר, לאחר שאני והחבר של המתלוננת יצאנו לכיוון שפיים. ברגע שנודע לי שאני יוצא מוקדם מדי לאימון, חזרתי לישון לשעה נוספת, ואז המתלוננת שמה עליי ידיים והתחילה איתי. היא אמרה לי במקביל שהיא תספר את זה לחבר שלה".

השחקן גם סיפר שערב לפני כן שלושתם בילו יחדיו במועדון, ויש לו עדים שראו את המתלוננת מנסה להתחיל אתו.

פרקליטו של השחקן, עו"ד משה סוחמי, אמר: "ביהמ"ש החליט להאריך את המעצר, אבל עם אפשרות לבצע הליכים דחופים שאולי יביאו לשחרורו של החשוד עוד היום. בין היתר מדובר בעימות עם המתלוננת ועוד פעולות נחוצות שיסייעו לקבל הכרעה בנושא".

צפו באירועים בבית המשפט היום
על המקרה עצמו אמר סוחמי: "לא היו דברים מעולם. ערב קודם הם היו במועדון ביחד, המתלוננת ניסתה להתחיל איתו. כל אותו הערב היא עגבה עליו, השלושה גם נכנסו לישון באותה מיטה.

"לפי הדברים שהוא מסר, המתלוננת ניסתה להתעסק איתו, היא שמה עליו ידיים והוא אמר לה 'איך את מתנהגת, אני אדבר עם החבר שלך', ואז היא ניסתה כנראה להקדים תרופה למכה. אין לי ספק שאם לא היה מדובר בשחקן מפורסם מליגת-העל אז אולי דברים היו מתנהלים בצורה שונה.

"כל המעצר היה מהיר מדי וניתן לחקור את המקרה גם בלי לעצור את החשוד. המתלוננת היא בחורה קשת יום שנתקלה בהזדמנות לגעת בזוהר, וכשראתה שאין היענות מצד החשוד, ניסתה לא להישאר קרחת מכאן או מכאן. החשוד כמובן טוען שלא היו דברים מעולם וכשהם בילו במועדון כולם ראו מה היה. החשוד אמר לחברו שהוא הולך הביתה לישון בידיעה של החבר".

השחקן בדיון הארכת המעצר (ניר בוקסנבאום)
"ע"פ החשד השחקן ישן בליל שישי אצל חבר, שאינו שחקן כדורגל, באיזור השרון, ולאחר שהחבר יצא מביתו לעבודה, נכנס ע"פ החשד הקשר למיטתה של חברתו של החבר, ולטענתה ניסה לעשות בה מעשים מגונים תוך כדי גילויי אלימות.

בקבוצה קיבלו את הידיעה בהפתעה, ומסרו כי הם בודקים את העניין.

מקורות במכבי חיפה מסרו כי הם מודעים לעובדה שהמשטרה חיפשה את השחקן כבר אמש, אולם לא היה להם מושג כי היא מתכוונת לעצור אותו בגלל חשד להטרדה מינית.

רוני לוי אמר ל-ONE: "רק הבוקר שמענו את כל מה שקרא סביב השחקן. נתעדכן בחומר בהמשך ואני מקווה שהדברים שמיוחסים לו הם בגדר חשדות בלבד".

בורנשטיין ואיזיקוביץ' היום בבית-המשפט (ניר בוקסנבאום)
מנכ"ל מכבי חיפה, איתמר צ'יזיק, אמר הבוקר: "אנחנו בודקים את הנושא, ורק לאחר שנדע את כל הפרטים נגיב בהתאם".

מנהל הקבוצה, אריה בורנשטיין: "מועדון מכבי חיפה זו משפחה ואנחנו כמובן נמשיך לעזור לו בכל מה שצריך. אני יכול לומר רק שאחרי שהייתי בדיון ושמעתי את הגרסאות והטיעונים אני בטוח בחפותו".

אריק איזיקוביץ' אמר: "אני מכיר ומלווה את השחקן 10 שנים, הוא שטותניק כזה אבל הוא לא ילד רע, הוא ילד טוב. יש לו משפחה עם 9 אחים ואמא מקסימה. האבא לא נמצא וזה לא קל ואנחנו משדלים לעזור. אני מכיר שחקן בשם רונאלדו שעשה דברים הרבה יותר חמורים, והוא השחקן הכי טוב בעולם.

משה סוחמי, פרקליטו של השחקן
"לצערי הוא היה חייב לחזור לארץ בגלל הצבא אחרי שהוא היה בהולנד. אני בטוח שאם הוא לא היה חוזר הוא לא היה נמצא במצב הזה. אם הוא היה נשאר בהולנד הוא היה יכול להגיע רק למגרש. אני חושב שהוא בסדר ואני מאמין שהוא לא קשור לסיפור הזה בכלל".

דקל קינן, חברו הטוב של השחקן, אמר ל-ONE: "אני המום, אני בשוק. אני מודע לזה שנוצרה לו תדמית בעייתית. אני מקווה שכל ההאשמות המיוחסות לו אינן נכונות ויתבררו כאי הבנה. אני מקווה שכבר מחר נוכל לראות אותו איתנו.

קרדיט ל-ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 5 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

"היא שמה עליי ידיים והתחילה איתי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית