נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

לוני מתייבש , העונה מסתמנת כפאדיחה אחת גדולה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 30 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

לוני מתייבש , העונה מסתמנת כפאדיחה אחת גדולה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: לוני מתייבש , העונה מסתמנת כפאדיחה אחת גדולה
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2005, 07:46 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

"אני מתבייש ממה שקרה היום במגרש כי זה בכלל לא דמה לכדורגל", אמר ל-ONE לוני הרציקוביץ', "עם כל הכבוד לסכנין ומברוק על הניצחון הצודק הזה. אני צריך לעשות חושבים עם עצמי. העונה הזו עוד לא נגמרה. יש שנה ארוכה, מה שבטוח ככה זה לא יכול להמשיך. צירפנו שחקנים טובים ואטרקטיביים כדי לראות כדורגל יפה אבל זה לא מה שקורה בשטח".

==================

העונה של קלינגר הולכת ומסתמנת כפאדיחה גדולה. מכבי ת"א הגיעה לאצ' דוחא בסכנין והפסידה 1:0. ניצחון בכורה ללופא שרחוק נק' מהקו האדום.

אייל על הספסל, אייל על הדשא, חלוץ אחד או שניים, נמני בצד שמאל, באמצע או בקישור האחורי, לירן כהן, טריקה בימין וטריקה בשמאל, כל קומבינציה אפשרית בערך ניסה הערב (ראשון) ניר קלינגר אבל שום דבר לא עבד.

מכבי ת"א שוב הפסידה והפער ממכבי חיפה צמח ל-11 נקודות, ברקוביץ' חלם על דאבל אבל בכושר הנוכחי סביר להניח שאת סיום העונה הוא יעביר במאבקים על העלייה למשחקי האינטרטוטו.

בני-סכנין ניצחה 0:1 ורשמה את ניצחון הבכורה שלה העונה, לופא קדוש רחוק עכשיו בסה"כ נקודה אחת מהקו האדום וזה לפני המפגש החשוב ביום שישי הקרוב מול הפועל כפ"ס. סכנין עשתה הערב בדיוק את מה שהיא היתה צריכה – גנבה גול ושמרה על שער נקי, כל-כך פשוט ולמרות זאת הגלאקטיקוס של קלינגר לא הצליחו לעשות את זה.

משהו חורק במכבי ואת זה כולם רואים. הרעש שעשה קלינגר כנראה השפיע על השחקנים ומהקבוצה שרק לפני שבועיים נראתה מלאת שמחת חיים לא נשאר היום כלום פרט לשוער שנמצא בכושר טוב ומציל את הקבוצה שלו מתבוסות.

http://www.one.co.il/cat/articles/artic ... 8733&bz=56

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 2 [ 30 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

לוני מתייבש , העונה מסתמנת כפאדיחה אחת גדולה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית