נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שוטר התנועה שהפך למיילד F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 12 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שוטר התנועה שהפך למיילד

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שוטר התנועה שהפך למיילד
הודעהפורסם: 26 אוקטובר 2005, 21:00 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 187 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

זה קרה בכביש מספר 4 בהפרש של כשעה. רס"ר סילבן זאנה, שוטר ממשטרת התנועה סייע לשתי יולדות. עד היום יילד חמש נשים. "החבר'ה בעבודה שואלים איך יכול להיות שכל הנשים יולדות בכבישים שלי".

רס"ר סילבן זאנה ממשטרת התנועה בתל-אביב סייע הבוקר (ד') לשתי נשים יולדות בכביש 4 בהפרש של כשעה. את אחת הנשים הסיע במהירות לבית חולים ובמקרה השני, סייע לנהג מונית שיילד. הקולגות שלו כבר צוחקים עליו תקופה ארוכה "איך קורה שכל היולדות מגיעות אליך?". עד היום יילד לא פחות מחמש נשים.

בשעה 4:00 לפנות בוקר החלה משמרתו של זאנה, כאשר בדק תקינות משאיות במחלף ראשון לציון. בסביבות השעה 9:00 עצרה לידו אשה הרה שסיפרה שהיא חשה צירים וצריכה להגיע בדחיפות לבית חולים.

"ראיתי שהמצב שלה לא טוב וחייבים לקחת אותה במהירות לבית חולים. הכנסתי אותה לניידת ולמרות הפקקים, הבאתי אותה בנסיעה מבצעית תוך 10 דקות למחלקת יולדות בבית חולים 'ליס'. אחרי שקיבלו אותה הרופאים מחוץ לחדר המיון, חזרתי לעבודה שלי".

אלא שזאנה הספיק לעבוד שעה אחת בלבד, כאשר ממש באותו כביש ביצבץ עוד יילוד, הפעם במונית ליד מחלף יבנה. "קיבלתי הודעה שחייבים עזרה ביילוד אישה בתוך מונית ליד מחלף יבנה. נסעתי במהירות ונהג המונית התחיל בלידה יחד עם מוקדנית של מד"א בטלפון. איך שהגעתי, הילד כבר היה בחוץ, ואמבולנס של מד"א לקח את היולדת לבית החולים".

אז אולי תחליף מקצוע? מה דעתך להיות מיילד?

"זה כל פעם מרגש אותי מחדש. עד היום הספקתי לעזור ב-5 לידות. החבר'ה בעבודה מתקשים להאמין ושואלים אותי איך יכול להיות שכל הנשים יולדות בכבישים שלי".

בליל האיחוד הסופי, כשיגידו לי לומר אם אשכחך ירושלים...
אני אוסיף בליבי את שמך הפרטי,קצת לפני ירושלים.

קובי מזרחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 1 מתוך 1 [ 12 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שוטר התנועה שהפך למיילד

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית