נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

איצ'ה על גרנט: אני חוזר ואומר, רבותי תמתינו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

איצ'ה על גרנט: אני חוזר ואומר, רבותי תמתינו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: איצ'ה על גרנט: אני חוזר ואומר, רבותי תמתינו
הודעהפורסם: 10 אוקטובר 2005, 14:15 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

יו"ר ההתאחדות לא ממהר להחליט אם להאריך לאברהם גרנט את החוזה בנבחרת: אמרתי שאחכה עד סיום הקמפיין, אני יודע מהו הסדר ההגיוני למינוי מאמן.

אתם מחכים להחלטה על מינוי מאמן לנבחרת ישראל? אתם רוצים לשמוע אם חוזהו של אברהם גרנט יוארך? גם אנחנו, בינתיים אתם צריכים לחכות.

יו"ר ההתאחדות לכדורגל, איצ'ה מנחם, לא ממהר להחליט. בכל מקרה, ההחלטה לא תתקבל לפני סיום המשחקים בקמפיין, לא רק של ישראל, אלא של כל הנבחרות.

בהתאחדות מחכים אולי לנס של קפריסין מול צרפת ביום רביעי, כדי לראות אם ישראל תעפיל בכל זאת לשלב ההצלבה.

איצ'ה, שנמצא בביתו כבר יומיים מכיוון שנתפס לו הגב, מקבל טיפולים מרופא הנבחרת, ד"ר מרק רוסנובסקי, שאף ייתן לו זריקה לשיפור ההרגשה.

בתשובה לשאלה למה גזרת על עצמך שתיקה ענה איצ'ה: "לא גזרתי שתיקה, אני אדבר כשאני אחליט. רבותי, תמתינו, כי אני יודע מהו הסדר הנכון וההגיוני למנות מאמן, אין בכוונתי לעבוד תחת לחץ תקשורתי.

"אמרתי כבר מתחילת הדרך שעד שהקמפיין לא יסתיים לא יתמנה מאמן. לאחרונה חלק מכלי התקשורת יצאו בדחיפות מסוימת במינוי המאמן, אני חוזר ואומר תמתינו, אני יודע מהו הסדר ההגיוני".

בהודעה לעיתונות שפרסמה ההתאחדות נאמר: "איצ'ה יביא את המלצתו למינוי מאמן לאומי לקמפיין הבא, יורו 2008, למזכירות ההתאחדות לכדורגל רק לאחר שיקיים סבב שיחות בתקופה הקרובה, עם סיום רשמי של משחקי מוקדמות המונדיאל.

"מנחם דבק בעמדתו לאורך כל החודשים האחרונים, כי ההחלטה על מינוי מאמן שיוביל את הנבחרת תהיה רק לאחר סיום משחקי המונדיאל, ללא לחץ ובשיקול דעת מעמיק".

בהתאחדות לא אהבו את תלונות שחקני נבחרת ישראל, שטענו שבסיום המשחק מול איי פארו לא הגיע היו"ר לחדרי ההלבשה כדי לדבר איתם, כפי שעשה עד כה.

בהתאחדות הגיבו: "השיחות בסיום עם ראשי פיפ"א, אופ"א והשרים סילבן שלום ואהוד אולמרט בעניין החזרת המשחקים לכל איזורי הארץ, גרמו לכך שהיו"ר הגיע לאחר המשחק כהרגלו לחדר ההלבשה, באיחור, אך הספיק לפגוש כמה מהשחקנים. הטענה כאילו לא עשה זאת משוללת כל יסוד".

הכתבה מאתר ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

איצ'ה על גרנט: אני חוזר ואומר, רבותי תמתינו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית