נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בניון יעבור עוד בדיקות - דחה את הגעתו F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בניון יעבור עוד בדיקות - דחה את הגעתו

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בניון יעבור עוד בדיקות - דחה את הגעתו
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2005, 06:24 
נושם ותיק
נושם ותיק

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הקשר הפצוע נשאר באנגליה - צפוי להצטרף לנבחרת רק היום. בלילי: צריכים לעשות את העבודה - ולהתפלל. סבן: לא נחשוב על המשחקים האחרים.

יוסי בניון, כוכב נבחרת ישראל, דחה את הגעתו ארצה ביממה להיום (רביעי) כדי לעבור בדיקות נוספות באנגליה.

בניון, שנפצע בצלעות במהלך משחקה של ווסטהאם בסנדרלנד בשבת, אמור היה להגיע לישראל אמש לקראת המשחק נגד איי פארו. במקום זאת, כאמור, הוא יעבור בדיקות נוספות וינחת רק היום.

הנבחרת פתחה את ההכנות למשחק כבר ביום שני, ללא בניון כמובן. סלים טועמה, שפצוע גם כן וייעדר מספר שבועות, שוחרר מהסגל.

הנבחרת קיימה אימון שחרור קל ולאחר מכן עברו השחקנים טיפולים. צמד המאמנים, אברהם גרנט ומשה סיני, לקחו חלק פעיל במשחקון באימון והפגינו יכולת משופרת.

בהרמת הכוסית לכבוד השנה החדשה איחל איצ'ה מנחם לשחקנים שנה טובה ומוצלחת, ואמר כי הוא מקווה שאת אחד ממשחקי הפרידה הקרובים (בדומה לזה שנערך לחיים רביבו) תקיים ההתאחדות במשחקי ההצלבה.

איצ'ה המשיך ואמר לשחקנים ולעיתונאים שהיו בטקס: "את כל מה שהבטחנו לכם באירלנד, אוקראינה ושוייץ, עשינו מאמץ לתת לכם לפני החג. אני מקווה שכולם יהיו מרוצים".

ל-ONE נודע כי ישנם מספר שחקנים שלא שיחקו במספר משחקים בגלל צבירת צהובים והובטח להם שיקבלו את כל המענק. היום הם לא קיבלו את כל המענק אך הובטח להם שיקבלו אותו בהמשך.

עד כה נמכרו בסך הכל 20 אלף כרטיסים והקופות באיצטדיון רמת-גן יהיו פתוחות עד יום המשחק בכל יום מהשעה 10:00 בבוקר עד 19:00 בערב. 5000 כרטיסים נתרמו לאגודת ילדי קו העימות "לב לנוער" של לב לבייב ע"י ההתאחדות ובנוסף כ-650 כרטיסים לחיילי צה"ל.

אבי נמני: "אני לא חושב רחוק על שאר התוצאות, נעבור קודם את שבת, נעשה את שלנו ואחר-כך נחשוב על כל השאר. עשינו את המקסימום בקמפיין הזה, אני לא חושב על מה שהיה. כנראה שכל מה שהיה, היה צריך לקרות ונקווה שבכל זאת נעלה למונדיאל.

"המשחק הכי מרגש היה באירלנד. אחרי פיגור של 2:0 חזרנו ל-2:2 והיתה הרבה שמחה בסוף. המשחק הזה ייחרט בזיכרון של כל השחקנים כאן. אנחנו צריכים להגיע למשחק בשבת מאוד מרוכזים ונחושים כדי שלא תהיה תקלה. למדנו על בשרנו שבכדורגל הכל יכול לקרות. נקווה שנסיים טוב ונוכל לצפות לתוצאות טובות. אנחנו לא מגיעים עם מחשבות על ההפרש, לדעתי להפרש לא תהיה משמעות".

פיני בלילי: "אני חושב שבכל המשחקים היינו טובים ועם עוד קצת מזל אולי היינו גם מצליחים לנצח אבל אסור להסתכל אחורה, נקווה שיתמזל מזלנו בהמשך. לפני הכל אנחנו צריכים לעשות את העבודה שלנו ואז לצפות לניסים במשחקים האחרים. נכון שתהיה הרבה עבודה לחלוצים אבל כולם בכושר טוב, לא רק אני. גם עומר כבש שלושער באירופה וגם יניב קטן וארבייטמן בכושר טוב.

"אנחנו צריכים את כל השחקנים בסגל מוכנים ודרוכים. לא כל ה-11 שיפתחו גם יסיימו את המשחק. גם שחקני הספסל יצטרכו לעשות את העבודה כמו שהם עשו עד עכשיו. נקווה שננצח בסגנון שגרנט רוצה ונתפלל לשאר התוצאות. אי אפשר לזלזל באיי פארו. הוצאנו שם 0:2 בשיניים, אבל נקווה שבבית שלנו מול הקהל שלנו נעשה הכל על הצד הטוב ביותר".

קלמי סבן: "ברוב המשחקים גם יכולנו לנצח, אבל אנחנו עדיין במצב טוב ונקווה להצליח. המשחק הכי מרגש מבחינתי היה בבכורה שלי בצרפת - זה יהיה חלום שהתגשם והרגשתי מסטול חודש אחרי זה.

אנחנו לא נחשוב על התוצאות האחרות בזמן שנעלה על הדשא בשבת אבל נקווה שהתוצאות יהיו לטובתנו. הגיע הזמן שיהיו תוצאות לטובתנו פעם אחת, בשבילנו ולא בשביל מישהו אחר, אבל צריך לעשות קודם כל את שלנו. ביום כיפור נשב ונתפלל לאלוהים שהכל ייצא לטובתנו.

ניר דוידוביץ': "אני חושב שבמשחק הבית נגד שוייץ וגם נגד אירלנד וצרפת בבית היינו טובים, ולפחות נגד אירלנד הגענו לכמה מצבים טובים ויכולנו לנצח, אבל זה הכדורגל. זה משחק דינמי, גם אם שערים וגם עם החמצות.

"יש לנו קמפיין טוב עד עכשיו, נקווה לסיים ברגל ימין בשבת. המשחק הכי מרגש מבחינתי היה מול צרפת בחוץ. זה היה המשחק הראשון שלנו ועשינו תוצאה שלא חלמנו עליה ולא האמנו בסיום.

"כל המשחקים היו חוויה שלא תישכח. גם במשחקים שלא שיחקתי בהם היתה אווירה מרגשת ונקווה שהכדורגל שלנו רק ימשיך ויתקדם".

ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 6 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בניון יעבור עוד בדיקות - דחה את הגעתו

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית