נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

השנאה כלפי הבועל ת"א.. F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

השנאה כלפי הבועל ת"א..

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: השנאה כלפי הבועל ת"א..
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2005, 09:19 
נושם ותיק
נושם ותיק
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 49 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

נחזור איתכם אחורה הרבה מאוד אחורה..
זוכרים את גילי לנדאו ? את שמעון גרשון ? את אבוקסיס ?
את המשחק בחצי גמר גביע המדינה ? את כל המשחקים בליגה נגדם ?
כנראה ששכחתם את כל זה וזה לא אומר לכם כלום וזה אומר הכל !!!

הקבוצה הזאת היא חרא של קבוצה וחרא של אוהדים..
אין בנינו שום אהבה , שום חיבה ושום פירגון !!!
תמיד הייתה שנאה בין הקבוצות האלו ותמיד יהיה שנאה בין הקבומצות האלו ושום ארגון אוהדים (הקופים הירוקים ואולטראס הבועל) לא ישנו את זה בגלל "איחוד" קוף של כמה מושפעים שחשים "אולטראס" !
אז קודם כל תוציאו לכם את זה מהראש , בארץ אין אולטראס - לא היה לעולם - ולא יהיה לעולם !

דבר שני , ה"איחוד" הזה מייצג אך ורק אתכם (ואולי את הארגונים) אבל בשום פנים ואופן לא מייצג את כל הקהל של מכבי חיפה ואת כל הקהל של הבועל ת"א ! פה אתם מדברים אך ורק בשם עצמכם !

אנשים בקהל שלנו ובקהל שלהם חושבים שעם שנה שעברה במשחק האחרון נגדם בחיפה היה מן "איחוד" נגד המשטרה אז זה מאחד את 2 הקהלים בכל דבר ולתמיד . ופה הטעות שלכם, האיחוד היה אך ורק באותו משחק נגד המשטרה וזה הדבר היחיד שאני מכון לעשות איתם וביחד עם שאר קבוצות הליגה - איחוד נגד המשטרה הזדיינת הזאת וזהו ! לא יותר מיזה !

וואללה כשאני הייתי קטן חינכו אותי לשנוא את הבועל ת"א יותר מכל קבוצה אחרת בארץ ! יותר ממכבי ת"א , יותר מהבועל חיפה , יותר מבית"ר . ועם תלכו ותשאלו את האוהדים המבוגרים ביציע א' בקרית אליעזר הם יסבירו לכם מזה הבועל ת"א בשבילם .

השנאה להבועל ת"א התחילה בשנות ה-80 ושמה השנאה הייתה הרבה יותר גדולה ומורגשת מאשר היום , אבל בכמה שניםה אחרונות (לפחות 7 שנים) השנאה להבועל ת"א רק הולכת וגוברת . גם בגלל שהיא קובצת צמרת וקבוצה גדולה בארץ שלנו וגם בגלל הדיעות הפולטיות שלה .

זה כמה מהסיבות לשנאה שלנו (הרבה מאוד מאוד מאוד מאיתנו!) להבועל ת"א:
אם זה אבא שמגיל 0 מכניס לי לראש שהם זבלים.
נזכר ויורדות לו דמעות למרות שכבר עברו 20 שנים ממה שהיה עם גילי לנדאו.
מספר איך הבאנו 15,000 אוהדים לת"א כשנכנסו שם 20,000 אנשים והם הביאו רק 5,000, מספר איך היה שיירות בדרך, אנשים כבר הריחו אליפות והיו עם אש בעיניים, סיפר איך הם כבר הריחו את האליפות וכבר תיכננו להגיד את ה"יששששששש" ולצאת לחגוג בכל רחבי ת"א...
אם זה אח גדול שהפועל ת"א היא הקבוצה השנואה עליו וכשהוא רואה אדום אז הוא נהיה כמו שור.

אם זה אני שבתור ילד גדלתי על אמצע וסוף שנות ה-90 שאנחנו משחקים כדורגל יפה וכל פעם לא הולך לנו והם משחקים כדורגל מגעיל, כל משחק 1-0 קטן ומעצבן שבא לך לחנוק אותם...
לראות שהולך להם באירופה ועושים להם סרט שהוקרן בכל הערוצים הישראליים ולקרוא לזה "אירופה באדום" ולראות שם אוהדים שלהם משתחצנים ואומרים שישראל אדומה...והם שחצנים לא פחות ממכבי ת"א.
לראות אותם שרים על היטלר, נאצים וקומוניזם בלי שהם בכלל יודעים מה זה...

הם אומרים שבית"ר ירושלים , מכבי ת"א ומכבי חיפה גזעניים ומה הם?!!? הם לא כזעניים?! הם האמאמא שלם הגזעניים !!!!
שרים על השואה , אומרים נאצים חופשי בלי להבין מה הם אומרים בלי טיפת רגש כאילו לא אכפת להם מיזה כאילו זה סתם עוד משהו שקרה לעם שלנו .
איפה הכבוד לניצולי השואה ? איפה הכבוד ? הם אומרים את כל זה ועוד גאים במה שהם אומרים . והם אומרים את זה בזמן שכל הסבתים והסבתות שלהם הם בעצמם ניצולי שואה , אין כבוד בחיי שאין כבוד , כאלה צריך להשמיד !

אצלנו כשאומרים נאצים או שואה (כבר לא אומרים) זה כל המושפעים מהקהל של הבעול ת"א , אין להם שום משמעות בקהל שלנו , והם קומץ קטן מאוד של אנשים וזהו אין להתייחס אליהם . אבל אצל הבועל ת"א , אין דבר אין להתייחס אליהם ! אצלם זה הרבה יות מורגש , אצלם זה אנשים שבאמת מתכוונים לזה , אצלם זה הכל אמיתי !!!

הבועל תל אביב קהל גזען מסריח ואף אחד לא סובל אותם , אף אחד לא סובל אותם !!!!
וכשהיה סקר (ולא באינטרנט) בעונת הדאבל שלהם יצא שהם הקבוצה ה-כ-י שנואה בארץ!!!!!!

שיזדיינו כל הבועל תל אביב הם הנאצים היחידים במדינה הזאת כשיש פיגוע ונרצחים מאות יהודים הם שמחים!!!!
ואל תגידי לי לא כי עם הייתם ניכנסים לפורום שלהם אחרי פיגועים הם היו פותחים נושא "חגיגה" או "מסיבה" "לכבוד" ההורגים אז דיי להיות יפי נפש שיישרפו חיים

ריבונו של עולמים , יש פיגועים , יהודים נירצחים , איפה הכבוד שלהם ???????????
היום זה הם , מחר זה אתם !!!!! ובמקום לכבד את המתים (הנרצחים יותר נכון) ולכתוב ,יהי זכרם ברוך" מה הם רושמים ????? "יהי זכרם מקולל" !!!!!
ככה הם רשמו אחרי שנתן זאדה ז"ל נרצח אחרי שהוא בעצמו רצח ערבים בשפרעם (עשה מעשה גדול כל הכבוד לו) , ככה הם כותבים ואומרים לסבא חיים ז"ל ודוד ארעק ז"ל ואנלא יתפלא עם הם ככה אומרים גם לרענן לוי ז"ל !
את השירים שלהם על סבא מאיר שמעתם ? עם לא אז תשאלו אותם , הם יגידו לכם !
תשירים על מני לוי שלהם שמעתם ? עם לא אז תשאלו אותם , הם יגידו לכם !

ועוד משהו..הם לא מאמינים באלוקים , אז כוסעמק ערס למה לקלל אותו ? למה להגיד שאין אלוקים ולקלל ? לא מאמינים ? לא אכפת לכם ? תנו כבוד לאחרים , תכבדו תיהדות שלנו ף תכבדו תאנשים שכן מאמינים באלוקים , תנו כבוד..וואללה רק בגלל הדיבור של היפי נפש האלה מגיע להם למות , אבל לא נורא יש אלוקים בשמיים שרואה ושומע את כל מה שהם אומרים עליו , והוא יישלם להם כבר ביוקר על כל זה . וגם יוכיח להם שיש אלוקים בשמיים !!!!! (הקדוש ברוך הוא אנחנו אוהבים אותך !!!!!!)

אצלנו בקהל שאומרים באחד השירים "מני לוי הוא לא הכוכב.." זה לא קללה על מני לוי או ירידה עליו , אנחנו בחיים לא קיללנו את מני לוי ובחיים לא נקלל אותו ! גם לנו יש אוהד באותו מצב של מני לוי ובגלל זה לא נקבלל אותו לעולם וחוץ מיזה תמיד היה לנו כ בוד אליו ותמיד יהיה .
משחק אחד אחרי מה שקרה למני לוי הייתם יכולים לראות שלטים בקרית אליעזר על מני לוי "החלמה מאירה מני , מכל אוהדי מכבי חיפה" , הרבה אוהדים שלנו מאיזור המרכז היו הולכים לבקר אותו בבית חולים , לנו יש כבוד לעומת הקהל של הבועל..

לאוהדים האלו אין טיפת כבוד , אין להם טיפת רגש ורק בגלל זה הם הקבוצה וקהל הכי שנוא בארץ !!!
צריכים להעיף את האוהדים מהמדינה שלנו , צריכים להשמיד אותם אחד אחד , הם לא יהודים אלה , הם נאצים/ערבים מה שתרצו !!!!!

הם מדברים על הקהלים אחרים (מכבי , בית"ר וחיפה) שאנחנו אלימים ?! כנראה הם לא זוכרים שכל פעם לפני הדרבי הם מתרגנים עם אלות וברזלים בשביל לריב עם אוהדי מכבי ת"א , כנראה הם לא זוכרים את יקי האוהד קופיקו שלהם עם השרירים שרדף בטדי אחרי אוהדי בית"ר (בסוף קיבל מכות רצח ומאז לא בא יותר לטדי) , כרנאה הם שכחו מה הם עשו לאוהדים (בני 10-13) לפני שלוש שנים בבלומפילד (20 אנשים בני 30 מהקומץ של הבועל) .
כנראה הם שכחו את כל זה , אבל העיקר להגיד שבית"ר גזענים ואלימים , ושמכבי ת"א ככה ושהקהל של מכבי חיפה ככה . הם אפעם לא אשמים והם בגלל לא גזעניים .

איך אפשר לא לערב פפולטיקה במשחקים נגד הבועל תל אביב??? איך?????
קהל מסריח , יותר גרוע מכל קהל אחר שיש אנשים שמאלנים קיצוניים וגזעניים שהורסים לנו תמדינה!!!!!!!!!!!!!!
הדיעות הפולטיות שלהם כל כך קיצוניות שהם מסוגלים לשמוח במות יהודי העיקר שיהיה שלום (מה שלא יהיה לעולם) והעיקר שלערבים יהיה טוב (אחים שלהם נו לא פלא) , הם כאלה קיצוניים כי הם עושים דווקא לאוהדי ביתר בגלל שהם ימנים קיצונים , עושים דווקא לכל העולם שונאים את כל העולם , הם רוצים להוסיף שורות בערבית להמנון שלנו העיקר שהערבים לא ירגישו "מקופחים" וכמו שאמרתי למעלה , צוחקים כשיהודים מתים .

תאמינו לי זה לא קהל זה , זה חבורת נאצים + ערבים שחושבים שהם מעל כולם . צריך לחתוך שמה את כולם צריך להתעלל בהם ולהראות להם מי שולט במדינה (הימניים) .
עכשיו אתם מבינים למה הם הקבוצה הכי שנואה בארץ ? והקהל הכי שנוא בארץ ? אלה הסיבות.
פה זה הסיבות למה השנאה של מכבי חיפה כלפיי ההומואים האלו , אבל עם אוהדי מכבי ת"א ובית"ר יכתבו למה הם כ"כ שונאים אותם זה לא ייגמר לעולם , כי יש כ"כ הרבה סיבות וכ"כ הרבה מה לשנוא בהם ותאכלס בצדק .

לסיום: כל הבועל ת"א על הזין שלי , יום ראשון גיהנום , הבועל ת"א תמורת שלום , מוות לאדומים !!!!

זדיינו כואבת לי היד
בלי שכונה , שבת שלום סלאמתק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 10 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

השנאה כלפי הבועל ת"א..

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית