נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

רוי קין יעזוב את היונייטד בסוף העונה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

רוי קין יעזוב את היונייטד בסוף העונה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רוי קין יעזוב את היונייטד בסוף העונה
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2005, 08:30 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הקפטן בן ה-34 יוריד בתום העונה את המדים האדומים ויעזוב את המועדון איתו הוא כל-כך מזוהה. הקשר יעזוב את אנגליה: צריך ללמוד ולהיות מוכן לעבור.

תמונה
רוי קין. עוזב את מנצ'סטר יונייטד

"אני רוצה לשחק כדורגל עוד עונה אחת או שתיים אבל אני לא חושב שזה יקרה במנצ'סטר יונייטד", כך אמר הקשר האירי, רוי קין, שמתכוון לעזוב את אולד-טראפורד בתום העונה.

הקפטן בן ה-34 הדהים את האוהדים האנגלים, כשהתראיין בערוץ הטלוויזיה של המועדון והטיל את הפצצה: "מגיע זמן עבור כל אחד שבו הוא רוצה לעבור ואני מתכוון לשחק במקום אחד".

"אני חושב שזה יהיה טוב להיות בחדר הלבשה שונה. אבל אני לא אעשה את זה בקבוצה אנגלית כי לחזור לאולד-טראפורד ולהיכנס לחדר ההלבשה של האורחים יעשה לי הרגשה רעה בבטן".

חוזהו של האירי הבינלאומי אמור להסתיים בקיץ הקרוב ולמרות שלאחרונה הוא לא ממש הסתדר עם מאמנו אלכס פרגוסון, שלל קין את האופציה שההחלטה שלו קשורה לכך. "אני לא מכוון אקדח לראשו של אף אחד", אמר קין.

"אתה צריך ללמוד ולהיות מוכן לעבור. החיים לא יסתיימו כשאני אעזוב את מנצ'סטר יונייטד. זאת תהיה הזדמנות להיכנס לניהול חדש ומאמן אחר והכי טוב לעשות את זה נקי מכיוון שאי אפשר לערער על רמת האימון במנצ'טסר יונייטד".

תמונה
רוי קין ברגע אינטימי עם הגביע

האם בסופו של דבר קין יתחרט וימשיך ללבוש את המדים האדומים? "אני אהיה מופתע אם אני אקבל הצעה לחוזה חדש וגם אם זה יקרה אני לא מתכוון לקבל אותו עד סוף העונה, אבל אם אני מקבל החלטה אני מתכוון לדבוק בה עד הסוף".

קין הגיע למנצ'סטר יונייטד ב-1993 מנוטינגהאם פורסט, הוא רשם 480 הופעות במדי הקבוצה הבוגרת והיה שותף להרבה מאוד רגעים היסטורים בתולדות המועדון.

אדיבות ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 11 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

רוי קין יעזוב את היונייטד בסוף העונה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית