נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

ורד מזרחי: מציגים את אלון כעבריין F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

ורד מזרחי: מציגים את אלון כעבריין

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ורד מזרחי: מציגים את אלון כעבריין
הודעהפורסם: 29 ספטמבר 2005, 11:33 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

אשתו של כדורגלן העבר זועמת ואומרת ל-ONE: לא יכול להיות שהבת שלי תשמע בביה"ס דברים רעים על אבא שלה - אני מבטיחה לך שמי שהכפיש את שמו יצטער.

תמונה
ורד ואלון מזרחי. המשפחה עולה להתקפה

"מציגים את אלון כעבריין, זה הורג אותי", כך אמרה היום (חמישי) ורד מזרחי ל-ONE.

רעייתו של כדורגלן בני-יהודה לשעבר כועסת על כל הפרסומים ועל ההכפשות נגד בעלה ומשפחתה, ואומרת ל-ONE: "לא יכול להיות שהבת שלי תלך לבית-הספר, יצביעו עליה וישמיעו לה מילים לא נעימות על אבא שלה".

"ניפחו את הסיפור והשתמשו בשם של אלון, שכחו את הפרשה והעלימו את הפרטים האמיתיים ומתעסקים רק בנו ורק בבעלי, שלא קשור לפרשה הזאת.

"אני שומעת כל שעה חדשות ועדיין לא הבנתי במה הם בדיוק מאשימים אותו. אני עצבנית וכועסת כי אנחנו הורים לשלושה ילדים, וזה לא עניינו של אף אחד מה מצבנו הכלכלי, לא של התקשורת ולא של הרכלנים".

מזרחי ממשיכה: "זה לא אמור לעניין אף אחד אם לקחנו הלוואה מחברת ולנברג לצורך עניינים אישיים, ואם אנשים באמת מתעניינים מה זה אישי, זה כדי לעזור לאבא שלו לעבור את הניתוחים הקשים.

"למה אני צריכה לפרט בתקשורת מה אנחנו עושים אחרי שאלון מסיים לשחק? מי היה מאמין שמאחורי משרד מפואר שנמצא בכיכר המדינה, עם רואה חשבון ידוע, עומד יוסי מוסלי?"

ש: מה הקשר שלכם למשפחת מוסלי?

ת: "אלון מכיר אותו מילדות, אני אפילו לא אומרת לו שלום ברחוב. הם גדלו ביחד, מכירים מהשכונה ולא יותר מזה".

ש: מה מצבכם הכלכלי?

ת: "אני שואלת אותך, אם אני גרה באיזורי חן בבית של 5 חדרים, שהשווי שלו יותר מחצי מיליון דולר, אמא לשלושה ילדים שחיים ברמה גבוהה ולא חסר לנו שום דבר, זה מצב כלכלי רע או טוב?"

ש: הפרסומים לא עושים טוב לשם של בעלך.

ת: מציגים את אלון כעבריין, זה הורג אותי כי יש כל כך הרבה דברים להתעסק אתם במדינה, ומתעסקים מאתמול רק באלון מזרחי בכל כלי התקשורת. מנסים לצייר אותו בצורה הכי גרועה על לא עוול בכפו. אני מבטיחה לך שמי שהכפיש את השם של בעלי, מי שניסה לצייר אותו כעבריין, יצטער ויצטרך להתנצל".

מזרחי, השוהה בטורקיה לרגל עסקים, ישוב הלילה לישראל, ואת כל העדכונים על כל הפרסומים מעבירה לו ורד: "אני מעדכנת אותו, מספרת לו מה קורה בארץ סביב השם שלו. הוא הבטיח שהוא יחזור לארץ ויטפל בהכל.

"מעולם לא התראיינתי ולא התערבתי בקריירה של אלון, אבל כשזה עובר את גבול הטעם הטוב אני נכנסת לתמונה, כי לא יכול להיות שיכפישו אותנו כשאנחנו לא קשורים לפרשה הזאת. מדובר באיש ישר, הגון, צנוע ולא מכיר את עולם הפשע. עושים לנו עוול גדול - אנחנו בכלל לא קשורים לפרשה".

תמונה
ורד ואלון מזרחי: "אני גרה בבית ששווה יותר מחצי מיליון דולר, זה מצב טוב או רע?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

ורד מזרחי: מציגים את אלון כעבריין

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית