נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

בבית"ר מגנים את ההתקפה: מעשה מכוער F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

בבית"ר מגנים את ההתקפה: מעשה מכוער

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: בבית"ר מגנים את ההתקפה: מעשה מכוער
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2005, 12:16 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

בי-ם לא אהבו את המתקפה על האוטובוס של מכבי חיפה: מגנים בכל לשון. אוהדי בית"ר טוענים: שוטרי יס"מ היכו אותנו בגלל אבוקה שלא אנחנו הדלקנו.

בבית"ר ירושלים מנסים היום (שני) להבין מה עבר אתמול על אוהדי הקבוצה שע"פ החשד תקפו בכביש ירושלים תל-אביב את האוטובוס של שחקני מכבי חיפה.

כזכור, בשנה שעברה אחרי הפסד של הקבוצה מול הפועל חיפה, אוהדי בית"ר רגמו את אוטובוס השחקנים שלהם באבנים וכמעט גרמו לכך שיתהפך. בבית"ר עוד האמינו שדברים כאלה לא יחזרו, והנה אתמול זה שוב קרה. הפעם אלה הם שחקני מכבי חיפה בתפקיד הקורבן.

בבית"ר גינו היום את התנהגות האוהדים ואמרו ל-ONE: "זהו ממש מעשה מכוער שחבל בכלל שהוא קרה. אנחנו מגנים בכל לשון את מה שקרה ומקווים כי המשטרה תמצא את האחראים למעשים ותמצה איתם את מלוא חומרת הדין. אם מדובר באוהדי בית"ר, אז גם שמפסידים צריכים לדעת להפסיד בכבוד".

במקביל לאלימות שהפעילו אוהדי בית"ר, נראה כי אלימות נוספת ליוותה אתמול את המשחק בטדי. בתחילת המשחק, כאשר הדליקו אוהדי בית"ר אבוקה, עלה כוח יס"מ ליציע המזרחי ושם ע"פ החשד היכה אוהדים של הקבוצה. האוהדים טוענים כי שוטרי יס"מ הוציאו אותם מהמגרש והמשיכו להכות אותם למרות שכבר יצאו מהאצטדיון.

שלושה אוהדי בית"ר נפצעו עקב התקרית הזו והם שוקלים להגיש תלונה למח"ש (המחלקה לחקירות שוטרים) על התנהגות המשטרה. האוהדים, שגם צילמו את שאירע בטלפונים הניידים שלהם, לא מתכוונים לוותר שכן לטענתם לא מי שפתח את האבוקה הוא זה שהוצא מהיציע - אלא סתם אוהדים שקיבלו מכות בגלל שהיו בקרבת מקום.

אחד מאוהדי בית"ר, שישב אתמול ביציע המזרחי, אמר היום: "זה שהמשטרה לא מסוגלת לתפוס את זה שמדליק אבוקה זו בעיה שלה, למה אנחנו צריכים לסבול? אני בחיים שלי לא הייתי מעורב בשום דבר ואתמול קיבלתי מכות כי אני יושב במזרחי".

"מעניין מאוד שכשדברים כאלה קורים בשער 5 של הפועל, אז כל המצלמות שם וקולטים את השוטרים מרביצים. כשזה קורה אצלנו בטדי, המצלמות מתמקדות על כל דבר חוץ מהאלימות המשטרתית".

בקבוצה בינתיים שורר שקט יחסי מאחר ואף אחד לא ממש ציפה לנצח אתמול את מכבי חיפה. עצם זה שהקבוצה שיחקה טוב אתמול ולא ספגה מפלה כבדה מול האלופה נותנת היום למאמן הזמני גיא עזורי קרדיט להמשיך. "גיא הוא מאמן בית"ר ירושלים", מסרו הבוקר מבית"ר, "לא דיברנו עדיין עם אף מאמן וגם אתמול הבעלים של הקבוצה ארקדי גאידמק אמר שהוא לא פנה ליצחק שום כמו שהיה מפורסם. נכון לעכשיו גיא הוא זה שמדריך את הקבוצה וככה זה נשאר".

מה שיכול לעזור לבית"ר זה הבאת בלם אחורי - עמדה שבה מתבקש חיזוק מיידי. הערב צפוי לנחות הבלם הסרבי, אנדרס סטאפק בן ה-29, ששיחק בשנים האחרונות בפולין. בבית"ר יבחנו את הבלם אך מנגד ינסו להביא עוד לפחות שני מועמדים.

הקשר האחורי, אדם קאפיץ', ששהה עם בית"ר שלושה ימים, עדיין לא מצטרף לקבוצה ובימים אלה עדיין נעשות שיחות עם סוכנו. עזורי היה מרוצה מאוד מהקשר, אך בבית"ר מנסים לשכנע את השחקן לחתום עד חודש ינואר עם אופצייה להארכה עד לסיום העונה. הדבר לא מקובל על השחקן, שרוצה חוזה עד לסיום העונה.

שחקני בית"ר קיבלו היום יום חופשי והם ישובו להתאמן מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 13 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

בבית"ר מגנים את ההתקפה: מעשה מכוער

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית