נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

קאפיץ' נחת וערך אימון בכורה בבית"ר F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

קאפיץ' נחת וערך אימון בכורה בבית"ר

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: קאפיץ' נחת וערך אימון בכורה בבית"ר
הודעהפורסם: 20 ספטמבר 2005, 12:40 
נושם זהב
נושם זהב
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הקשר הסלובני הגיע הלילה לישראל וכבר הספיק להתאמן בקבוצה הירושלמית, שם הוא ייבחן במהלך הימים הקרובים - בטדי ממשיכים לחפש בלם אחורי זר.

הקשר האחורי אדם קאפיץ', ששיחק בארבע העונות האחרונות בפרנצוורוש ההונגרית, נחת הלילה בישראל והבוקר (שלישי) הספיק לערוך אימון ראשון בבית"ר ירושלים.

קאפיץ' בן ה-30 שיחק בנבחרת סלובניה וכרגע הוא לא קשור בחוזה לאף קבוצה, מה שמאפשר לבית"ר להחתים אותו למרות תום מועד ההעברות.

הסלובני קיבל את החולצה מספר 19 והוא צפוי להמשיך ולהיבחן במועדון במהלך הימים הקרובים. במידה וירשים את המאמן הזמני, גיא עזורי, הוא יוחתם ויהיה הזר השלישי של הירושלמים.

במקביל ממשיכים לחפש בבית"ר בלם אחורי זר נטול חוזה, על מנת להתחזק בעמדה, שנכון לעכשיו היא הבעייתית ביותר של הקבוצה.

לאימון הבוקר הגיעו כל שחקני הסגל וערכו ברובו אימון כושר. בערב ייערכו השחקנים אימון נוסף.

דוד אמסלם, אופיר עזו ואבירם ברוכיאן ככל הנראה לא יהיו כשירים עד יום ראשון והם צפויים להחמיץ את המשחק בטדי מול מכבי חיפה בגלל פציעות.

עמרי אפק מועמד לפתוח לראשונה העונה בהרכב בית"ר והוא אמור לתפוס את מקומו של תומר חליבה המורחק בעמדת המגן הימני.

עזורי, שצפוי לאמן את הקבוצה גם בשבת מול מכבי חיפה, אמר ל-ONE: "כל מה שקורה מסביב לא מעניין אותי, מה שחשוב לי כרגע זה להכין את השחקנים למשחק מול מכבי חיפה וזה מה שאני מתכוון לעשות".

[align=center]תמונה[/align]

הכתבה מאתר ONE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ 8 הודעות ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

קאפיץ' נחת וערך אימון בכורה בבית"ר

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית