נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

"הרצתי את השער בראש ובקושי ישנתי" F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

"הרצתי את השער בראש ובקושי ישנתי"

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: "הרצתי את השער בראש ובקושי ישנתי"
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2005, 15:40 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

הגיבור הטראגי של הדרבי התל-אביבי, רמי חליס, אמר למקורביו: אחזיר להפועל בעתיד, כרגע אני קצת בדאון. הפועל הגישה תלונה נגד שוטרים מכים.

רמי חליס לקח קשה את השער העצמי שהבקיע כבר בדקה השנייה בדרבי התל-אביבי.

מגן הפועל ת"א אמר הבוקר (שני) למקורביו: "אני אחזיר לקבוצה בעתיד, אבל כרגע אני קצת בדאון. גם ככה קשה לי לישון אחרי משחקים, אבל הלילה בעיקר הרצתי את הגול הזה בראש ולא ישנתי הרבה. מבאס לעשות שבוע שלם הכנות לדרבי ואז בגלל טעות קטנה הכל קורה. אני יודע שתמיד יש טעויות, אבל למה דווקא בדרבי?".

שחקנים בהפועל ת"א טוענים כי כאשר הקבוצה בפיגור, בולטת היעדרותו של יוסי אבוקסיס, המנהיג הפצוע של הקבוצה. "יוסי זה יוסי ויש לו משקל, מרגישים את זה בעיקר כשאנחנו בפיגור", אמר הבוקר ל-ONE אחד השחקנים. "הוא מוסיף המון בצד של המנהיגות והניסיון, נחכה שהוא יחזור".

לקראת חזרת הקבוצה לאימונים הערב, אמר שחקן נוסף: "מעניין איזה שבוע מצפה לנו עכשיו מדרור קשטן בעקבות ההפסד".

למרות ההפסד בדרבי, לא ממהרים בהפועל ת"א לעשות רכש, אבל ייתכן ויצטרף חלוץ.

הקבוצה הגישה היום תלונה במחלקה לחקירות שוטרים נגד השוטר שהכה אתמול אוהדים של הקבוצה שהתמקמו בשער 5. בעקבות התלונות הרבות של אוהדים שהוכו וכן תלונות רבות של אוהדים שראו את חבריהם מוכים, החליטו במועדון להתלונן אצל מפקד כוח השיטור בבלומפילד, שמעון לוי

אתמול: במילה אחת - אכזבה

אכזבה גדולה שררה אמש (ראשון) בשורות הפועל ת"א, שגם הפסידה בדרבי היוקרתי למכבי, גם רשמה הפסד ראשון העונה בכל המסגרות, וגם איכזבה את אוהדיה המסורים, שהגיעו לבלומפילד והיו במיעוט.

השחקנים האדומים מיהרו לרדת לחדר ההלבשה בסיום והותירו את כר הדשא לחגיגות של היריבה הצהובה.

מאמן הפועל, דרור קשטן, אמר בסיום: "נראינו לא טוב היום. הם הובילו מגול שקיבלו במתנה וזה נתן להם המון ביטחון. קורה שלא הולך וזה מה שקרה לנו היום. מכבי קיבלו מתנה בדמות גול שלא מחויב במציאות".

המאמן התייחס לחילוף של ורמוט וחליס והסביר: לא החלפתי את חליס בגלל השער שהוא כבש, אלא כדי לנסות ולשנות את השליטה במגרש. במחצית השנייה השליטה היתה שלנו אבל לצערי זה לא הספיק.

"הדברים היום לא עבדנו לנו כמו שצריך וכמו שרציתי, אבל קורה שקבוצה תופסת יום חלש למרות שזה לא צריך לקרות ובטח לא בדרבי".

וואליד באדיר: "לא הגענו למשחק, לא יודע מה קרה. אנחנו צריכים לאסוף את עצמנו ולהתאפס. זה רק תחילת הליגה ויהיה יותר טוב בהמשך. לא בעטנו בעיטה אחת ולא היינו מרוכזים.
"הגול הראשון נתן להם דחיפה ובסוף הפסדנו. זה לא מתאים לנו, אבל במשחק הבא אנחנו נתקן".

שביט אלימלך: "בגול צעקתי לחליס שיוריד לי עם החזה, אנחנו עושים את זה הרבה באימונים וזה עובד. הפעם זה התפקשש ונדאג שזה לא יקרה שוב. לגבי הדרבי, מכבי רצו יותר, אבל אנחנו יותר הפסדנו מאשר הם ניצחו".

"יכול להיות שהיינו קצת שאננים, למרות שהתכוננו טוב ונורא רצינו לנצח, אבל כנראה מכבי רצו יותר. בשביל לנצח בדרבי צריך לתת הרבה ולא עשינו את זה היום.

מכבי קיבלו ביטחון מהשער שהם נתנו אבל אנחנו עדיין קבוצה טובה, למרות שהיום לא הלך לנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

"הרצתי את השער בראש ובקושי ישנתי"

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית