נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

שוב פרשת בילויים, שוב פעם בני-יהודה F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

שוב פרשת בילויים, שוב פעם בני-יהודה

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שוב פרשת בילויים, שוב פעם בני-יהודה
הודעהפורסם: 19 ספטמבר 2005, 15:26 
נושם מכור
נושם מכור
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 2 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

פרסום ראשון: 5 חודשים לאחר פרשת ה-MOVE, שוב בילו שחקנים עד 4:00 בבוקר - שוב בלדוט, הפעם עם ביטון וגפני. מגן: נבדוק. אשכנזי: הם בילו עד 2:00.

חמישה חודשים בלבד לאחר פרשת ה-MOVE, שוב פרשת בילויים בבני-יהודה - פעם נוספת מעורב אותו השחקן - אסי בלדוט, החברים השתנו הפעם.

בבני-יהודה החליטו אמנם שהם מתירים לשחקנים לבלות עד 2:30 לפנות בוקר אך ל-ONE נודע ששלושה משחקני הקבוצה - בלדוט, משה ביטון חלוץ הנבחרת ורוני גפני, בילו אמש עד השעה 4:00 לפנות בוקר במועדון ה-VELVET בת"א.

ל-ONE נודע שבמקום התקיימה מסיבת יום הולדת בהשתתפות כדורגלנים רבים מליגת-העל. את המקום עזבו בלדוט, ביטון וגפני בין האחרונים.

כזכור, בני-יהודה הדגישה בפני שחקניה ששחקן שיבלה לאחר השעה 2:30 לפנות בוקר, בזמן משחקי הליגה (אנו במחזור השני למי שלא שם לב..), יספוג קנס כספי כבד בעקבות פרשת המכות והמעצר של יניב והבה.

אחד השחקנים אמר בשולחן שהם פתחו: "אוי ואבוי אם יידעו שאני פה עד שעה כזו, אני אחטוף קנס".

הבעלים של הקבוצה והיו"ר, חזי מגן, שמע את הפרטים מ-ONE ואמר: "זו פעם ראשונה שאני שומע את הדברים. אני אשאל את השחקנים אם הדברים נכונים".

דוברת הקבוצה, רונית אשכנזי, אישרה שהשחקנים בילו אך טענה כי הם עזבו את המקום ב-2:00 לפנות בוקר: "אני נוטה להאמין לשחקנים".

בלדוט, ביטון וגפני קיבלו הוראה מבני-יהודה לא להגיב בנושא.

כזכור, בערב פסח הקודם, היו מעורבים שחקניה של בני-יהודה בקטטה במועדון ה-MOVE בת"א. והבה חשד שחברו לקבוצה, קובי דג'אני, מתחיל עם חברתו ובין השניים החל עימות אלים.

גם בלדוט היה נוכח במקום במקרה הקודם, והוא ניסה להפריד - תוך שכוחות המשטרה פוגעים בו. בלדוט נשלח לביתו כשהוא נפוח למדי. והבה לעומת זאת נשלח למעצר - אם כי קצר למדי.

"עשיתי טעות", אמר אז והבה בראיון בלעדי ב-ONE. היו"ר חזי מגן הגן אז על השחקנים שלו ואמר שהם "לא ילדים מופרעים". הקבוצה הישעתה אז את השוער והבה לשבועיים וקנסה אותו ב-2000 דולר. דג'אני ובלדוט נקנסו ב-500 דולר.

לאחר המקרה קבעה בני-יהודה מעין קוד אתי על-פיו השחקנים יכולים לבלות "רק" עד 2:30 בלילה. השחקנים קיבלו אז אזהרה חמורה שהתגובה במקרים כאלו בעתיד תהיה חמורה שבעתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום ספורט

עמוד 1 מתוך 1 [ הודעה אחת ]
פרסם נושא חדש הגב לנושא

עבור ל:  

שוב פרשת בילויים, שוב פעם בני-יהודה

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית