נושמים מזרחית
שלום אורח, הרשמה לפורום | הוסף למועדפים
שם משתמש
סיסמה
זכור אותי | שכחתי סיסמה

חוגגים סילבסטר ?! F2H הורדה ישירה מילים צלצול פלייבק רמיקס יוטיוב

עמוד ראשי חדשות המוסיקה מילים לשירים
עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 4 [ 59 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

חוגגים סילבסטר ?!

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חוגגים סילבסטר ?!
הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 15:48 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 367 אוהבים
פידבקים: 0 (0%)

שואלים אותך תאריך היית עונה את העברי* נחמק משום מה :/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 15:54 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 977 אוהבים

atzoref כתב:
ארתין, לא משנה כמה דברים אתה עושה לפי תאריך לועזי,
מה שיקרה לך השנה נקבע לך לפי תאריך עברי שזה - א' בתשרי.

ואם אתה כל כך משתמש בתאריך לועזי, למה אתה לא חוגג מעבר לשעון חורף או קיץ
לדעתי צריכים לעשות מסיבות בשביל זה :Por
הרי בשעות היום משתמשים יותר מתאריכים...

ואני לא תופס מעצמי צדיק, סה"כ יהודי.
ולא טענתי שמי שלא מאמין או דתי הוא בהכרח אדם רע ובזוי,
הדת מחנכת לאותה התנהגות בדיוק. זה שאנשים לא לומדים לקחים ומסר זה בעיה אצלם ספציפית ולא בדת.
מה שציינת שאתה עושה זה ערכים מקודשים ביהדות בעזרה לזולת, גמילות חסדים, צדקה וכו'
(אבל זה לדיון אחר)

וליאור,
כנראה אם קראו למסיבות וליום הזה ככה, אולי במקור רצו להרתיע
ויהודים לפעמים קצת לא שמים לב ומאמצים את זה למטרה הפוכה.

מסיבות בודדות אולי קראו לעצמן "לכבוד השנה אזרחית",
הרוב יצא לי לראות קראו לעצמן "מסיבות סילבסטר"

ואלינה ציינתי שזה יצא בשבת
ככה שלרוב מי ששומר שבת מן הסתם לא חוגג את זה
למרות שיש כמוני למשל שלא ממש שומר שבת אבל עדיין נגד ציון היום הזה כחגיגה
מבחינתי 1.1 זה כמו ה-1.4 וכל חודש אחר.
תאריך לועזי הוא ייחוס בלבד, צורך אוניברסלי.

ונכון, כמו שרשמתי הצמידו את השם סילבסטר בגלל שהוא מת ב-31.12 כביכול, סמוך לתחילת השנה האזרחית.
אבל לפי מה השנה האזרחית נקבעה, נכון... לפי ישו
ישו = ימח שמו וזכרו.

חלק מהאנטישמיות באירופה בשנים ההם הושתתה על השנאה של הנוצרים שטענו שאנחנו הגורמים למותו וכו'
הוא יצא מהעם היהודי, מרד והקים לו דת חדשה.

אז למה לי לחגוג דבר כזה.

צורף אתה ממשיך באותו כיוון שלך , מצטער אם אעליב אותך עכשיו אבל אתה מכריח אותי לענות לך באותו מטבע שלך הפעם
מה שאני אכתוב משקף את דעתי ורק את דעתי , וד"א יש לי דעות שאני מאמין בהם יותר ממה שאני מאמין לעצמי
אתחיל בזה שאגיד לך מה אני צופה לעתיד בשנת 2011 !
קודם כול ישראל תתנצל לטוריקה על אירוע המשט ! למרות כול המשחקי כוח של ליברמן ונתניה ... המדינה עוד תתנצל ואני אזכיר לך ברגע שזה יקרה
ו"הקואליציה" של נתניה עוד תתפרק ותתנער השנה !!
אני לא מגלה עתידות אבל זה ידוע וזה צפוי מה לעשות שיש לנו נשיא שהוא גאווה ישראלית ... אנס ...
יודע מה הכי מעצבן אותי ? אני כבר פה (בפורום) עוד מעט 4 שנים עד היום לא הצלחת לעלות על הדבר שמעצבן אותי לא אתה ולא אפאחד אחר
אבל בוא אני אגלה לך עכשיו , שאני רואה אדם מתנהג בדרך או מדבר בצורה שהוא לא היה רוצה לזכות מהצד השני
קשה לכנס איתי לכאסח כי יש נקודות שאני לא נוגע בהם אבל אני עכשיו אגע בהם או במילים אחרות אשתמש בדרך "הראי" או בשם המדעי יותר "השתקפות" שתבין
אתה חושב שלא צריך למכור דירות לערבים ? אז אל תתפלא אם ישרפו לך איזה כנסת בארצות הברית ... הרבה שמה נוצרים ומדינה של נוצרים
אתה חושב שמגיע מוות לערבים ? אז למה שתצא על הטלר הוא בדיוק כמו כול אחד שחושב "מוות לערבים" רק במקום ערבים אמר יהודים
אתה אומר "ישו" , מיזה ישו ? אם תגיד לנוצרי ישו אל תתפלא אם יגיד לך " לך תאכל גלידה אתה והתורה שלך" , למקרה שאתה לא יודע אין כזה דבר ישו בקרב נוצרים ,אם כבר אז ישוע ( זה לא ימחק שמו וזכרו , זה בא מהמילה מושיע ) אם אתה בתור יהודי לא מכבד את הדת הנוצרי שזה המינום שבמינום אז אל תהי מופתע אם נוצרי לא יכבד את הדת היהודית , כמו שזו זכותך לצאת על נוצרים זכותם של אותם נוצרים לצאת על יהודים
אם אתה שונא את הטלר כי רצח יהודים , אז אל תגיד מוות לערבים שזה "הטלר יהודי" ואני פה לא אכנס לעניין שנוצרים טוענים שהיהודים רצחו את ישוע ( ולא ישו ) זה כבר סיפור אחר שאין לי כוח לכנס אליו
יודע מה ההבדל ביני לבינך עדי צורף ?
שאני קצת יותר פתוח ממך עם העולם , אני משתדל לכבד כול דת ואדם ... לא משנה לי אם זה שמולי יהודי או נוצרי או מאלה שמתפללים לשמש , אני יודע לשמור על הכבוד של זה שמולי ...כי אני מכבד את עצמי
לא חייב להזיכר כול הזמן איזה "צדיק" אני בזה שאני יוצא על אחרים , אין צדק בעולם לצאת על אדם אחר !! אין צדק בזה
יודע משהו .... אתה מצד שלי יכול להיות יהודי חרדי קיצוני , זה לא ישנה שום דבר לגבי היחס שלי אלייך , אני לא אשפוט אותך שחרדי זה יותר טוב מחילוני או ההפך ... אבל כן משנה לי כמה אתה נותן כבוד לאחרים
אל תצא על מוסלמים נוצרים או דורזים כי יצאו בחזרה על יהודים
אל תחשוב שאלוהים שלך כי אלוהים של כולם גם של אלה שמפללים לאבן
אל תגיד שאלוהים יתן לך גב כי אתה יהודי , אלוהים לא ישכח שום בנאדם!
אל תעליב אחרים שלא יעליבו אותך , אל תצא על אחרים שלא יצאו עליך
אם אתה מאמין ביהדות שלך , תחייה אותה ! ותשאיר את העניין של לשפוט לאלוהים
אני חושב שאלוהים יותר חכם ממני וממך , יותר הגון ממני וממך , אז אני משאיר לו את העניין של לשפוט !
מה שאני מרשה לעצמי , לשפוט את עצמי ! כי להשתפר בתור אדם ... כדי להיות אדם טוב יותר להגיע יותר לשלמות
שלמות זה לא לחזור בתשובה ! או לחזור בשאלה ! ,שלמות זה להרגיש שלם עם מה שאתה ,
אני יודע שאני בנאדם , שאני לא מושלם , אבל השאפיה שלי להגיע לשלמות ,
פעם שעברה אמרתי לך שאני מת על ברק אובמה ! , לראות את הקריזמה שיש לו , את היכולת בנאומים שלו , את הרמה של המילים שלו
אייל גולן מילא את נוקיה 10 פעמים 12 פעם ? כמה היה סך הכל 100 אלף איש ?
תראה איך אובמה נותן ניאום
אדם אלמוני , לא מוכר ולא יודע , צעיר "חסר נסיון" עומד נותן נאום באורך שעות
מדבר בצורה יוצאת מן הכלל , פעם ראשונה ראיתי נאום שלו נשארתי עם פה פעור , ואוווווו איזה ענק הנאום שלו
מדבר ללא דפים ביד ! כול הזמן מסתכל שמאל וימין , מרים את היד שלו ונותן דש ( אם היית בקהל והרים את היד לכיוון שלך , בטח תגיד לחברים שלך רואים מוסר לי דש !! ) אני בספק אם הוא בכלל רואה למי הוא הרים את היד
איך הוא מדבר ומזיז את הגוף שלו , תנועות הידיים שלו שנשארים בטווח החזה שלו ! שזה מראה על בטחון עצמי ויציבות !
הקול שלו ? לא אייל גולן , אבל עולה יורדה בטונים !! שהוא רוצה להגיד משהו חשוב מאיית אותו לאט לאט וחזור עליו כמה פעמים " יאס ווי כאן !! "
יודע שהיום ידוע שאנשים מחולקים ל3 סוגים , לכל סוג יש סוג תקשורת !
והבעיה שלי ושל כולם שאחנו בזמן נאום או תקשורת משתמשים בסוג אחד ! כי אנחנו "שייכים" אליו , אבומה הוא בין היחידים שיש לו 3 סוגי תקשורת !
בו זמנית , ואווו כמה שזה מפחיד , כמה שזה אמיץ , כמה שזה לא צפוי שהוא יקח וינצח בבחירות
הוא נותן נאום מול 10 מליון איש שעומדים ומוחאים לו ומצעידים לו , הוא מדבר במילים שכול אחד אפילו אם לא סיים בצפר יכול להבין , לא אומר אתם אלה אנחנו בכול משפט שלו אתה קולט שהוא מתיחס אל עצמו כאל אחד מהעם !
אין דמות שקרובה להיות אובמה ! בתור סטאונדט שהנתן יתר מ 40 נאום/הסבר/הצגה מול קהל שנע בין 4 עד 400 איש במסגרת הלימודים אני יכול להגיד לך שאני קורא ספר שלם רק לבשביל לקבל טיפ אחד ....
בכול ההערכות קבלתי ציון 90% + ובנוסף דבר אחד שלילי היה רשום לי בהערכות " מציג בצורה מפחידה מרוב שיש לו בטחון מופרז"
הרבה אנשים צופים לי שאהיה מרצה , כי יש לי את זה , אבל מה שהם לא יודעים - שאין לי את זה , לא הייתי כזה , אבל עבדתי על עצמי , קראתי ים ספרים בפסיכולגיה ותקשורת
עשיתי קורס מיוחד רק לדעת איך "להיות מגנט אנושי" אני בוחר כול מילה שלי , ואחד הטיפים החשובים בזמן נאום
אל תגיד משהו ותתנהג אחרת ! , ואל תעליב אפאדם או דת , אפילו אם מולך קהל שלם של חרידים שאתה יודע שהם שונאים ערבים , אל תגיד משהו שיפגע בערבים אפילו שאתה יודע שאין בקהל ערבי ואם תגיד את זה אתה תקבל מחיאות כאפים עד מחר ,
כול ההתגלמות של התקשורת והפסיכולגית קלינית נמצאת באדם בשם אובמה ... תראה נאום אחד שלו , תבין מה יש לו שאין לך זה הדבר שגרם לו להיות נשיא ...
הוא אפעם לא ציין שהוא מוסלמי ! למרות שהוא כן ! , הוא אפעם לא יצא על יהודים נוצרים או מוסלמים , תמך בכולם , הרבה לכל העולם שלא משנה מי אתה , אני לצידך כי אתה חשוב לי
זה כבר מעבר לדת או ללאום , זה גדולה וגאונות של אדם ענק !
עדי צורף , בתור יהודי , תלמד מיהודי אחר בשם אלברט איינשטיין , הוא היה יהודי אומנם אשכנזי , אבל גאון תשים לב שאפעם לא יצא על אנשים אחרים ... כי הוא גאון
כול השיחה דברתי אלייך עדי צורף למרות שזאת דעתי לגבי כולם ולא רק לגבייך , אז מצטער אם פגעתי בך , אבל הייתי חייב לשים דגש על נקודות שאתה פספסת
ולסיום יש שסרט מלא באורך שעתים פה מראים את כול הטכניקות של אובמה בנאום שלו , הוא השתמש בערך ב180 סוג טכינקה
תראה סרטון יחידי שמצאתי ביוטופ ... סרט ענק

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 18:37 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 8607 אוהבים

ארתין אתה קלישאה אחת גדולה, מצטער להגיד לך
אם מישהו מושפע מהדת אתה מושפע מספרים ומדריכים של "איך להיות..."
כי מה לעשות אתה לא כזה מלידה.

ומעצבן אותי שאתה תמיד מכניס לי מילים לפה שלא אמרתי (את זה לא לימדו אותך בספרים?)
לעולם לא אמרתי "מוות לערבים" במובן הגלובאלי של המילה.
אני כן בעד מוות לערבים הטרוריסטים וכל מי שחושב להשמיד את העם היהודי.
אל תהפוך אותי לגזעני ואותך לאיש שלום שרוצה לצאת טוב עם כולם.

היטלר קידם את "תורת הגזע", הוא שנא עם כעם ולא אכפת לו,
כאשר העם היהודי לא פגע בשום גרמני מבחינה לאומנית,
דבר שלא דומה בכל למצב שלנו עם ערבים.

ואתה סתם לקחת את הדיון למקום אחר בכלל.
עכשיו זה זמנים אחרים, אבל בגלל אנשים כמוך היתה ועוד קיימת התבוללות בחו"ל,
אם תראה סטטיסטיקות בארה"ב תבין שהמצב אוד מדאיג,
לכן צריך להיצמד לסממנים היהודים כמה שניתן.

לא יודע אם הספרים שלך או אם כבר למדת את זה מהגויים, קח טיפ ממני
תלמד לא להיות שחצן,
כי זה נודף ממך, כל ההתנשאות שאתה סטודנט, משכיל, איש רב מעלה
אינטלקטואל, איש העולם הגדול.

כן, אני מודה, אני יהודי - יהודי גאה.
וזה מנחה אותי כבנאדם, באורח החיים ובמחשבות שלי ובהתנהגות שלי.
ואני רואה את היהדות כ"אור לגויים" כי כך היתה מאז ומתמיד,
למרות שבדורות האחרונים אנחנו בעצמנו מקלקלים את ההגדרה.
וזו לא התנשאות שלי כיהודי, כבנאדם מאמין ככה אנחנו כעם מוגדרים - תרצה או לא תרצה לקבל.

אתה סוג של "חסר אמונה", לא משויך לדת כלשהי (לא יודע אם להגדיר אותך אתאיסט, לא מכיר אותך מספיק טוב)
אז אני לא יכול לשכנע אותך ואתה לא יכול לשכנע אותי בשום דבר שקשור לנושא הנ"ל

וליאור, לא הבנתי למה התכוונת בזה שאת אומרת צביעות.
אמרתי לך התאריך מבחינתי זה ייחוס, 1.1, 2.3 זה מספר
אין לו שום משמעות עבורי.
אבל א' בשבט כ"ה בסיוון (היום הולדת שלי...), כן יש משמעות עבורי.
ומה לעשות שכל החברה משתמשת בזה.
זה כמו שתגיד כולם באיזה מקום מדברים אנגלית, מה את מצפה שאני אתקשר איתם בעברית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 19:06 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 367 אוהבים

הצביעות היא אתה משתמש בתאריך הלועזי ואומר שזה מפאת נוחות ואם היה אפשר לא היית שתמש, אז בבקשה אתה יכול לא להשתמש
אתה לא מתקשר עם אנשים מחוץ לארץ אתה משתמש בתאריך הלועזי בנינו בתוך הארץ כשכולנו אמורים להכיר את התאריך העברי
אבל זה לא נעשה בפועל אז זה צביעות לבוא להגיד הנה אני משתמש בתאריך לועזי מנוחות ליברליות ואיך שלא תגדיר את זה אבל אני לא יכול לחגוג בתאריכים האלה כלום כי אין להם משמעות בשבילי
רובנו אם תשאל מה התאריך יענו לך 1.1 מעטים ידעו לענות לך שהיום כח בטבת
תסלח לי אבל לי יש משמעות גם לתאריך 5.8 וגם ל-כב באב מבחינתי אלו ימי ההולדת שלי
ועוד משהו מבחינתי א בתשרי זו השנה החדשה שלי ו1.1 זו השנה החדשה האזרחית שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 19:36 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

צורף ,
שמת לב לתגובה שלך ? לא ענית לי על שום "דיון" או "סוגיה" שהעליתי ... מה שכן עשית פתחת עלי אש חזרה
אתה יודע , אבל אזכיר לך , זה עוד מלפני כמה שנים היה ברור שאתה ואני שני אישיות שונות לגמרי , כול אחד חושב ומתנהג אחרת , לא חסכת מלכנס בי בכול הזדמנות שהיית לך , ו-וואלה גמני לא חסכתי ממך
אני לא שונא אותך , להפך אני אוהב אותך באמת , אבל תמיד עמדתי ואמשיך לעמוד אחרי המילים שלי שמשקפת את דעתי

יודע משהו , אני כן שחצן , אפילו ציינתי זאת במילים אחרות " בטחון עצמי מופרז" וקבל עוד שחצנות ממני
אני לא חושב שמישהו ברמה שלי , אני חושב שאני יותר טוב מסתם אחד, שמגיע לי יותר מכולם, כי אני לא עוד אחד כמו כולם
זה שאני משקיע בעצמי שעות על גבי שעות , ימים על ימים , חודשים על גבי חודשים , שנים על גבי שנים
לא בשביל להיות עוד אחד ... עוד אחד שאת חוכמת החיים לומד מעספור או הבורר ...
אתה חושב שתחיה עד גיל 150 שנה ? נניח שכן
כמה חוכמה וידע אתה תפיק ? מעניין אבל מה שבטוח תפיק בערך את ה150 שנה שלך אם תמשיך ככה
אבל יש אנשים יותר חכמים ממני וממך שכתבו ספר בו הם מציינים חוכמת שנים שלהם
אם תקרא את הספר ותקח את הבסיס הזה , אתה תרוויח לעצמך כול פעם במהלך כזה איזה 20-30 שנה

אולי משנת 2008 עד היום קראתי איזה 110 ספרים ... השאיפה שלי לעבור את ה10,000 ספר
אתה מבין שיש ספרים מפלצתים וברמה שימחקו לך את האישיות ואפילו יורידו אותך לרצפה מאחר שהם בנוים בצורה שיעבדו איתך על התת-מודע שתרגיש כאילו מדברים עליך בספר... אתה צריך להגיע לרמה , ולא תגיע אליה אלה אם תקרא ספר באותו סגנון אבל ברמה יותר נמוכה ורק ככה אתה תגיע בסוף לרמה להתמודד עם ספרים מפלצתים ... שזה השאיפה שלי מספרים

יודע , אני לקראת סיום תואר ראשון , ואני כבר מתחיל לחשוב על תואר שני ... ומה שבטוח תאור שלישי גם יהיה בכול העניין

אני לא אתוכח איתך , מי יותר טוב לקרוא ספר או לראות הבורר
מי יותר טוב , אתה בתור יהודי גאה או אני בתור בנאדם "משכיל" גאה
רק אגיד לך שאם אין לך מה להגיב על הטענות בהודעה קודמת שלי , אז תשתוק
זה הרבה יותר עדיף מלנסות לכנס לתלבושת שלך של "אני יהודי גאה" ואלו שלי "אתה שחצן חסר אמונה"
תהיה בטוח שאמונה היא דבר עקרי וחשוב בחיי , רק שאני לא מרבה לדבר על העניין כי האמונה זה עניין פרטי ואישי ואם אדבר על זה 20 שנה אתה לא תבין אותי , כי האמונה דבר שלא מסבירים במילים אלה דרך חיים

תמיד אמרתי ששנאה זה הרס עצמי , זה כמו פצצה פנימית שעוד תפגע בי יותר מכול אדם אחר ברגע שתכנס אל תוכי
אני לא שונא אפאחד , לא משנה מי ! מי שמכיר אותי באמת ומקרוב יודע שאני לא שומר טינה , ולא שונא אפאחד לא משנה מי !!

בוא אראה לך עוד משהו שיש בספרים שכתב אותו אחד ישראלי יהודי ! בשם דן אריאלי ( שאני תופס ממנו האיש הישראלי הכי חכם כיום )

אריאלי אומר כי לאובמה לא תהיה ברירה אלא להגביר את הרגולציה בשוק הפיננסים בארה"ב. "החוסר ברגולציה נבע מאמונה עמוקה בכוחות השוק", הוא אומר. "התפישה היתה שאנחנו מתעסקים עם אנשים חכמים - מנהלי הקרנות - והם יודעים מה הם עושים. הבעיה היא שבמציאות זה לא בדיוק עובד ככה, ואני לא חושב שנוכל להגביר את האמון בקלות. נצטרך לבנות את האמון על ידי רגולציות.

"תפקידה של הרגולציה הוא להגן עלינו מפני עצמנו. למשל, האם היית חושב שטוב לשים אנשים - בעיקר כאלה שסובלים מבעיות השמנה - בחדר מלא בעוגיות ובשוקולד? האם היית סומך על אנשים שהם יוכלו לעמוד בפני הפיתוי של ישיבה בחדר מלא בריחות של דברי מאפה? בני אדם לא טובים בהתגברות על פיתויים. ככה זה כשמדובר בשוקולד וככה זה כשמדובר בהשקעות בכסף".

לדבריו המצב בישראל הרבה יותר חמור, כי יש מערכת שמסבסדת את העשירים ופוגעת בעניים. "קח, למשל, את מה שקורה במערכת הבנקאות. מי שסובל מאוברדרפט או שהצ'קים שלו חוזרים משלם קנסות מאוד כבדים. בישראל אולי זוכרים את ההלוואות שניתנו לקיבוצים ובסופו של דבר מוטטו אותם. כולנו קשורים זה לזה וכולנו צריכים לשמור זה על זה".

הבונוסים המטורפים שחילקו לעצמם מנהלי וול סטריט לא מפתיעים את אריאלי. "הם מנותקים מהמציאות", הוא קובע. "נכון יותר לומר שהם מנותקים מהמציאות כבר הרבה שנים. אני לא חושב שההאנשים האלה בהכרח רעים אבל הם התרגלו לחיות בדרך מאוד מסוימת. הם האמינו במשך הרבה מאוד שנים שמה שהם עושים הוא בסדר גמור. כל עוד הכלכלה פרחה זה עבד".

את ההסבר להתנהלותם של מנהלי וול סטריט הוא מוצא בבועה שבה הקיפו את עצמם - ובתוכה הם עדיין מצויים. מנהל מנותק אחד פשוט חיקה את התנהגותו של מנהל מנותק אחר. "אבל עכשיו העולם משתנה, והם פשוט שכחו לעדכן את צורת ההתנהגות שלהם", הוא פוסק. "כאשר אחד מחברי אותו מועדון לוקח לעצמו בונוס מטורף, האחרים חושבים שזה מגיע גם להם. וכאשר אתה רואה את האנשים סביבך מתנהגים באותה הדרך, כמובן שזה מחזק את ההתנהגות הפסולה. הם שיכנעו זה את זה שהכסף הזה מגיע להם.

"לבני אדם יש המון מנגנונים לעיוות המציאות. אם אתה מוכר איגרות חוב מגובות משכנתאות ומרוויח בזכות זה חבילת שכר של 15 מיליון דולר, למה שלא תשכנע את עצמך שזה מוצר טוב? גם אני הייתי משכנע את עצמי בכך".

זה אחד האנשים המפחידים תראה את הדרך בה הוא כותב ומסביר דברים ... בישראל הוא לא מוערך בחו"ל הוא בין האנשים הכי מוערכים וכמה חבל שאת המחקרים והספרים שלו הוא כותב בנאגלית כי בארץ "הבורר" יותר מעניין ממנו ...

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 19:59 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

עזבי זה סתם ויכוח סרק, וההגדרה צביעות לא מתאימה לכאן.
כשכולם משתמשים בלועזי אני לא אתרגם כל פעם את התאריך לעברי ויתנהל כך,
כמו שאמרתי לך עם השפה.
ואני לא מחוקק בממשלה או מנהיג שיקבע למדינה איך צריכים להתנהל מבחינת תאריכים.

אם לי יש משמעות רגשית או רוחנית מהתאריך הלועזי שיבושם לך.
לי כמו שארתין אמר, אין מה לעשות זה בין היתר מציין משכורת שנכנסת וכו'
לא אני קבעתי שיכניסו לי את זה בראשון לחודש הלועזי.
ואני לא אנטי תאריך לועזי, אל תהפכו אותי לשונא הנצרות תעשו טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 20:13 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

ארתין, חח אתה טוען שהגבתי על דברים שלא כתבת
זה בדיוק אבל מה שאתה עשית קודם.
שים לב.

וגם לי יש דמויות שמהן אני שואב דרך חיים
וזה כל שושלת האבות והלאה.
רוב האנשים מכירים את התנ"ך בפשט שלו (כלומר, מה שכתוב ככה זה גם משתמע)
אבל יש כמה שכבות ושכבות שכל שאתה עולה ברוחניות ובלמידה אתה מגלה
ששום דבר לא כתוב במקריות ומועבר שם מסרים לכל תחום בחיים.

חוכמה זה לא פרמטר עיקרי
ומצטער ארתין, לא מחבב תמיד אנשים שמתפלצנים בחוכמה הזו
ומנסים לגרום לבנאדם שמולם להרגיש קטן רק בגלל שהוא לא קרא כמה ספרים.

וסתם סטית מהנושא
שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה על התאריך הזה
ואני בענייני יהדות ודת לא מתכוון לשכנע אף אחד כי זה לא אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 20:35 
נושם מכור
נושם מכור

לייקים: 3 אוהבים

אני חוגג את השנה החדשה בראש השנה שבא עלינו כל שנה לטובה
שילכו קיבינימאט וחבל שבישראל הולכים לפי תאריך לועזי גם בשמות של החודשים
באנגליה לא עושים מסיבות ליהודים בחנוכה רק הקהילה חוגגת בשכונה שלהם גם כאן זה לא צריך להיות שום מסיבה של שנה חדשה שיחגגו בבתים שלהם עד מחר
שבוע טוב ומבורך לכל עם ישראל

"רֹאשׁ יְמִינִי נִשֵּׂאתָ וְאוֹיֵב שְׁמוֹ מָחִיתָ"

"ארדוף אויבי ואשיגם ולא אשוב עד כלותם"

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 21:54 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

כמו תמיד עדי צורף נכנע לי בוויכוחים ומסכם " כול אחד יעשה מה שבא לו"
חחחחחחחחחחחחח כמה שאני מת עלייך צורף
תגיד לי נכון אתה ו( בעתיד הרחוק בעוד 24 שנה ) תהיה חייל ולידך יעמוד דום הבן שלך באותו תור של חיילים ?

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 22:10 
נושם חדש
נושם חדש
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 0 לייקים

מי חוגג.. מה אני איזה גוי מסריח..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 22:53 
מנהל גלובאלי
מנהל גלובאלי
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4000 אוהבים
שם פרטי: עוז
שם משפחה: ע.

UnReaL כתב:
תגיד לי נכון אתה ו( בעתיד הרחוק בעוד 24 שנה ) תהיה חייל ולידך יעמוד דום הבן שלך באותו תור של חיילים ?

הוא כתב את זה מכיוון שאתה מביא טיעונים לא קשורים וחופר על ברק אובמה, נאומים ועל הישראלי ההוא שאתה מעריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 ינואר 2011, 23:04 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

zooz כתב:
UnReaL כתב:

הוא כתב את זה מכיוון שאתה מביא טיעונים לא קשורים וחופר על ברק אובמה, נאומים ועל הישראלי ההוא שאתה מעריך.

זה מה שנקרא " למשוך את היריב למגרש הביתי שלך ולזכות ביתרון הבית" וזה מה שנקרא חשיבה ביקורתית
לקחת את השיחה לכיוון שלך , לתחום שלך שם אתה קובע את החוקים ... ודוגמה יותר פשוטה היא במשחקי כדורגל היתרון יותר שזה משחק בית ולא חוץ ... אותו דבר בוויכוחים אבל מה אני מסביר לך , אתה גם בצד של צורף ... :artin:

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2011, 07:47 
מנהל גלובאלי
מנהל גלובאלי
סמל אישי של המשתמש

לייקים: 4000 אוהבים
שם פרטי: עוז
שם משפחה: ע.

אני בצד של צורף.
אבל כל מי שיקרא את הוויכוח לא יבין איך דן אריאלי וברק אובמה קשורים לוויכוח.
אתה סטית מהנושא לגמרי, גם מכיוון שנגמרו לך המילים בנושא המקורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 ינואר 2011, 08:35 
ציון לשבח
ציון לשבח
סמל אישי של המשתמש

zooz כתב:
אני בצד של צורף.
אבל כל מי שיקרא את הוויכוח לא יבין איך דן אריאלי וברק אובמה קשורים לוויכוח.
אתה סטית מהנושא לגמרי, גם מכיוון שנגמרו לך המילים בנושא המקורי.

באמת באמת לא הבנת איך קשורים דן אריאלי וברק אובמה לנושא ??
לי נגמרו המילים ??
בוא אעשה לך סדר
דברתי על הגוואה הישראלית של כמה אנשים להיות גזענים ... אמרתי שהם לא שונים הרבה מהטלר
אתה יודע יודע גם הטלר גדל בבית טוב עם ערכים טובים , רק מה היה גזען ... ולצערי הרבה אנשים בישראל כיום גזענים
דברתי על עם ישראל ששנא כול כך את הטלר ומבלי לשים לב הולך בדרך שלו ! בדרך הגזענות !!!!

ואז הסברתי איך אנשים אחרים בחרו בדרך האמת והכבוד ! אנשים כמו ברק אובמה ואיך הגיעו לנשיאות ומקומות מכובדים ! בלי להיות "צבועים" או "גזענים" כי גזענות הי שנאה ושנאה היא הרס

ואז חתמתי עם דן אריאלי שהוא כן ישראלי ! אבל לא גזען והוא בין הנחשבים בעולם בתור האנשים של שנת 2008 שכתב ספרים רק מכר , מרצה בין לאומי וכלכלן עולמי להתנהגות האנשים ... שהוא באמת כבוד ענק למדינה ! וציינתי שהוא לא גזען ז"א שיש עדין אנשים לא גזענים במדינה
וד"א ציטטתי במיוחד את אריאלי רק לראות לצורף וגם לך איך אריאלי מסביר את "להגן עלינו מפני עצמנו " , "לבני אדם יש המון מנגנונים לעיוות המציאות. , למה שלא תשכנע את עצמך שזה מוצר טוב? גם אני הייתי משכנע את עצמי בכך".

עכשיו הבנת ?? וד"א המילים יותר רחוקות מכדי להגמר , אני יכול לשכנע אותך בכול דרך שתרצה שגזענות וצביעות זאת לא הדרך !
אין שום דרך בעולם או שיטה בשביל להאמין בדרך שנקראת גזענות ואם אתה מצליח להגיד להיות גזען זה הפתרון ! אז אתה לא שונה בהרבה מהטלר

מוקדש לארתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 ינואר 2011, 20:35 
מנכ"ל
מנכ"ל
סמל אישי של המשתמש

ארתין
הבעיה עם הסוג הזה של ה"ישראלים"
שאין להם זהות, לא יודע עד כמה הוא קשור ליהדות שלו.

אנחנו צוונו לשמור על היהדות שלנו, לא להידמות בשום צורה לגוים.
הרבה צורות חיים השתנו ביהדות בעקבות התנהגות דומה של הגויים (כמו למשל אבל וכו')

זה לא גזענות, זו שמירה על היהדות
אבל אני לא יכול להסביר לך על יהדות, אמונה ודת
כי אתה לא מאמין בזה.

ולא משנה לאן תמשוך את זה למשכילים (כופרים ברובם) ועוד אנשי דעת ורוח פרצים ....
אל תשחק אותה מביא דוגמאות מהעולם שלך,
כי אני יכול להביא לך דוגמאות מהגמרא, משניות, תורה וכתובים ועוד ועוד
אבל אני יודע שאני לא אעשה את זה כי אתה לא קשור לדברים האלה ככה שזה לא ישכנע אותך.

ולא טענתי שאני שונא את הנוצרים, אל תשווה אותי בכלל להיטלר - אתה מגעיל אותי, לא מתבייש
אני שונא מי שמתנכל אלינו, לעם היהודי בעצם היותו העם היהודי.
אני נגד ההתבוללות הזו בחו"ל וחלקה גם בארץ, שישראלים יוצאים עם בנות הגויים,

ליהודי יש נשמה מיוחדת אבל אתה לעולם לא תבין את זה.
לכן ליהדות לא קל להתקבל כמו לנצרות, לך תטבול משהו קטן בלשון והופ אתה נוצרי.
ולכן אנחנו מתפללים על כל עם ישראל, גם על החילונים וגם על פושעים ביום כיפור,
כי כל יהודי זה נשמה טהורה.

אבל אני לא אמשיך להתווכח על נושאי יהדות עם אנשים שלא מאמינים,
זה ויכוח סרק, בגלל זה כתבתי שאין טעם, זה כמו לטחון מים.

ואני אחזור לדיון המקורי שהתאריך מבחינתי זה כמו כל יום שגרתי, חוץ מתחילת החודש
שמערכת הביטחון בחרה בה לחלק משכורת, אז קצת מביא חיוך לפנים.

ודרך אגב השבוע נכנסים לשבט כך שעוד מעט ט"ו בשבט, ראש השנה לאילנות
אני לא אסביר לך מה המשמעות של זה , אבל יש
לעומת 1.1 שאין לו משמעות :!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  

עמוד ראשי » פורומים - דיון, פנאי, תמיכה והעשרת חווית המשתמש » פורום דיבורים

עמוד 3 מתוך 4 [ 59 הודעות ]
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.

עבור ל:  

חוגגים סילבסטר ?!

היכל התהילה | דירוגים | הצוות
צור קשר | תנאי שימוש | רדיו מזרחית | מילים לשירים | חדשות המוסיקה | מוסיקה מזרחית | שירים במזרחית